Master of Health Management

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Áttekintés

  • Készüljön fel arra, hogy menedzserként dolgozzon számos egészségügyi területen.
  • Tanulmányozza a sürgősségi és katasztrófavédelmi szakterületeket, az egészségügyi jogot, az egészségügyi politikát és a tervezést, a minőséget és a betegbiztonságot, vagy egy kereszt-specializációt.
  • Diplomamunka az Ausztrál Egészségügyi Szolgáltató Menedzsment Főiskola (ACHSM) tagságára jogosult.
  • Válasszon, hogy kombinálja a tanfolyamot egy projekthez vagy disszertációhoz.
  • 2 év teljes munkaidőben, vagy 4 év részmunkaidőben teljesül. A megfelelő szakterületen, mint például az egészségügy, a jog vagy az üzleti tevékenységet folytató főiskolai végzettséggel rendelkező pályázók 48 kreditpontra jogosultak a kurzusra való belépéskor. Ez a tanfolyam időtartamát 1,5 évre teljes vagy 3 év részmunkaidősre csökkenti.

Mi várható

Ez a program ideális a klinikusok számára, akik érdeklődnek az egészségügyi politika vagy az egészségügyi ellátás irányításának vagy vezetői karrierjének folytatásában.

Az Egészségügyi Menedzsment Mestere fejleszti a diákok tudását az egész egészségügyi területen. Ez a kurzus felkészíti a diplomát, hogy vezető szerepet töltsön be számos egészségügyi szolgáltatásban és programban. A diákok dönthetnek úgy, hogy a sürgősségi és katasztrófavédelmi szakterületet, az egészségügyi jogot, az egészségügyi politikát és a tervezést, a minőséget és a betegbiztonságot, vagy a szakosodást. Megjegyzendő, hogy a szakosodás nem része a díj címének, és nem jelenik meg az érettségi pergamenen.

Tanfolyam követelmények

Vannak olyan követelmények, amelyekkel a kurzusnak diákként kell találkoznia. Meg kell határoznia ezeket a követelményeket, és biztosítania kell, hogy elegendő idő álljon rendelkezésükre. Ezen követelmények némelyike kapcsolódó költségekkel jár.

Kék kártya: érvényes kurzusra lesz szüksége a gyakorlati gyakorlatok elvégzéséhez.

Karrier eredmények

Az egészségügyi szolgáltatások vezetői felelősek az egészségügyi ellátásért. Készségeiket olyan stratégiák kidolgozására használják, amelyek az egészségügyi szolgáltatások hatékony és eredményes kézbesítésének maximalizálását teszik lehetővé az egészségi állapotban. Az egészség globális iparág, és a diplomásoknak számos foglalkoztatási lehetősége van mind az állami, mind a magánszektorban, és lehetősége van arra, hogy jelentősen hozzájáruljon az egészségügyi szolgáltatások jövőjéhez nemzeti és nemzetközi szinten. Az egészségügyi szolgáltatások szakemberei egészségügyi szolgálatként vagy egészségügyi igazgatóként, tisztként, projekt tisztként, egészségügyi biztosítóként és humánerőforrás-vezetőként dolgoznak.

Diplomataink a kormányzati egészségügyi szolgálatokban, az állami és magánkórházakban, az elsődleges egészségügyi ellátásban, az egészségbiztosítási ügynökségekben, a közösségi egészségügyi szolgálatokban és az egyetemeken dolgoztak.114268_Image6_SDS3348adjContrast_web-Copy.jpg

Szakmai felismerés

A program célja, hogy megfeleljen az Ausztráliai Egészségügyi Szolgálati Menedzserek (ACHSM) és a Royal Australalasian College of Medical Administrators (RACMA) akkreditációs követelményeinek.

Végzettséggel rendelkezik az Ausztráliai Egészségügyi Szolgáltatások Menedzsment Főiskolájában (ACHSM).

A képesítés befejezése jogosult arra, hogy a diplomások a RACMA tagságát kérjék, a kollégium felügyelt tapasztalatainak és vizsgakövetelményeinek kiegészítésével.

díjak

A tényleges díjak a választott egységek függvényében változhatnak. Évente felülvizsgáljuk a díjakat, és növekedhetnek.

  • 2019: évente 31 800 dollár teljes munkaidőben (96 kreditpont)
  • 2020: évente 33 300 dollár teljes munkaidőben (96 kreditpont)114252_Image415589843986_eb175bed0b_o.jpg
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates in ... Tovább

QUT is a major Australian university with a global outlook and a real-world focus. We are one of the nation’s fastest-growing research universities and our courses are in high demand. Our graduates include eight Rhodes Scholars, five of these awarded in the past six years. Kevesebb
Brisbane , Kelvin Grove + 1 Több Kevesebb