Mester Átfogó Gyermekorvosi Fogászat és Online Kórház

Általános információk

Program leírás

best dentist bangalore, health, dentist

célkitűzések

 1. Hatékony terület
 2. Megpróbálok bízni és együttműködni a tanárokkal.
 3. Kedvező hozzáállás és képesség a csapatban történő munkavégzésre.
 4. Kritikus hozzáállás a gyermekgyógyászati fogászati információk újdonságaival szemben, megpróbálva felfedezni, mi objektív és tudományos.
 5. Növelje a gyermekgyógyászati fogászat fontosságát.
 6. Megfelelő hozzáállás a kezelendő gyermekbetegekhez.
 7. Szerezzen szakmai etikát e szakterület gyakorlásához.

Kognitív terület

 1. Szerezzék meg a szükséges ismereteket a gyermekgyógyászat diagnosztizálásához és kezelési tervének és megelőzési tervének javaslatához.
 2. Ismerje meg a gyermekgyógyászati beteg konzervatív és műtéti fogászati terápiás technikáit.
 3. Ismerje meg a gyermek viselkedésének kezelésének technikáit a konzultáció során.
 4. Ismeri az alapelveket, amelyek szabályozzák a gyógyszerek beadását a gyermekgyógyászatban, valamint ezek indikációit és alkalmazási módját.
 5. Tudja, hogyan kell cselekedni a gyermekkori betegekben esetleg előforduló vészhelyzetek esetén.
 6. Tudja, hogyan kell viselkedni más olyan helyzetekben, amelyek gyermekkori betegeknél előfordulhatnak.

Pszichomotoros és audiovizuális terület

 1. Gyakorold a diagnosztikai technikákat, a megelőzést és a különböző kezeléseket a páciensen.
 2. Integrálja a digitális fényképezési rendszereket és a számítógépes programokat a klinikai esetek bemutatására és megfigyelésére a napi klinikai gyakorlatba.
 3. Csatlakozzon a gyermekgyógyászati fogászati tudományos közösséghez aktív részvételével tanfolyamokon, konferenciákon és az éves gyermekgyógyászati találkozón.
 4. Preklinikai és elméleti oktatási gyakorlat a mester tanáraival együttműködve az egyetemi hallgatók számára.

előadás

A csecsemők, gyermekek és serdülők szájürege befolyásolja a gyermekpopuláció és a jövőben a felnőtt népesség általános egészségét. Ezért fontos, hogy vannak fogorvosok, akik felkészültek a gyermekpopulációban a leggyakoribb orális problémák megelőzésére és megoldására.

A Katalónia Nemzetközi Egyetemen szakembereket képzünk egyértelmű célkitűzéssel: szakemberekké válni a gyermekpopuláció leggyakoribb szájproblémáinak diagnosztizálásában, megelőzésében és megoldásában, elméleti és gyakorlati ismeretek kiegészítésével.

A gyermekgyógyászati magisztrátus a gyógyászatban alkalmazott új technológiai fejlődésre összpontosít a betegek egészségének javítása érdekében. A műtét, az elfogó fogszabályozás és a viselkedéskezelés az oktatási program részét képezik, és így befejezik a gyermek átfogó kezelését.

Tudományos akkreditáció

Mesterképzés az átfogó gyermekgyógyászati fogászatban és kórházban online: 120 ECTS

135276_dentist-pain-borowac-cure-52527.jpeg

Siláb és alanyok

Tantárgyak 1

 • klinika
 • Gyermekgyógyászati kutatás
 • Esettanulmány
 • Kutatási jegyzőkönyv (Transv. Inv.)
 • Preklinikai gyakorlat
 • Elméleti szeminárium I.

2. tantárgy tantárgyai

 • II. Klinika
 • Gyermekgyógyászati kutatás II
 • Esettanulmány II
 • Elméleti szeminárium II
 • Mesterprojekt vége (Átv. Meghívás)

anyag

A Mester Pediatric Fogászatban egy program jelentős klinikai terheléssel. A program helyes működéséhez kötelező az alább részletezett anyag.

A mester eléréséhez a hallgatónak be kell hoznia:

 • Digitális fényképezőgép makró lencsével és gyűrűs vakuval.
 • Laptop (PC vagy Apple).
 • PowerPoint vagy Keynote prezentációs programok.
 • Forgó anyag: turbina és Midwest típusú adapter (M4) 4 kimenet (*), ellenszög, kézidarab, mikromotor.

(*) Adapter esetén kérjük, erősítse meg a modellt és a kompatibilitást.

És felvételi követelmények

Felvételi kérelmét

Előzetes regisztráció január hónapjától.

