Ról ről

Első osztályú tudósok fejlesztése

Az integrált gyógyszergyógyászat a kábítószer-szervezetek felfedezésével, fejlesztésével, formulálásával, szállításával, farmakológiai és toxikológiai értékelésével, nyilvántartásba vételével és tudományos ellenőrzésével foglalkozó tudományos fegyelem a közegészség javára.

Master of Science (MS) program

Az integrált gyógyszergyógyászat MS fokozata a NEOMED-ben összesen 45 kreditórát igényel, beleértve a Ph.D. diákok, 9 kreditórát választani (összesen 25 didaktikus kredit), 10 órányi gyógyszergyógyászati kutatás és 10 órás tézismunka, melyet egy írásbeli értekezés és értekezésvédelem zár.

tanfolyam

Az MSM diplomájának alaptanterve az IPM-ben 45 teljes félórás óra, amely 25 órás didaktikus tanfolyamból és 20 órás kutatási / tézishitelből áll.

Tanfolyam

Hitelórák

Átmenetek a gyógyszergyógyászatba *

5

Gyógyszergyógyászati szeminárium *

1

Statisztika / Biostatisztika *

3-5

A kutatás felelős felelőssége *

2

A kábítószer-test kölcsönhatásának alapelvei

6

Gyógyszerészet laboratóriummal

5

Orvosi farmakológia

4

Celluláris jelzés

3

A gyógyszertár humán felépítése

3

Molekulák a sejtekhez

4

Agyi elme és viselkedés

5

Emberi fejlődés és szerkezet

6

Az orvostudomány fiziológiai alapjai

4

Betegellátás az MD-Ph.D.

1

Kutatási írás

2

Kutatás

30

Téziskutatás (csak MS diákok)

10

Disszertációkutatás (csak Ph.D. hallgatók)

15

*Kívánt

Az IPM tanterv célja, hogy rugalmasságot biztosítson az egyes diákok számára. A hallgatói kutatási célokra szabott tanulmányi programot a tanár tanácsadója dolgozza ki, aki a program igazgatójával dolgozik. A beiratkozott hallgatók a Kent Állami Egyetem, az Akron Egyetem, a Cleveland Állami Egyetem és a Youngstown Állami Egyetem által kínált posztgraduális kurzusokat is igénybe vehetik.

MD / Ph.D..

Azok a hallgatók, akik kettős fokozatot szeretnének folytatni, a közvetlen belépéshez szükséges tanterv helyett a gyógyszertudományok átmeneti kurzusát veszik igénybe. A Gyógyszergyártás átmeneti kurzusai átmenetet adnak a professzionális hallgatónak egy elsősorban didaktikus tanulási környezetből egy olyan problémára, amely problémamegoldó, a diplomás tagok tanításával. A 16 hetes szemeszterre hetente két, kétórás ülést tartanak. A kurzus olyan témákat emel ki, mint a kábítószer-felfedezés és -fejlesztés, valamint a kábítószer-szállítás és a kábítószer-hatékonyság, majd két hét integráció és értékelés.

Kapcsolatok

Kelly Shrock

330,325,6784 | kshrock@neomed.edu

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies »

Utoljára frissítve Május 5, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 - 6 Év