Master of Science in Nursing (MSN)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A

A program 35 kreditet tartalmaz a BSN-re vonatkozó RN-k és 46 kredit az RN-k számára egy ADN-mel a 2 éves tanulmány során. Az osztályterv átfogó ütemtervével és az online tanítással, valamint a gyakorló tanfolyamsal készült.


Programfunkciók

 • A legmagasabb rangú program: Az ország legjobb iskolái közé sorolták az ápolók képzését az egészségügyi intézmények vezető szerepének felvállalása terén.
 • A BSN áthidalása: Az ápolónők és a társult végzettség megkerülhetik a BSN fokozatot, és két (2) év múlva teljesíthetik diplomájukat. Időt és pénzt takarít meg.
 • Három campus hely közül választhat: Az osztályokat a következő helyszíneken kínálja: Online | San Francisco | Pleasanton | San Jose
 • Rugalmas ütemezés: Az órákat egy éjszakánként tartják - ugyanazon az estén az egész program, vagy 100% -ban online
 • Felismerhető fokozat: Az egyik legversenyképesebb és rugalmasabb MSN fokozat. A diplomások mindenhol vannak - és a munkáltatók szeretik a diplomásokat. Munkatársaink a betegellátás frontvonalain, a vezető egészségügyi szervezetek igazgatóságán és a kórházakban és kormányzati szervezetekben találhatók, ahol az egészségpolitikát kialakítják.


Program részletei

Az ápolási (RN to MSN) program mestere, az ADN vagy BSN nyilvántartott ápolónők számára reagál a dolgozó szakemberek igényeire.


Programszállítás

Az egyetemi kampány hibrid opciójánál hetente egy-egy (1) esténként részt vesz az osztályok ülésein. Az óraszámú munkamenet a hét adott napjára, a program időtartamára van ütemezve. Az egyéni munkamenetekkel integrált online modulok kiterjesztik a valós idejű interakció hatókörét, mélységét és hatását.

Az RN-MSN helyszíni hibrid opció négy helyszínen érhető el:

 • Online MSN
 • San Francisco
 • Pleasanton
 • San Jose


Gyakorlat

Az RN-MSN programban részt vevő hallgatóknak 400 practicum órát kell teljesíteniük. A felügyelő és a helyszín jóváhagyásával ezek az órák a munkahelyén tölthetők le. Ön felelős lesz saját oktatójának biztosításáért és azonosításáért a saját gyakorló helyén. A Graduate Placement Koordinátor együttműködik veled, hogy biztosítsa webhelyét; nem tudja elindítani a webhely biztosításának folyamatát az ápolási és egészségügyi szakmák jóváhagyása nélkül.


Tantervi minta

RN az MSN tananyaghoz Társított fokozat MSN-n: 46 kredit | BSN MSN-re: 35 kredit

1. félév: 3 kredit ^

 • NURS 648: Egészségügyi politika és etika 3 kredit

2. félév: 4 kredit ^

 • NHP 702: Epidemiológia (csak online) | 4 kredit

3. szemeszter: 8 kredit

 • NURS 603: Értékelés az egész életen át | 3 kredit
 • NURS 613: CNL Szerep: Bevezetés 1 kredit
 • NURS 639: ápolási vizsgálat | 4 kredit

4. félév: 8 kredit

 • NURS 614: Egészségügyi rendszerek vezetése 3 kredit
 • NURS 664: Adv. Kórélettan és farmakológia | 3 kredit
 • NURS 654: CNL I. gyakorlat: Vezető minőségi fejlesztési kezdeményezések (80 óra) 2 kredit

5. félév: 8 kredit

 • NURS 629: Pénzügyi erőforrás-gazdálkodás (CNL) 3 kredit
 • NURS 640: Egészségügyi Informatika 2 kredit
 • NURS 655: CNL Practice II: Minőségfejlesztési eredmények kezelése (100 óra) 3 kredit

6. szemeszter: 4 kredit

 • NURS 651 *: CNL Szerep: szintézis | 2 kredit
 • NURS 653 *: Gyakorlat: Klinikai ápoló vezető (220 óra) 2 kredit

Az ápolónőnek négy (4) további kurzust kell kitöltenie: NURS 500 és NURS 501 (1. félév, 6 kredit), NURS 505 és NURS 506 (2. félév, 5 kredit).

Mentességek: A BS vagy a BA-val dolgozó ápolónők nem veszik a NURS 500-at és a NURS 501-et (hacsak ideiglenes státuszt nem kaptak).

A tanfolyamok / félévek száma csökkenthető a program ütemének lassításához. A tanfolyamterhelés csökkentése hatással lehet arra a kohorszal, amelybe bejutott (adott esetben). A hallgatóknak kapcsolatba kell lépniük az Akadémiai Tanácsadóval, mielőtt csökkentené a tanfolyamot.

A kurzuslisták minta tanterv minták és változhatnak.

Az online MSN program tantervi mintái változhatnak.


