Master of Arts (MA) az orvosi etikában és a humán tudományokban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Ról ről

A diákok megkezdik az orvosi etikai és humanitárius programot azáltal, hogy egy alapot építenek az orvosi humán tudományokban, elméleti perspektívákkal az etikában. Ez az alapítvány olyan eszközöket biztosít a hallgatók számára, amelyek kritikusan megvizsgálják az egészségügyi ellátáshoz, a kutatáshoz és az egészségügyi szervezethez kapcsolódó kérdéseket és értékeket, valamint az önreflexió képességét, az elfogultságok kezelését és a különböző szempontok felismerését. Minden tanuló köteles részt venni egy alapítványpályán és egy kutatási módszertani kurzuson. Ezután a diákok érdekei és pályafutásai alapján két pálya közül választhatnak: az orvosi etika a klinikai etikára vagy az orvosi humán tudományokra.

Klinikai etikai pálya

A MAOM klinikai etikai pályája összesen 32 szemeszter órát igényel, a klinikai etikai tanfolyamok 6 órás nyomon követésével.

Orvosi humanitárius pálya

A MAOM klinikai etikai pályája összesen 32 szemeszter órát igényel, az orvosi humanitárius kurzusok közül hat szükséges órát követ.

tanfolyam

Mindkét számhoz szükséges tanfolyamok tartalmazzák, de nem kizárólag:

  • Alapítványok az orvosi humán tudományokban
  • Kutatási módszerek
  • A kutatás felelős felelőssége
  • Emberi értékek gyakorlat
  • Mester tézisei
Kötelező tanfolyamok mindkét pályához

* Nyolc óra választható tanárok által oktatott partnerek iskolák, köztük NEOMED, Kent State University és az Akron Egyetem.

Kapcsolatok

Phil Jenkinson

330,325,6501 | pjenkinson@neomed.edu

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Northeast Ohio Medical University is committed to the health, economy, and quality of life in Northeast Ohio through the medicine, pharmacy and health sciences education of students and practitioners ... Tovább

Northeast Ohio Medical University is committed to the health, economy, and quality of life in Northeast Ohio through the medicine, pharmacy and health sciences education of students and practitioners at all levels; the development of new knowledge through research in the biomedical, community health and behavioral sciences; and the provision of community service and wellness education throughout the region. Kevesebb