Md farmakológia

Általános információk

Program leírás

Neveléstörténet farmakológia Azerbajdzsán kezdődik az év a 1938. A Department of Pharmacology vonatok magasan képzett gyógyszertan az alapképzési és mesterképzési dolgozni egészségre, beleértve a farmakológia területén. A részleg A tanítvány alapján farmakológia - keresés forrásainak gyógyszerek, módszerek minőségének ellenőrzésére gyógyszerek és előkészítése különböző gyógyszereket. Diákok szükséges ismeretek és készségek végrehajtása a modern módszerek kémiai elemzések és vásárlás az új gyógyszerek. Diákok is kap részletes tájékoztatást nyújt a lehetséges hatását a gyógyszer hatása a szervezetre, valamint hogy tanulmányozza a minőségi gyógyszert.

gyógyszertan

Napjainkban több mint 6500 magasan képzett gyógyszertan az alapképzési és mesterképzési Azerbajdzsánban. Szinte mindegyikük diplomások Amu Tanszék Farmakológiai. 11 személy a közelmúltban védte dolgozat doktori fokozat és 44 fő PhD farmakológia, a különleges szék a tanszék.

Számos orvosok Vegyi és Biológiai Tudományok dolgozó Azerbajdzsán National Academy of Science diplomások Tanszék Farmakológiai Azerbajdzsán Orvostudományi Egyetem. Manapság a legtöbb aktív diplomások az osztály továbbra is az oktatás a mester szintű a különlegességek, mint a farmakológiai technológia, gyógyszeres kémia, toxikológiai kémia és pharmacogonosia.

Term a Mester szintű képzés a Department of Farmakológiai 2 év. Ma már több mint 350 hazai és külföldi hallgató tanulmány az osztály egyre a főiskolai és mesterképzésre Azerbajdzsán, orosz és angol nyelven.

Jelenleg 8 székek az osztály: Szék Gazdasági és szervezése Farmakológiai technológia; Elnöke Pharmacogonosia és Botanikai; Szék, Farmakológiai; Elnökének Gyógyszerészi Kémiai; Szék Biofizikai és Bioorganic Chemistry; Szék Általános és Toxikológiai Kémia; Szék Társadalomtudományi Kar; Szék a latin nyelvet.

Belépési követelmények

High School Diploma igazolványok kémia, biológia, fizika, valamint középfokú angol egyenértékű, IELTS 5.5 (TOEFL 550); vagy egy TRC International University Foundation Program Pass fokozat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country.

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country. Kevesebb