Közegészségügyi Mesterünk az egyik leginnovatívabb közegészségügyi program az Egyesült Államokban. Interdiszciplináris tantervünk felkészíti Önt olyan készségekkel és tapasztalatokkal, amelyekkel kiemelkedhet a 21. századi egészségügyi munkaerő, és lehetővé teszi, hogy hozzájáruljon a lakosság egészségének javításához. A közegészségügy nem csak munka - hívás a változásra.

Segítsen egészségesebb közösségek kialakításában

A University of New Haven Közegészségügyi Mester (MPH) programjának küldetése az egészségügyi szakemberek felkészítése, akik oktatással, gyakorlattal, kutatással és szolgáltatással biztosítják a betegségek megelőzését, az egészség előmozdítását és a lakosság jólétének védelmét.

A programunkon keresztül vezetői készségeket, innovatív gondolkodásmódot és hátteret szerezhet a bizonyítékokon alapuló döntéshozatalban, amelyekre szükség van a közegészségügy területén való kiemelkedéshez. A tanteremben kívüli és az osztályon kívüli tapasztalatok alapján kiépíti az egészséggel kapcsolatos szakmai, társadalmi, etikai és politikai megértést is. Diákként megtanulja a közegészségügyet a közegészségügy elvégzésével.

Alaptantervünk széles alapot nyújt a kulcsfontosságú területeken, ideértve az epidemiológiát, a biostatisztikát, a társadalom- és viselkedéstudományokat, az egészségügyi adminisztrációt és a környezeti egészséget, valamint a mai közegészségügy szempontjából releváns kérdések körére összpontosító fejlettebb tanfolyamok, ideértve a globális egészségügyet, az egészségügyi vezetést , közegészségügyi etika, közegészségügyi törvény és közegészségügyi gyakorlat, tervezés és értékelés.

Legyen a közegészség bajnok

A közegészségügyi mesterképzés tökéletes azoknak az egyéneknek, akik értelmes karriert szeretnének elérni, és befolyásos módon segítenek az embereknek és a közösségeknek. Akár a világ felétől, akár közvetlenül a hátsó udvarban van, készen áll az egészségügyi problémák azonosítására és egészségügyi programok végrehajtására az emberek jobb életének elősegítése érdekében.

Az összes tanulási tapasztalat lehetővé teszi széles körű műszaki készségek és szervezeti kompetenciák fejlesztését, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a közegészségügyi szakemberek széles körében működjenek, beleértve az állami és helyi önkormányzatokat, a nem kormányzati szervezeteket, a kórházakat, a kutatóintézeteket. , politikai döntéshozó intézmények és közösségi egészségügyi programok.

A mintavételben szereplő munkakörök között szerepel többek között egészségügyi információs szakember, kórházi adminisztrátor, közösségi egészségügyi programvezető, megyei közegészségügyi igazgató, egészségfejlesztési / oktatási szakember, közegészségügyi táplálkozási szakember, közegészségügyi adminisztrátor, tanácsadó, adatelemző, kutató munkatárs és minőségjavító szakember. mások.

A 42 kredit összegű program - amelyet teljes munkaidőben vagy részidős hallgatóként folytathat, vagy a 3 2 vagy 4 1 kettős fokozatú BS / MPH programjain keresztül - széles körű és gyakorlati interdiszciplináris képzést biztosít a nem klinikai érdeklődésre számot tartó hallgatók számára. és a rokon egészségügyi területeken egyaránt. Lehetősége van arra, hogy nyomon kövesse mind a globális egészséget; egészségügyi oktatás és promóció; vagy egészségügyi informatika, vagy egy testreszabható általános sáv, amelyet felvázolhat a tanácsadójával.

A program víziója

MPH-nk az egyik leginnovatívabb az Egyesült Államokban, mert jellemzői:

 • Személyre szabott, helyszíni tudományos támogatás, kis osztályok, oktatók és öregdiákok tanácsadói, akik mentorálják Önt karrierje során.
 • Kényelmes tanfolyam-kínálat, beleértve hibrid, online és esti tanfolyamokat a rugalmas tanuláshoz
 • Választható kurzusok, amelyek javítják és kibővítik a tanulási tapasztalatokat a hallgatók közegészségügyi érdekeivel összefüggésben
 • A kurzusok integrációja és gyakorlati alkalmazása terepi tapasztalatok, mérföldkő projektek és más oktatási, kutatási és szolgáltatási tevékenységek révén
 • A program egészére összpontosítva arra, hogy felkészüljenek vezetésre és másokkal való együttműködésre a szervezett közösségi erőfeszítések során, különféle környezetekben, a betegségmegelőzésre és az egészségfejlesztésre összpontosítva a kiszolgáltatott csoportokban
 • Lehetőségek a sikeres karrierépítéshez szükséges készségek fejlesztésére, ideértve a tanácsadást, az írás folytatását, az interjúk képzését és az oktatókkal és öregdiákokkal folytatott együttműködést
 • Valós tapasztalatok, amelyek kihasználják a kulturális kompetenciát, és elősegítik a gondolatok, a kultúra, a nemek és az etnikumok sokszínűségét
 • Nemzetközileg elismert közegészségügyi gondolkodó vezetők és szakemberek

Ki fontolja meg az MPH fokozatot?

