Read the Official Description

Mi az?

A cím a Mester Alkalmazott Biotechnológia foglalkozik a tanítás fejlett koncepciók a különböző területeken a biotechnológia és a környezet, valamint néhány alkalmazott üzleti szempontjai teremtés, a szabadalmi oltalom, üzleti értékelés, megszerzése alapok vagy tárgyalási engedélyt. Másrészt, a jelen mester bemutatja témák, amelyek lehetővé teszik, hogy válasszanak a két specialitásokkal, egészségügyi és egyéb kapcsolódó Környezet.

Az útvonal, az egészségügyhöz kapcsolódó témák, amelyek lehetővé teszik a diákok megismerjék a biotechnológiai szektor generál több munkahelyet és több pénzt mozog, az esetlegesen felmerülő következményekkel jár a nemzeti gazdaság kínálnak. Másrészt, az útvonal Biotechnológiai és Környezetvédelmi kérdésekkel minden nap több fenntartásához szükséges egyensúlyt az emberi tevékenység és a környezet.

E két szempont nagyon aktuális, és úgy tervezték, a nagy részét a diákok.

Mit fogsz tanulni?

A javasolt Mester befolyásolja egy nagyon különleges módon az integrált és multidiszciplináris hallgatói képzést. Központi szempontok stimuláló kritika és értékelés és problémamegoldó képessége hallgatók így kialakítják szakemberek és döntési autonómiát, tudományos és szakmai tevékenységét.

Biotechnológia és speciális egészség képzési útvonalat, amely a diákok a lehetőséget, hogy megszerezzék a minőségi képzés, a legtöbb jelenlegi szempontok biomedicína. Például, anyagok, mint a tervezés és fejlesztés a gyógyszerek és farmakológiai szabályozás és a Cell Signaling, képzés biztosítása egy alkalmazás területén a gyógyszeripar. Applications legfrissebb területén genetikai molekuláris technikák lesz szó mélység olyan területeken, mint molekuláris diagnosztika és terápia, illetve az antropológia és a Gene Kriminalisztikai Genetikai.

Speciális és környezetvédelmi biotechnológia a diákok a lehetőséget, hogy szakosodnak fenntartható gazdálkodás védett területeken a természeti területek mezőgazdasági rendszerek, a helyreállítási degradálódott területeken. A különlegessége hangsúlyozza a hatékony vízgazdálkodást, kulcsfontosságú területeken mediterrán éghajlat, és a használata a legmodernebb technológiák. A képzés a tanuló bemutatja a figyelemre méltó gyakorlati terhelést, amely lehetővé teszi, hogy első kézből ezeket a technológiákat, ezáltal elősegítve a jövőbeli alkalmazása során ezeket a szakmai életben.

Mit tehet, ha végeztél?

A fő cél a végzős képzése tudósok és a szakemberek a biotechnológia az egészségügy és a környezetvédelem, illetve az egyetemek az érintett területeken való behelyezésre a környezetvédelmi ipar, a szolgáltatások, , egészség, tudósok és az állami és magán kutatóközpontok.

Hozzáférés az egyéb szakmai tanulmányok és kimenetek

PhD kapcsolatba a következő programokat:

 • Biotechnology and Biomedical PhD evolúciós
 • PhD Plant Biology

A kurzus felépítése

tanfolyam ismertetése

60 kredit (30 ECTS 30 ECTS közös specialitás)

Közös törzsanyag a következők:

 • 11216 - Módszertan és folyamatok in Biotechnology - 5,0 ECTS
 • 11217 - Biotechnológiai Alkalmazások Biodiverzitás Management - 5,0 ECTS
 • 11218 - Technológia Transzfer védelem kutatás eredményei és a teremtés a technológia-alapú cégek - 3,0 ECTS
 • 11238 - Elhelyezés - 5,0 ECTS
 • 11239 - Végső Masters - 12,0 ECTS

Specialty Biotechnológiai és Egészségügyi

Kötelező tantárgyak ezen a területen:

 • 11219 - tervezése és Drug Development - 5,0 ECTS
 • 11220 - Biotechnológia Biomedicine - 5,0 ECTS
 • 11221 - molekuláris diagnosztikája és Gene Therapy - 5,0 ECTS
 • 11222 - Molekuláris antropológia és Kriminalisztikai Genetikai - 5,0 ECTS

Választani ezen a területen:

 • 11223 - Cell Expression szabályozás - 5,0 ECTS
 • 11224 - Seminars in Biomedical Research - 5,0 ECTS
 • 11227 - Genetikai technikák Speciális - 5,0 ECTS

Specialty Biotechnológiai és Környezetvédelmi

Kötelező tantárgyak ezen a területen:

 • 11228 - technikák és módszerek Field - 15,0 ECTS

Választani ezen a területen:

 • 11229 - Ökofiziológiai elsődleges produktivitás - 5,0 ECTS
 • 11230 - Hatékonyság vízhasználati Növények és új öntözési technológiák - 5,0 ECTS
 • 11232 - Advanced Techniques Study mediterrán növényzet és az élőhelyek látványosság - 5,0 ECTS
 • 11233 - Technikák Biodiverzitás és természeti területek - 5,0 ECTS
 • 11235 - Applied Biotechnology Pest Control - 5,0 ECTS

Jövedelem profilja és felvételi kritériumok

Konkrét kritériumokat a felvételi a tanulmányok „Master Alkalmazott Biotechnológia” a felvételi profil és a korábbi hallgatók oktatásában, akik szeretnének belépni a következő lesz:

 • Jelenlegi diplomások (240 kredit) lehetőleg biológia, biokémia, kémia, pszichológia, orvostudomány, gyógyszerészet, Állatorvos-tudományi és Élelmiszer-Technology).
 • Jelenlegi diplomások (az alacsonyabb képzési 240 ECTS), lehetőleg műszaki kapcsolódó mezőgazdaság és a környezetvédelem.
 • Jövő diplomások egyenértékű bármely faj fent említett, az előző bekezdésekben d'képzés ezen a ponton.

Ez is vonatkozik, hogy mit nyújt a királyi rendelet 1393/2007, október 29-i, valamint a különleges követelményeket a UIB való hozzáférésről szóló hivatalos posztgraduális tanulmányokat.

A diákok alkalmazása a felvételi a mesterképzésre az Ön petíciót kell benyújtania:

 • A tanúsítvány kivonatot alanyok vizsgálták a mértéke (fokozat, fokozat vagy fokozatú, adott esetben), jelezve a kapott pontszám minden egyes, és a hívások számát, hogy lett volna szükség.
 • A folytatás.

Tanulmányozása után a dokumentációban, az Európai Bizottság a tanulmány a Mester az egyetem létrehozza a megfelelő kezdeti kérelmezők listáját, amíg az összes rendelkezésre álló helyek.

Ahhoz, hogy folytassa a teljes vagy részleges érvényesítése tanfolyamok vagy tárgyak a korábbi tanulás, a hallgató kérésére az érintett, valamint a hozzájárulását a tudományos információk szükséges eljárni lesz szükség.

Program taught in:
Spanyol
Angol

See 4 more programs offered by Universidad de las Islas Baleares - UIB »

Last updated March 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
2,061 EUR
Ár alkalmazandó állampolgárainak a tagállamok az Európai Unió és a spanyol állam lakói
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019