Ról ről

A diákok megkezdik az orvosi etikai és humanitárius programot azáltal, hogy egy alapot építenek az orvosi humán tudományokban, elméleti perspektívákkal az etikában. Ez az alapítvány olyan eszközöket biztosít a hallgatók számára, amelyek kritikusan megvizsgálják az egészségügyi ellátáshoz, a kutatáshoz és az egészségügyi szervezethez kapcsolódó kérdéseket és értékeket, valamint az önreflexió képességét, az elfogultságok kezelését és a különböző szempontok felismerését. Minden tanuló köteles részt venni egy alapítványpályán és egy kutatási módszertani kurzuson. Ezután a diákok érdekei és pályafutásai alapján két pálya közül választhatnak: az orvosi etika a klinikai etikára vagy az orvosi humán tudományokra.

Klinikai etikai pálya

A MAOM klinikai etikai pályája összesen 32 szemeszter órát igényel, a klinikai etikai tanfolyamok 6 órás nyomon követésével.

Orvosi humanitárius pálya

A MAOM klinikai etikai pályája összesen 32 szemeszter órát igényel, az orvosi humanitárius kurzusok közül hat szükséges órát követ.

tanfolyam

Mindkét számhoz szükséges tanfolyamok tartalmazzák, de nem kizárólag:

  • Alapítványok az orvosi humán tudományokban
  • Kutatási módszerek
  • A kutatás felelős felelőssége
  • Emberi értékek gyakorlat
  • Mester tézisei
Kötelező tanfolyamok mindkét pályához

* Nyolc óra választható tanárok által oktatott partnerek iskolák, köztük NEOMED, Kent State University és az Akron Egyetem.

Kapcsolatok

Phil Jenkinson

330,325,6501 | pjenkinson@neomed.edu

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies »

Utoljára frissítve Május 5, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019