Belépés

A különféle anyagok határozzák meg, hogy egy tanfolyam jó egyezik-e egy diákkal. A besorolás és a teszt pontszámok mellett a következő tényezők tekinthetők az MSN Registered Nurses programba való felvétel részeként: foglalkoztatási háttér, korábbi tudományos tanfolyam és felkészültség, kutatási érdekek és hosszú távú szakmai célok.


Jelentkezési határidők

 • Fall Application Priority Határidő: május 15
  Helyszínek: San Jose és Pleasanton
 • Tavaszi jelentkezési határidő: november 15
  Helyszínek: Online


Alkalmazási anyagok

Minden pályázati anyagot fel kell tölteni az online jelentkezési lapon keresztül. Az ápolási iskola

A pályázók az online jelentkezési státuszukat ellenőrizhetik, vagy az ápolási iskolát


jelentkezési követelmények

A programba való felvétel a kérelmező azon képességének átfogó értékelésén alapul, hogy vállalja a mester tanulmányát, és az alábbiak szerint bizonyítja, hogy az ápolási szaktanfolyamokról tudott járulni:

 1. Befejezett online alkalmazás és díj
 2. Egy egyetemi ápolói fokozat (ADN vagy BSN) befejezése akkreditált intézménytől
 3. Minden főiskolán / egyetemen nem hivatalos átiratok voltak. A hivatalos vagy nem hivatalos átiratokat fel kell tölteni az online jelentkezési lapon keresztül. Az átiratoknak tükrözniük kell a meglátogatott intézmény nevét, a megszerzett oklevelet, a megszerzett osztályzatokat és a GPA-t. A pályázóknak biztosítaniuk kell, hogy az összes átirata olvasható legyen feltöltésük után. A hivatalos átiratok benyújtása CSAK az összes beiratkozott hallgató számára kötelező, akik úgy döntenek, hogy beiratkoznak. Nem USA-beli átiratok esetén a pályázók benyújtják a lefordított átiratokat.
 4. Grade pont átlaga 3,0 vagy magasabb
 5. Személyes kijelentés
 6. Szakmai összefoglaló
 7. Aktív, tehermentes RN licencdokumentáció (tükröznie kell azt az állapotot, ahol a gyakorlati órák befejezését tervezi).
 8. Két ajánlólevél. Az online űrlapon írja be a ajánlók nevét és e-mail címét. E-mailt fognak kapni az USF-től a levél betöltésére vonatkozó utasításokkal.
 9. Csak nemzetközi diákok számára: Pénzügyi igazolás, útlevélmásolat, TOEFL, IELTS vagy PTE akadémiai teszt pontszámok. Lásd a Nemzetközi Pályakezdő Díjbevezetés oldalát tesztelési követelményekhez és további információkhoz.
 10. TEAS vagy GRE teszt NEM szükséges


Állami engedélyezés

Az USF az alábbi államok lakóinak online iskolai programjaira való feliratkozást fogadja el: Arizona, Kalifornia, Florida, Hawaii, Nevada, New York, Oregon, Texas és Washington. Kérjük, ellenőrizze a www.usfca.edu/state-auth webhelyet az adott országokban kínált speciális programokhoz.


RN-MSN program tanulási eredmények

A program befejezésekor a hallgató bemutatja:

 1. Klinikai vezetés a betegápolási gyakorlatok és a szállítás terén, beleértve az egyének, családok, csoportok és lakosság ellátásának tervezését, koordinációját és értékelését;
 2. Részvétel az egészségügyi ellátások azonosításában és gyűjtésében;
 3. Elkötelezettség a pontossági eredmények értékeléséhez és javításához, beleértve az adatok és egyéb bizonyítékok szintézisét az optimális eredmények értékeléséhez és eléréséhez;
 4. Kockázati várakozás a betegek egyének és kohorszjai számára;
 5. Az egyének és a betegek kohortjainak ellátásának laterális integrációja;
 6. A bizonyítékokon alapuló gyakorlat (ok) tervezése és végrehajtása;
 7. Csapatvezetés, menedzsment és együttműködés más egészségügyi szakemberekkel;
 8. Információs menedzsment vagy információs rendszerek és technológiák alkalmazása az egészségügyi eredmények javítása érdekében;
 9. Az emberi, környezetvédelmi és anyagi erőforrások kezelése és hasznosítása;
 10. A betegek, a közösségek és az egészségügyi szakemberek támogatása; és,
 11. Vezetés a kompetens és biztonságos betegellátás biztosítására a bölcsészettudományon és a természettudományokon alapuló különböző környezetben élő egyének és csoportok számára.


Akkreditáció

Az ápolási, általános ápolói mesterképzés és a San Francisco-i Egyetem ápolói és egészségügyi szakmájának ápolói végzettségét a Bizottság a kollegiális nevelőképzéssel foglalkozó bizottság akkreditálja.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global persp ... Tovább

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global perspectives. Kevesebb
San Francisco , San Francisco + 1 Több Kevesebb