Mentális egészség tudatosság online tanfolyam

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

CPD jóváhagyva

Az emberek gyakran hasonlítják a mentális egészség szavait a mentális betegségekre, és sok definíció létezik arra, hogy mi a mentális egészség valójában. A mentális egészséggel kapcsolatos kérdések bárki számára megtörténhetnek a társadalmi háttér, intelligencia, nem vagy egyéb tényezők ellenére.

Ez a kurzus magyarázza a mentális egészség és a mentális betegség közötti különbséget. Ez magában foglalja a leggyakoribb mentális betegségek tüneteit, így tudni fogja, mit kell vigyáznia, vagy mire számíthat, ha valakivel ilyen állapotban dolgozik. Amellett, hogy gyakorlati tanácsokat ad arról, hogyan lehet hatékonyan együttműködni azokkal, akiket ezek a feltételek sújtanak.

Tanfolyam Modul száma Modul neve % Átadása szükséges
Mentális egészség tudatosság 1 Milyen a mentális betegségek és az előfordulási arány? 70
Mentális egészség tudatosság 2 A biopoláris tünetek, depresszió, pszichotikus rendellenességek és skizofrénia 70
Mentális egészség tudatosság 3 Szorongás, személyiségzavar, önkárosító tünetek 70

ajánlott rendszerkövetelmények

  • Böngésző: Frissített böngésző
  • Videó: A legfrissebb videoillesztők
  • Memória: 1 GB + RAM
  • Letöltési sebesség: szélessávú (3 MB +)

Időtartam: 25 perc (Megjegyzés: Ez a megjelenített videotartalom mennyiségén alapul, és kerekítve van. Semmilyen módon nem veszi figyelembe a kérdések betöltési idejét vagy gondolkodási idejét).

mental health, wellness, psychology

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Acudemy is a training provider based in Central London that specialises in accredited and bespoke training courses. Popular courses we cover include accounting & finance, sales & marketing &am ... Tovább

Acudemy is a training provider based in Central London that specialises in accredited and bespoke training courses. Popular courses we cover include accounting & finance, sales & marketing & project management. Kevesebb