Master of Science in Egészségügyi Szolgáltatások Menedzsment

Általános információk

Program leírás

A program

A Master of Science in Healthcare Management egy 36 kredit órás képzési program, amelynek célja az üzleti ismeretekkel és elemző készségekkel rendelkező szakemberek felkészítése az operatív kiválóság vezetésére az egészségügyi ellátási rendszerek és azok kiterjesztett ellátási láncai szervezetei számára. A program testreszabja az üzleti és orientált gyakorlaton alapuló MBA tantervet, és mind vezetői pályát kínál vezetői pozíciókat betöltő egészségügyi szakemberek számára, mind pedig elemzési pályát kínál azoknak a jelentkezőknek, akik leíró és prediktív elemzés alkalmazásának iránt érdeklődnek a döntéshozatal során. Előkészíti az üzleti vezetőket, akik a minőségjavítás, a költségcsökkentés és a betegek tapasztalatainak kezelése révén segíthetnek az egészségügyi szolgáltatóknak a kiválóság elérésében a gyorsan változó környezetben. A növekvő költségek, a növekvő verseny és a szigorú szabályozás következtében az egészségügyi ágazatnak olyan vezetőkre van szüksége, akik nemcsak megértik az egészségügyi kontextust, hanem képesek az analitikai készségek felhasználására is az operatív kiválóság új útjának vezetéséhez.

 • Teljes munkaidős (12 vagy több kredit / félév)
 • Részidős (11 vagy annál kevesebb kredit / félév)
 • A program mindössze egy év alatt elkészülhet (teljes munkaidős, gyorsított)
 • 36 kredit (12 tanfolyam)
 • Hibrid formátum online és személyes osztályok (New Brunswick campus)

Az MSHSM Alums Rutgers munkacímei

 • Projekt menedzser
 • Irodavezető
 • Regionális laboratóriumi vezető
 • Nemzetközi stratégiai igazgató
 • Kar gyakorlati vezetője
 • Egészségügyi elemző
Lehetséges munkacímek Lehetséges éves fizetés
Senior Operations / Business Manager $ 144.000
A kórház folyamatfejlesztési igazgatója $ 126.677
Orvosi és egészségügyi szolgáltatások vezetője $ 106.070
Gyakorlati vezető $ 82,000
Egészségügyi elemző $ 80,000

Az MSHSM Talent Rutgers legfontosabb munkáltatói

 • Emlékmű Sloan Kettering Rákközpont
 • Gyermekkórház Philadelphiában
 • RWJ Barnabas Health
 • Johnson
 • United Health

Gyakran Ismételt Kérdések

Orvos vagyok, nővér, asszisztens vagyok - miért lenne ez a program nekem hasznos?

Mivel az orvosok, ápolók és más klinikusok, mint te, a klinikai gondozási feladatokból a vezetői és vezetői pozíciókba mozognak, komoly igényt találnak arra, hogy jobban felkészültek legyenek a beteggondozás irányítási és üzleti oldalának kezelésére. Csakúgy, mint a tudásra és a bevált gyakorlatokra van szükség a beteg orvosi igényeinek ellátásához, a gazdag tudás és a bevált gyakorlatok sokasága fejlesztették ki a beteggondozási rendszerek hatékony és eredményes működtetését. Programunk előkészíti Önt azzal a tudással és magabiztossággal, amelyre szüksége van ahhoz, hogy sikeresen működjön egy egészségügyi szervezet vezetője és vezetőjeként.

Miért fogy el ez a program egy üzleti iskolában? Valóban alkalmazni fogja-e az egészségügyre?

