Masters in Molecular and Cellular Pathobiology

Általános információk

Program leírás

Ez egy teljes idejű, kétéves poszt-érettségi program, amely egy molekuláris és sejtprotobiológiai mesterképzéshez vezet. Ez a program célja, hogy gazdagítsa a tudományos kutatási tapasztalat, és javítja a hallgatók a karrierjét érdeklő diákok a biotechnológia és a gyógyszeriparban, valamint a tudományos életben. A fokozat követelményei ebben a programban 30 kredit órányi tanfolyam, amelynek összesített GPA ≥ 3,0, valamint előkészítése és sikeres védelme a dolgozat. A második évben a diákok mentorált kutatásokat végeznek a patológiai osztályon. A Master of Science molekuláris és celluláris pobiobiológia fogadói bizonyítják a betegségek molekuláris és celluláris alapú ismereteit, és kvantitatív és kvalitatív kutatási készségeket fejlesztenek ki az adatgyűjtésben és az elemzésekben. A végzősök e program rendelkeznek a szükséges készségek független kutatás.


Tanterv

1. év

Őszi szemeszter


2. év

Őszi szemeszter


választani

 • Patológiai kutatási módszerek - Fall - 2 vagy 4 kredit
 • Biostatisztika (GBCH 7250) - tavasz - 2 kredit
 • Rákbiológia és patológia (ANAT 7600) - tavasz - 2 kredit
 • Patológiai kutatási módszerek - tavasz - 2 vagy 4 kredit

Több választható kurzus elérhető a BMS programon keresztül.


Felvételi követelmények

 • Az érettségi fok (BS vagy BA), amelynek GPA ≥ 3,0.
 • MCAT pontszám ≥ 500 (24) vagy,
  DAT pontszámok ≥ 16 vagy,
  A GRE pontszámok ≥ 300.
 • Azoknál a pályázóknál, akiknek az első nyelve nem angol, TOEFL score ≥ 80 szükséges, de ezt a követelményt a GRE verbális részének ≥ 151-es szavazatával el lehet hagyni, vagy az ECFMG angol nyelvvizsgával.


Alkalmazás információ

Azok a diákok, akik érdeklődnek egy MS patológiában való részvételre, online jelentkeznek a biomedikai tudományok (BMS) posztgraduális programjának weboldalán, a molekuláris orvostudományban a molekuláris molekuláris molekuláris molekuláris molekuláris molekuláris molekuláris és sejtprotobiológiai molekuláris molekuláris molekuláris molekuláris molekuláris és celluláris patoobiológia területén, mivel ezek az elsődleges érdeklődés a pályázati űrlapon (nem visszatéríthető és nem átruházható díja 50 dollár).

Az online alkalmazás elérhető a következő címen: href = "https://applygrad.tulane.edu/apply/ .

A pályázatokat a jelentkezés határidejéig (július a belépésre az őszi félévben) vagy mindaddig, amíg be nem töltik. A pályázatokat a beérkezésekor felül kell vizsgálni, és a pályázókat versenyképes alapon engedélyezik. A korai benyújtást ösztönözni kell. Vegye figyelembe, hogy a Tulane több programja használja ezt az alkalmazást. Győződjön meg róla, hogy kijelöli a Pathology két program egyikét. Három referencia levelet fog kérni az Ön nevében, miután a bírók nevét elküldték az online pályázati rendszerbe.

Javasoljuk, hogy küldjön egy e-mailt a Program Igazgatónak (Haitao Zhang, hzhang@tulane.edu ), hogy értesítsen minket arról, hogy online programot küldött a programunknak.

A hivatalos vizsgálati eredményeket az alábbiakra kell irányítani:
Adminisztratív programkoordinátor
Patológiai Tanszék
1430 Tulane Avenue Box 8679
New Orleans, LA 70112

Az online jelentkezési eljárással kapcsolatos aggodalmakat a Biomedical Sciences Graduate Program ( bms@tulane.edu ) címére kell bocsátani.

Az alkalmazásokhoz meg kell vizsgálni a hitelesített GRE, MCAT vagy DAT teszt pontszámokat és a hivatalos átiratokat minden résztvevő intézménytől.

A programra vonatkozó kérdéseket a program igazgatója (Dr. Haitao Zhang, hzhang@tulane.edu ) vagy társigazgatója (Dr. Gilbert Morris, gmorris2@tulane.edu ) címezheti .


Oktatás

Évente 25 000 dollár, plusz díjak. Nincsenek tandíjmentességek ehhez a programhoz.


díjak

A díjak félévente kerülnek kiszámlázásra.

Becsült kötelező díjak:

 • Akadémiai támogatási szolgáltatások $ 500, feljogosítja a hallgatót arra, hogy az egyetemi könyvtárak kiegészítő szolgáltatásait, az akadémiai támogatási szolgáltatásokat és az online tananyagot használja.
 • Tanulói tevékenységek 120 dollár, támogatja a diákok által szervezett tevékenységeket, mint például a heti újság, belépő számos intercollegiális atlétikai versenyekbe, filmekbe és előadásokba.
 • Reily Recreation Center $ 150, központi tagságot biztosít.
 • Student Health Services $ 320, biztosítja a hallgatók általános egészségügyi ellátást, pszichiátriai ellátás és fogamzásgátló ellátás a Student Health Center.
 • A 40 dolláros díjat a diploma megszerzéséért értékelik.
 • A Tulane Egyetem szakpolitikája megköveteli, hogy minden diák rendelkezzen egészségügyi biztosítással. Ez a követelmény teljesíthető azáltal, hogy feliratkozik az egyetemre felajánlott hallgatói egészségbiztosítási tervre, vagy bizonyítékot nyújt az egészségügyi biztosításra.


Pénzügyi segély

Amerikai pályázók számára a pénzügyi támogatásra vonatkozó információk megtalálhatók a Tulan Egyetem Pénzügyi Támogatási Hivatala honlapján.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty ... Tovább

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty actively engaged in biomedical research. The goal of the program is to train scientists in a collaborative scientific community driven by creativity and innovation. Tulane’s Graduate Program in Biomedical Sciences brings together some of the world’s most talented young people with nationally- and internationally-recognized teachers and researchers: all in the context of a vibrant city replete with opportunities both in and out of the lab and classroom. Kevesebb