Ról ről

Haladjon előre a gyógyszertár adminisztratív, pénzügyi

Online tanulás biztosítja a kényelmet

 • A diákjaink 67% -a gyógyszertár-lakos
 • Az egészségügyi rendszer-gyógyszerészek 50% -a nyugdíjba vonul a következő 10 évben
 • A jelenlegi diákjaink 33% -a gyógyszerészeket gyakorol

Tanterv

A tananyag-leadás teljesen online, amely kényelmes és rugalmas lehetőséget kínál arra, hogy a jelenlegi egészségügyi szakemberek megszerezzék azokat a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy a kórházakban és az egészségügyi rendszer gyógyszertári gyakorlati környezetében vállaljanak vezetői és vezetői pozíciókat.

Master of Science (MSc)

Az MS fokozatba beiratkozott középfokú szakemberek csak két-hat év múlva fejezhetik be a programot. Minden kurzust online kínálnak a Kent State University (KSU) segítségével, a Blackboard nevű Learning Management System (LMS) segítségével.

Master of Science (MS) / Rezidencia

A párhuzamos posztgraduális HSPA rezidens programban elfogadott diákok várhatóan két éven belül befejezik a programot. Az Amerikai Egészségügyi Rendszer Gyógyszerészek Szövetsége (ASHP) akkreditált posztgraduális rezidenciákat, amelyek a kétéves MS programmal párhuzamosan fejeződtek be, lehetővé teszik a diákok számára, hogy a gyakorlati tapasztalatokat a klinikai és adminisztratív rotációk és az osztályteremben szerzett ismeretek révén valós életre fordítsák. szakmai, klinikai és kezelési helyzetekben. A párhuzamos, kétéves szakosodott rezidenciák a gyógyszertárigazgatásban jelenleg a Cleveland Clinic Main Campus-ban vagy a Cleveland Clinic Akron Általános Orvosi Központban zajlanak.

Tandíj és költségek

Hitelóra: 553 USD

Teljes tandíj (37 kredit óra): $ 20,461

A program költsége 553 dollár minden hitelóra, plusz 38 dollár egy általános egyetemi díjért. További 276 dolláros díjat kell fizetni hitelóra után Ohio lakosaitól.

Az egész program körülbelül 22.392 dollárba kerülhet egy Ohio lakosra és 32 604 dollár egy nem rezidensre a HSPA jelenlegi 37 programhitelezési órája alapján, beleértve a tandíjat, az általános díjakat és a könyveket.

jelentkezési követelmények

A Master of Science program egy teljesen online diplomás program, amely vezetői és vezetői képzést biztosít az egészségügyi rendszer gyógyszertár adminisztrációjában.

A program MS / Residency pályán is elérhető a lakosság számára, akiket a Cleveland Clinic Main Campus vagy a Cleveland Clinic Akron Általános Orvostudományi Központ gyógyszertárigazgatás rezidens programjába fogadnak.

A mesterképzésbe való felvétel előfeltételei a következők:

 • Biztosítania kell egy gyógyszerész (Pharm.D.) Fokozatot vagy egy főiskolai gyógyszerész szakot.
 • Előnyös a legalább 3 éves gyakorlati tapasztalat.
 • Engedélyezett gyógyszerésznek kell lennie, vagy engedélyre jogosult
 • A Graduate Management Admission Test (GMAT) lemondott a Pharm.D-val rendelkező jelöltek számára. vagy a felsőfokú végzettség, és a gyógyszertár főiskolájában egy 3,0 vagy négyes akadémiai státuszú GPA.

A jelentkezőknek

 • Töltse ki a NEOMED online felvételi alkalmazást
 • Három ajánlólevél benyújtása
 • Adjon át átiratokat és teszt pontszámokat
 • Aktuális önéletrajz benyújtása
 • Személyes nyilatkozat benyújtása (azaz miért akarja ezt a programot használni)

Kapcsolatok

Kelly Shrock

330,325,6784 | kshrock@neomed.edu

Program oktatási nyelve:
 • Angol

5 további kurzus Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies »

Utoljára frissítve Május 5, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
2 - 6 Év