Az egészségügyi szervezetek hasonló kihívásokkal szembesülnek, mint más szolgáltató cégek az elérhetőség, a szolgáltatás minősége és a jövedelmezőség szempontjából. Ebből a szempontból az üzleti iskola ideális otthont nyújt egy ilyen egészségügyi menedzsment programnak, mivel ismerjük az üzletet, a pénzügyi, marketing és műveleteket különféle kontextusokban. Itt, az RBS-nál világszínvonalú oktatók rendelkeznek szakértelemmel és tapasztalattal, nemcsak az üzleti ügyeket felépítő és megbontó általános kérdésekben, hanem az egészségügyi, biztosítási és gyógyszeriparban is. Néhányuk klinikai kutatásban is részt vesz. A szilárd vállalkozás működtetése kritikus jelentőségű a beteggondozás szempontjából. Ahogyan a tudományos fokozat felkészítette a klinikai segítséget a betegek számára, az egészségügyre szakosodott fokozat felkészíti Önt arra, hogy ezt a helyet vezetői szerepben szolgálja.

Meddig tart ahhoz, hogy ezt a programot részmunkaidőben befejezzem?

Ha teljes munkaidőben vesz részt, a programot két éven belül teljesítheti. A dolgozó hallgatók a programot részmunkaidőben is folytathatják, és három éven belül be kell fejezniük a diplomát.

A megfizethető ápolási törvény megváltoztatta a kórházam üzleti tevékenységét. Ez a program segíteni fog nekem az új törvény következményeinek megértésében és annak betartásában?

Teljesen! Az ACA megváltoztatja a kórházak és más szolgáltatók üzleti tevékenységét az egészségügyi szektorban. Tanfolyamaink, amelyeket gyakran gyakorlati szakemberek és vezető kutatók tanítanak, az ACA megfelelésével kapcsolatos kulcsfontosságú kérdésekre és aggodalmakra vonatkoznak. Pontosabban az Egészségügyi Jogi tanfolyam

A gyógyszeriparban vagyok, az egészségbiztosításban dolgozom. Van-e értelme az ilyen fokozat megszerzésének?

Igen. Ez a program középpontjában az egészségügyi szolgáltatók és azok kibővített ellátási láncai vannak, amelyek magukba foglalják a gyógyszeripart és a biztosítási ipart, valamint a gyógyszertárakat, nagykereskedőket és a gyógyszer-haszonkezelő vállalatokat. Gyógyszerészként vagy egészségbiztosítási szakemberként ez a fok segít megérteni a betegek gondozásának oldalát az Ön igényeinek, valamint a gyógyszerészeti előírásoknak és gyakorlatoknak a hátterében.

Nemrég fejeztem be az ápolói iskolát, de nincs tapasztalatam, és azonnal szeretnék folytatni a mestert. Ez a megfelelő program számomra?

Igen, különösen, ha tudod, hogy egy bizonyos ponton vezetői pozícióba akar válni, amely megköveteli, hogy ismeri a személyzet, a költségvetés, a pénzügy, a megfelelési kérdések és az ellátási lánc irányítását. Noha hallgatóink többsége klinikai szakmai tapasztalattal rendelkezik a programba való belépés előtt, akkor nem tiltják meg az elfogadását, ha még nem dolgozott.

Van közegészségügyi diplomám, és nyilvános klinikán szeretnék dolgozni. Hogyan segít ez nekem?

Ha a beteggondozás-menedzsment funkcióban szeretne dolgozni, például a közegészségügyi klinikákon, akkor igen. Ez a program előnyös lesz Önnek. Noha programunk nem fogja felkészíteni Önt arra, hogy közegészségügyi érdekképviseleti programokat vagy kezdeményezéseket építsen, addig felkészíti Önt, hogy kezelje az orvosokat és a személyzetet közegészségügyi környezetben.

Ez a program Newarkban vagy New Brunswickben található?

A személyes órákat elsősorban New Brunswickben tartják.

----

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A Rutgers business education prepares students for success – not just in their chosen fields but also in their lives. From our comprehensive undergraduate courses to our highly rated MBA program, a Ru ... Tovább

A Rutgers business education prepares students for success – not just in their chosen fields but also in their lives. From our comprehensive undergraduate courses to our highly rated MBA program, a Rutgers education is a life-changing experience that gives the student the skills and knowledge to compete globally while broadening their appreciation for how the world works. Many describe it as one of the most rewarding experiences of their lives – professionally and personally. Kevesebb
New Brunswick , Newark , Jersey City , Morristown + 3 Több Kevesebb