Ha érdekli a Mester elvégzése, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Töltse ki a regisztrációs űrlapot, amelyet meg kell kérnie az infodonto@uic.es címen
 2. Kézbesítse vagy postai úton küldje el a Fogászati Karnak a megfelelő szakaszban részletezett dokumentációt (szükséges dokumentáció)

Szükséges dokumentáció

 1. Az előzetes regisztrációs lap megfelelően kialakítva.
 2. A megfelelő alapképzés 1 hiteles másolata (eredeti tanúsítvánnyal).
 3. 1 A képesítések oklevele (eredeti vagy hiteles fénymásolat).
 4. 1 fénymásolat a nemzeti személyi igazolványról (DNI) vagy útlevélről.
 5. Fizetés 90 eurós banki átutalással és a fizetési igazolás kézbesítése. (Kivéve az UIC Graduate Alumni-t).
 6. Két útlevél méretű színes fénykép (másolat nem lehetséges).
 7. Önéletrajz
 8. Ajánlási levél (választható).
 9. A szexuális bűnelkövetők negatív igazolása a központi nyilvántartásból.
 10. Vakcinázási igazolás, amely igazolja, hogy A és B hepatitiszben, tetanuszban, hármas vírusban oltják be őket, és hogy a bárányhimlő átkerült.

A kurzus utolsó évében jelentkezőknek be kell nyújtaniuk a számukra a regisztráció napjáig rendelkezésre álló képesítések listáját.

Az Európai Unión kívüli hallgatók számára mind a képesítést, mind a diplomát diplomáciai úton kell legalizálni, vagy a hágai aposztillel kell ellátni. (Nincs szükség egységesített címre) és egy jogi fordító fordította le spanyolul.

felvételi kritériumok

 1. Személyes interjú: A személyes interjút az igazgatóval és a mester koordinátorával folytatják. Értelmezzük az akadémiai érdemeket, a csapatmunka képességét és a szakmai tapasztalatot.
 2. Pszichotechnikai teszt: A pszichotechnikai teszt körülbelül 20 és 30 'között tart. Ennek célja az egyes jelöltek képességeinek vagy képességeinek értékelése.

doctor, medical, medicine

Ösztöndíjak és finanszírozás

Foglaljon helyet

 1. Azok a személyek, akiket a megfelelő posztgraduális programba fogadtak el, felvételi levelet kapnak, amelynek feltétele a helyfoglalás összege (a program összegének körülbelül 20% -a).
 2. A helyfoglalást a belépésen keresztül kell végrehajtani, a belépésről szóló értesítésben megállapított határidőn belül.
 3. A helyfoglalás megadott módon történő formalizálása után, ha valamelyik személy - a hatályos állami vagy regionális jogszabályok szerint - bármikor nem felel meg a kurzus felvételi követelményeinek, nem rendelkezik a szükséges végzettséggel, vagy a kurzus nem érkezik meg A regisztráció hiánya miatt történő hivatalos formalizálás céljából az UIC teljes mértékben visszatérítené a helyfoglalás összegét.
 4. Ha a hallgató saját akaratából bármilyen okból lemond a kurzustól, az UIC teljes egészében és kötelezettség nélkül visszatéríti a helyfoglalásként kapott összeget az okozott károk és veszteségek kompenzálására.
 5. Ha a hallgató nem hajtja végre a helyfoglalást, akkor azt kell érteni, hogy lemond a helyről, így attól a pillanattól kezdve felhatalmazza az UIC-ot, hogy törölje és érvénytelenítse a benyújtott helykérést.
 6. A hallgatónak az beiratkozást az UIC által megállapított határidőn belül teljesítenie kell. Ennek elmulasztása, miután befogadták, a fenti 4. és 5. pont rendelkezéseinek megfelelően lemondásnak minősül.
 7. Ha a hallgató teljesítette a beiratkozás teljes összegét és lemondott helyéről, akkor a következőképpen jár el:
  • Ha ezt a tanév kezdete előtt megteszi, akkor joga van a kifizetett összeg 80% -ának visszatérítését igényelni, feltéve, hogy ezt a helyet egy másik hallgató tudja kitölteni.
  • A tandíjat semmilyen esetben nem térítik vissza, ha a hallgató közli szándékát, hogy lemond a helyről, miután a tevékenység megkezdődött.

bejegyzés

Amint a hivatalos regisztráció megtörtént, a hallgatónak tíz munkanapon belül áll rendelkezésére a regisztráció fennmaradó összegének egy összegben történő rendezése.

kedvezmények

Különleges árak az UIC Alumni-nak.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on aca ... Tovább

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on academic rigor, university life, and enriching life experiences. We have 15 degree programs and a wide range of Master’s and Postgraduate degrees as well as continuing education courses in the areas of knowledge you are interested in. Kevesebb