Master fokozatú program Magasabb szintű ápolási gyakorlat

Általános információk

Program leírás

Jövőbeli gondozói

Elsődleges ápolás: Készüljön fel az ápolás folyamatosan változó kihívásaira. Felismerjék az egészségügyi szektor lehetőségeit, és az egészségügyi intézményekben változást jelentenek. Tanítunk és bővítjük kompetenciáinkat: a kutatás, az etikus döntéshozatal, a klinikai és szakmai vezetés, az interdiszciplinaritás, a tanácsadás és a tanácsadás, a coaching és a vezetés között.


célcsoport

Az egészségügyi ellátás kihívásaival, például a krónikus betegségek és a multi-morbiditás növekedésével, a kórházak, az ápolószolgálatok és az orvosi gyakorlatok növekvő gazdasági nyomásával, valamint az átvilágító digitalizálással kíván szembenézni. Nem félek megvizsgálni a meglévő munkafolyamatokat és feladatmegosztásokat, törekedni a maximális folyamatoptimalizálásra, valamint a hatékonyság és hatékonyság növelésére vagy a felületkezelés tervezésére.


karrier

Az adott foglalkozási szerepkörülményektől függően szakemberként megtarthatja a komplex ellátással rendelkező specifikus betegpopulációkat, vagy kutatóként a klinikai irányelvek és szabványok kidolgozását egy szakterületen. A mester program ANP-vel szintén lehetősége van arra, hogy kiegészítsen egy kiegészítő modulot az ápolási menedzsmentben (ami ugyanaz, mint a 26. pontban). Ez a kiegészítő modul lehetővé teszi stratégiai és operatív feladatok elvégzését az intramurális területen az ellátás kezelésének minden szintjén.


Részletek a tanulmányról

Hozzájáríthatja mélyreható és fejlett szakértelmét az ápolási alapkompetenciákban mind az intramurális, mind az extramurális területeken. Különös hangsúlyt fektet a lakosság elsődleges gondozására, és ezért az alapellátásban is. Képesek az ápolói fejlődés új kihívásainak elsajátítására.


Főbb

A "Primary Nursing" missziós nyilatkozatának megfelelően ön, önállóan vállal felelősséget a betegekért. A megszerzett mag vagy kompetencia területek:

 • Kutatási és ápolói gyakorlat
 • Speciális klinikai ápolási gyakorlat
 • Ápolási gyakorlat és vezetés

Egy pillantással
 • Időtartam: 2 év / 4 félév
 • Formátum: Szakmunka
 • Előadás Nyelv: német
 • Diploma: Okleveles Egészségügyi Tanulmányok (MSc)
 • A tanulmány kezdete: minden évben szeptemberben
 • Tandíj: 363,36 EUR félévenként az EU / EGT-állampolgárok számára,
  4900 euró a nem EU / EGT állampolgárok számára


További részletekért

 • Követelményeket,
 • Felvételi eljárás,
 • A dátumok és határidők, valamint
 • Online jelentkezés

hivatkozunk honlapunkra: www.fh-krems.ac.at .

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globa ... Tovább

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globally accredited Bachelor and Master degree programmes in business, digitalisation and engineering, health sciences and life sciences. The Universum Talent Research survey underlines the high level of satisfaction among Austrian and international students at IMC Krems: the university regularly secures top spot in the student satisfaction category. Kevesebb