Mbbs orvostudomány - a sebészet főiskolája

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Phase I

Az I. fázisban lévő tanszék listája (Manipal Campus)

Anatómiai osztály

Az Anatómiai Intézet az intézmény legnagyobb tanszéke, és az orvostudományi hallgatók számára jó tanulási környezetet biztosít.

Biokémiai Tanszék

A biokémiai tanszék jelentős mértékben járul hozzá a biokémiai oktatáshoz, és segít megítélni a multifaktoriális betegségek, például a cukorbetegség vagy a szívinfarktus kialakulásának kockázati tényezőit.

Mikrobiológiai Tanszék

A Melaka Manipal Orvostudományi Főiskola Mikrobiológiai Tanszéke tanulmányi programot kínál a második év orvosi hallgatók számára ahhoz, hogy ismereteket és készségeket biztosítsanak a fertőző betegségek és az immunológia területén, amelyek elengedhetetlenek az orvostudomány gyakorlatához.

Patológiai Tanszék

Az MMMC Manipal Pathológiai Tanszéke diagnosztikai szolgáltatásokat kínál. Kínál szolgáltatásokat a kasztopatológia, a citológia, a hematológia, a klinikai patológia és a boncolási patológia területén a Kasturba Kórház, Manipal és annak alkotó kórházai számára.

Phase II

A II. Fázisban működő osztályok jegyzéke (Muar és Melaka Campus)

  • Közösségi Orvostudományi Intézet
  • ENT Tanszék
  • Orvostudományi Intézet
  • Szülészeti és Nőgyógyászati ​​Osztály
  • Ophthalmológiai Osztály
  • Ortopédia Tanszék
  • Gyermekgyógyászati ​​Klinika
  • Pszichiátriai osztály
  • Sebészeti Osztály

A program felépítése

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Melaka Manipal Medical College (MMMC) is a renowned private medical institution with a hallmark of academic excellence and an enviable track record in providing quality medical education. The medical ... Tovább

Melaka Manipal Medical College (MMMC) is a renowned private medical institution with a hallmark of academic excellence and an enviable track record in providing quality medical education. The medical and dental programmes at MMMC are carried out in collaboration with the esteemed Manipal University, India (formerly known as Manipal Academy of Higher Education) established in July 1993 when its professional colleges were granted university status, making it the first institute in the private sector to be recognised as a deemed university by the government of India. Kevesebb