Master's Program a globális egészségügyben

Általános információk

Program leírás

A Globális Egészségügyi Mesterképzés olyan kihívásokra összpontosít, amelyek túlmutatnak a nemzeti határokon, és hatással vannak a jelenlegi, valamint a jövő generációira.

Program bemutatása

A globális egészség integrálja többek között a közegészségügy, az orvostudomány, az epidemiológia, az egészséggazdaságtan, a viselkedéstudomány, a környezettudomány és az antropológia szakértelmét és perspektíváit. Új platformot kínál a világ lakosságának egészségügyi kihívásaival kapcsolatos kutatáshoz, oktatáshoz és információkhoz.

Ez az egyéves program három részből áll. A központi rész közös tudásbázist biztosít. A fejlett rész tanfolyamokat tartalmaz a globális egészség különféle területeire, például a fertőző betegségekre, a nem fertőző betegségekre, az anyák és a gyermekek egészségére. Az utolsó rész egy értekezésként benyújtott kutatási projekt, amelyet Svédországban vagy alacsony vagy közepes jövedelmű országban lehet végrehajtani, ahol a Karolinska Institutet már működik együtt.

További információ a program felépítéséről a program tantárgyában .

Karrierlehetőségek

Potenciális munkaterülete van olyan nemzeti vagy nemzetközi szervezetekben, amelyek alacsony vagy közepes jövedelmű országokkal dolgoznak a szegénységgel és az egészséggel kapcsolatos kérdésekben. A program befejezése után doktori képzésre (PhD) is pályázhat.

Több információ

A jelentkezésről, a konkrét belépési követelményekről és a kiválasztásról a Karolinska Institutet webhelyén, a Globális Egészségügyi Mesterképzés oldalon talál további információt.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ... Tovább

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ranked in the top 50 universities globally and the top 10 medical universities in Europe. Kevesebb