Az MPH az egyik legkeresettebb fok az egészségügyben. Azok a személyek, akiknek fontolóra kell venniük a felvételt University of New Haven MPH programjába, a következők:

 • Bármely háttérrel rendelkező egyének, akik közegészségügyi pályafutást terveznek
 • A közelmúltban végzettek a közegészségügy vagy a megelőző orvostudomány területén
 • Orvosok, ápolók, foghigiénikusok, táplálkozási, dietetikus, fogorvosok, állatorvosok vagy más klinikusok, akik vezetői vagy adminisztratív szerepet vállalnak és felelősek a közegészségügyben vagy az egészségügyi ágazatban
 • Egészségügyi szakemberek, vezetők vagy adminisztrátorok, akik hivatalos képzést és oktatást keresnek a közegészségügy előrehaladott karrierjére való felkészülés érdekében

A woman getting her blood pressure testedHush Naidoo / Unsplash

Program kompetenciák

MPH-nk öt kompetenciával rendelkezik, amelyek mindegyike összhangban áll a közegészségügyi oktatást akkreditáló testület - a Népegészségügyi Oktatási Tanács (CEPH) - által létrehozott kompetenciákkal. Ezeknek a kompetenciáknak a fejlesztése felkészíti Önt arra, hogy részt vegyen a Közegészségügyi Minősített Vizsgán, amelyet a Nemzeti Közegészségügyi Vizsgálók Tanácsa (NBPHE) kínál fel.

 • Bizonyítékokon alapuló megközelítés a közegészségügyről
 • Közegészségügyi és egészségügyi rendszerek
 • Közegészségügyi politika
 • Tervezés és irányítás az egészség előmozdítása érdekében
 • Vezetés, kommunikáció és szakmaközi gyakorlat

Felvételi szabványok

Az MPH Program áttekintést nyújt az alkalmazásokról, figyelembe véve a tényezők széles skáláját, beleértve a korábbi GPA-t, a munkatapasztalatot, a célkitűzést és az ajánlási leveleket. Az MPH-programba imatrikált hallgatók többsége 3,0 vagy annál magasabb egyetemi hallgatóval rendelkezik.

Felvételi kritériumok és pályázati anyagok

Nincs GRE vagy GMAT pontszám szükséges az MPH programhoz történő alkalmazáshoz.

 • 3,0 vagy újabb GPA egy akkreditált felsőoktatási intézményből
 • 250 szavas célmeghatározás
 • Két ajánlólevél (csak szakmai vagy tudományos referenciák)
 • Jelenlegi önéletrajz vagy önéletrajz
 • Aktuális TOEFL vagy más nyelvvizsga pontszám (ha nem anyanyelvű angol)

Országosan elismert Karrierfejlesztési Központ

Minden University of New Haven hallgatója hozzáférhet az egyetem Karrierfejlesztési Központjában rendelkezésre álló sok erőforráshoz, amelyet a Princeton Review által a nemzet egyik legjobbjának neveztek el.

A karrierértékelésektől, a hálózatépítéstől és a munkahelyi árnyékolástól az egyetemi interjúkig és a fizetési tárgyalásokig a Karrierfejlesztési Központ biztosítja az értelmes karrier és a szenvedély folytatásának lehetőségét meghatározó készségeket és kapcsolatokat.

Kiválasztott kurzusok

Biostatisztikai alkalmazások a közegészségügyben

Ez a kurzus bemutatja a kutatási módszereket és az alapvető statisztikákat, amelyek szükségesek a mai közegészségügyi szervezetek sikeréhez. A tanfolyam gyakorlati megközelítést követ, amely lehetővé teszi a hallgató számára a statisztikai fő alapelvek megtanulását, valamint az adatok és eredmények eredményes továbbításának módját az Excel segítségével. Ez a tanfolyam mind a mennyiségi, mind a kvalitatív közegészségügyi kutatási módszereket lefedi.

