Md orvostudomány

Általános információk

Program leírás

Egészségügyi személyzet nem készítik elő a "Kezelés munka" különlegesség a kari. Alapvető gyógyszer alanyok tanult 1-3 tanfolyamok, klinikai tárgyak tanulmányozták 4-6 tanfolyamok.

Néhány diák különböző oktatási van arra, hogy ezt a gyakorlati munkát egyetemek különböző országokban (Törökország, Németország, USA, Bulgária, Románia, Olaszország) koraszülött diploma időszakban.

Tehetséges hallgatók a kari próbálja a tudományos kutatási munkák tényleges problémákat az orvostudomány, a TDK Society együtt az oktatás.

16 osztályok és 1 természetesen jogszabály a II megelőző kezelést kar. 3 közülük elméleti, a 14 klinika osztályok. Tudományos-kutatások végzett osztályok különböző problémák és megoldások a problémák az orvostudomány mellett az oktatás.

orvostudomány

Jelenleg 303 fő a tanár-tanár személyzeti munka I kezelés-megelőzési kar, az egyik alkalmazott a kar tagja az NSA Azerbajdzsán, két személy a tényleges tagja orosz AMS, 34 fő az orvos az orvosi tudományok, 28 fő a professzorok, 175 személy PHD orvosi szakterület. 217 fő tanár személyzete a tudományos fokozat (71,5%).

Az alkalmazottak egyes részlegek tudományos fokozatot (onkológia, I sebészeti dokumentumok). 4 tudományos jelöltek munkáját a szervezeti egységek az I. és III sebészeti betegségek, onkológiai és belgyógyászati ​​betegségek. 3 fővel Kar orvosok az orvostudomány a Kar. 119 támogatás személyek nyújthatják szolgáltatásaikat sikeres végrehajtásához, az oktatási folyamatban.

A tanítás alapvető tantárgyak végeznek az egyetem képzési bázis, klinika tárgyak terápiás képzés klinikák, alapáron klinikák és rendelőintézet és a tudományos-kutatási Cardiology, tudományos kutatási Pediatric Országos profilaktikus és Orvosi Rehabilitációs Intézet és Tudományos Sebészeti Központ névadója akadémikus M.Topchubashov együtt szállított modern kezelési diagnosztika.

Végzett hallgatók kezelése speciális tanulmányi tartózkodási válás aneszteziológus-resuscitator, általános sebész, idegsebész, plasztikai sebész, szív-ér sebész, baleseti ortopédiai, otoriloringolog, szemész, onkológus, szülész-nőgyógyász, urológus, terapeuta, kardiológus, nefrológus, gasztroenterológus, hematológus, dermatovenerologist, reumatológus, endokrinológus, infecsionist,, sajátságait, pszichiáter, szakértő addiktológiai, Rehabilitációs szakember, immunológus, allergológus, gyógytornász, ray diagnosztika, mikrobiológus, patoloqoanatomist, bírósági orvosszakértő és genetikai specialitások. Diákok is, amelyek nem kívánnak tanulni tartózkodási működhet orvos-terapeuta, Gerontologist, orvos-laboratóriumi asszisztens, immunológus, infectionist, háziorvos, mikrobiológus, virusologist, Rehabilitációs szakember, Rehabilitációs szakember, Narkológiai, gyógytornász, orvos-statisztika, az orvos-metodista , orvosi terápiás testedzés, sürgős és elsősegély orvos.

Belépési követelmények

High School Diploma igazolványok kémia, biológia, fizika, valamint középfokú angol egyenértékű, IELTS 5.5 (TOEFL 550); vagy egy TRC International University Foundation Program Pass fokozat.

Utoljára frissítve márc. 2017

Az iskoláról

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country.

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country. Kevesebb