Gerontológiai van beállítva, ma az egyik kiemelt terület, és vonzzák növekvő érdeklődés a különböző tudományágakban. Ezért egy széleskörű és speciális képzés valamennyi érintett szakemberek terén az öregedés vált jelentős kereslet. Különösen akkor, ha konfigurálva Gerontológiai ma az egyik fő forrása a foglalkoztatás, országos és nemzetközi szinten.

Gerontológiai a tanulmány az öregedési folyamatok és egyének, mert végig a gyermekkortól a későbbiekben is. Ez magában foglalja a tanulmány a fizikai, társadalmi és mentális változások az idősek, hogy a vizsgálat a társadalmi változások eredményeként a növekvő népesség elöregedése.

Az idősebb emberek nagyon különböznek egymástól. Ahogy öregszünk a szükségletek, erőforrások és képességek változnak. A terület öregedés nagyon különbözik, és számos foglalkoztatási lehetőségeket. A trend az öregedő társadalom miatt a kereslet a szakemberek jártas öregedés.

Végül, vegye figyelembe a nagy kereslet továbbra is élvezze a képzés gerontológia.

Ez a Master lehetővé teszi, hogy nem csak a szakosodott gerontológia, hanem olyan fontos módja az eljáró Gerontológiai, amely lehetővé teszi a tartalmak, módszerek és eszközök, hogy fedezze a hivatásos formában nagy a kereslet kialakulását Gerontológiai.


Időtartam, hitel szerkezete és mértéke

A befejezés várható időpontját a Masters in Gerontológiai időtartama 24 hónap.

Elosztását illetően az idő megállapítást nyer, hogy: - A programok távoli, és nem tartozik osztályok, nem egy konkrét kezdési időpontot állapítanak meg, így a hallgatók beiratkozik bármikor, feltéve, hogy hely áll rendelkezésre.

  • A tudományos vagy oktatási okokból minimális időtartama 6 hónap programot.
  • A maximális idő áll rendelkezésre a program 24 hónap. Ebben az időszakban a hallgató minden vonatkozó értékelését a program.


Ösztöndíjak

A Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) rendszeres időközönként lefoglal egy gazdasági játék rendkívüli FUNIBER Ösztöndíj az oktatásban.

Alkalmazni, csak küldje el kérését, hogy megadja a szükséges adatokat portál honlapján, valamint a Bíráló Bizottság meg fogja vizsgálni az alkalmasságát a jelölt a díjat a pénzügyi támogatás formájában FUNIBER Training ösztöndíj.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

6 további kurzus Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
6 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date