Mester az egészségügyi menedzsment (mahm) vizsgálat

Általános információk

Program leírás

Üzleti ismeretek és szakértelem az emberi erőforrás és a szervezeti irányítás biztosított egészségügyi ellátás egyre magától értetődő. A további alakítás távoktatás Master of Health Management (mahm) ad, mint az iparági szakértők irányítási kapcsolatos ismereteket. Célja, hogy segítsen a megfelelő példák és kérdések, hogy a kezét a vállalkozói eszközök legfontosabb kihívást az egészségügyi piacon. Ahhoz, hogy vásárolni a gyakorlati tananyag kifinomult egészségügy gazdasági szakértelem. Kombinálva a korábbi szakmai tapasztalat lehetővé teszi ezt a tudást a cselekvésre stratégiailag. Befejezése után, így elfér egy vezető pozícióját hozzáértő. Ezen felül, az orvosok jóváírásra kerül 420 CME pontokat a Master program alatt van.

A Master of Health Management (mahm) kap különleges legfontosabb készségek, hogy kell készíteni a legfontosabb kihívást az egészségügyi piacon:

  • mélység tanácsadás technikái tanácsadás gazdasági kérdések
  • (Egészség) kezelési technikák konstruktív kezelésében nehéz üzleti helyzetek az egészségügyi ágazat
  • Kommunikációs készségek puha készségek vezetés tárgyalások, vállalati kommunikáció, konfliktuskezelés
  • Retorika hatékony kutatási és világosan bemutatja a legújabb eredményeket a tudomány és a kutatás

Tanulmányi tartalma

A Master of Health Management (mahm) bővül a szakmai képesítések alapvető kommunikatív, gazdasági, szervezeti és jogi ismeretek. A termék által kifejlesztett bevált szakemberek tantervek összecsengenek tudását a graduális és a szakmai és előkészíti optimálisan vezető pozíciókat előtt. Még ha azt szeretné, hogy kezeljék a jelenlegi irányítási feladatok hatékonyabb, akkor közvetített tudás beépül a napi munkát egymás. Szakmailag a menedzsment funkciókat kritikus tartalom a központban:

  • Kontrolling és Pénzügy
  • Tanácsadás az egészségügyi ágazat
  • Ügyvitel
  • Egészségügyi Marketing és eszközei

Ez a tanulmány felveszi jogot, hogy a tevékenységi területek, amelyek meghatározzák a gazdasági biztonság egészségügyi létesítmények. Azt is szert módszertani készségek és a szociális készségek, hogy kapsz a munka általános menedzsment alaposan szakmai profilját!

felvételi követelményeket

A Master of Health Management (mahm) egy továbbképzési szak. Tanulni, akkor már egy Németországban elismert Bachelor diploma vagy diplomát hagyományos egyszintes mesterfokozat (magister, Diploma, első államvizsga törvény vagy tanári diplomát; orvosi diplomát), és legalább 2 éves releváns szakmai tapasztalat. Különösen az orvosok, gyógyszerészek, ápolók és a tudósok a Master of Health Management (mahm) egy szisztematikus fejlesztése a legmagasabb tudományos szinten.

alapvonal

bármikor

Fokozatokra osztás

Elsajátítják az nemzetközileg elismert Master of Health Management (mahm) a Department of Health Economics.

Tanulmány időtartama

Normál időszak 18 hónap vagy 24 hónap (90 kredit).

teszt tanulmány

A regisztrációval a APOLLON Hochschule lehet tesztelni 4 hétig tanul ingyen. Ebben az időszakban, akkor jelentkezzen be bármikor visszavonhatja. akkor nem merül fel költség az Ön számára.

akkreditáció

A Mester Program Health Management (mahm) által igazolt International Agency for minőségbiztosítási és akkreditációs a tanulmányi programok és intézmények (FIBAA).

szabad mellék

Akár 50% a választott tanulmány variáns (9 vagy 12 hónap).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Tovább

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Kevesebb