Globális egészség

Ez a tanfolyam bemutatja a hallgatókat az egészség egyenlőségének kihívásaira az egész világon, különös tekintettel a fejlődő és az alacsony jövedelmű országokra. A megvitatott témák között szerepel a fertőző betegségek aránya és az orvosi ellátás hiánya. Ezenkívül a hallgatók megvitatják az egészséges és egészségtelen környezet egészségre gyakorolt hatásait. A tanfolyam bemutatja a menedék, szennyvíz, tiszta víz és egészséges ételek biztosításának kihívásait a betegség globális terheinek csökkentése érdekében. A tanfolyam meg fogja magyarázni a kormányok, az egészségügyi minisztériumok és az egészségügyi világszervezetek szerepét az egészség méltányosságában.

Egészség, viselkedés és társadalom

Ez a tanfolyam a hallgatókat bemutatja a népesség egészségének társadalmi, ökológiai és életciklusának szempontjából. Felhívja a hallgatókat arra, hogy foglalkozzanak a társadalmi és strukturális erőkkel, például a társadalmi-gazdasági helyzettel, a faji, etnikai és nemi egyenlőtlenségekkel, valamint a normákban, a hálózatokban és a társadalmi tőkében tükröző interperszonális folyamatokkal. Ez a tanfolyam a viselkedésre, a kommunikációra, a döntéshozatalra és az egészségügyi eredményekre összpontosít egyéni, családi és közösségi szinten.

Health Analytics

Ez a kurzus megvizsgálja az egészségügyi információs technológia szerepét és felhasználását az egészségügyben, valamint az egészségügyi adatok azonosításához, elemzéséhez és továbbításához használt eszközöket és technikákat.

Jelentkezési követelmények végzős hallgatók számára

Mester alkalmazásának ellenőrző listája

 • Online alkalmazás
 • 50 USD vissza nem térítendő díj
 • Hivatalos egyetemi átiratok és a baleseti végzettség igazolása. Az átiratokkal együtt magyarázatot kell adni az egyetemi besorolási rendszerről.
 • Két ajánlólevél a professzoroktól vagy a munkáltatóktól
 • Célnyilatkozat szükséges. Erősen ajánlott egy összefoglaló.
 • Bizonyos nagyvállalkozások GRE és / vagy GMAT teszteredményeket igényelnek. GRE iskola kódja: 3663; GMAT iskolai kód: P1X-DS-94.

Nemzetközi diákok

 • Online alkalmazás
 • 50 USD vissza nem térítendő jelentkezési díj
 • Minden résztvevő főiskola vagy egyetem átiratai (angol nyelven). Az átiratot lezárt borítékban kell benyújtani, és közvetlenül a felvételi irodába kell küldeni. Ha hivatalos dokumentumok nem állnak rendelkezésre, a nem hivatalos dokumentumokat az online jelentkezési rendszeren keresztül lehet feltölteni, csak az első áttekintés céljából. Minden hivatalos dokumentumot meg kell kapni azonban a befogadott félév óráinak megkezdése előtt.
 • Két ajánlási levél
 • Célnyilatkozat
 • Egy önéletrajz vagy önéletrajz
 • TOEFL 75, vagy IELTS 6,0, vagy PTE 50, vagy University of New Haven akadémiai angol előkészítő programjának befejezése. Bizonyos nagyvállalatok magasabb angol teszteredményeket követelhetnek meg.
 • Bizonyos nagyvállalkozások GRE és / vagy GMAT teszteredményeket igényelnek. GRE iskola kódja: 3663; GMAT iskolai kód: P1X-DS-94.
 • Az indiai jelentkezőknek részletes szemeszterenkénti jelölési lapokat / akadémiai átiratot kell benyújtaniuk. A KONSZOLIDÁLT jelölések önmagukban nem elfogadhatók.
 • A University of New Haven csak hároméves indiai diplomát fogad el Indiából, ha a Nemzeti Értékelési és Akkreditációs Tanács (NAAC) „A”, „A” vagy „Ötcsillagos” minősítéssel rendelkezik. A hallgatóknak szintén diplomát kell szerezniük az 1. vagy a 2. osztályban. A pályázó átirataival együtt be kell bizonyítani az egyetemi vagy főiskolai NAAC besorolást. Ez vonatkozik a következő 3 éves alapképzésre: a B.Com 3 éves, a B.Sc 3 éves és a BBA hároméves végzettségére. A hároméves végzettséggel rendelkező indiai pályázók további elismert egyetemi diplomát vagy egyéves posztgraduális oklevelet nyújthatnak be egy elismert egyetemen, hogy felvegyék a felvételt.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

1 további kurzus University of New Haven »

Utoljára frissítve Október 9, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 22, 2020
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
940 USD
tandíj kreditóránként
Deadline
nov. 15, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 22, 2020
End Date
jan. 2022
Jelentkezési határidő
nov. 15, 2019

jan. 22, 2020

Location
Jelentkezési határidő
nov. 15, 2019
End Date
jan. 2022

Inside Look at School of Health Sciences Graduate Programs