Master Program a Kísérleti Orvostudományban

Általános információk

Program leírás

A Master program in Experimental Medicine ad y OU átfogó betekintést általános szempontokat, amelyek befolyásolják a közegészségügy a mai társadalomban. A program elsősorban a gyulladásos mechanizmusokra és azok közegészségügyi következményeire összpontosít, mivel világszerte a leggyakoribb betegségeknek közös nevezője a gyulladásos folyamatok. Y OU ismereteket és készségeket szerez a modern kísérleti orvostudományban és laboratóriumban, valamint a sejtbiológia, immunológia, emberi genetika és bioinformatika, valamint a transzlációs orvoslás alapos ismereteit.

Ez az MSc program kutatást előkészítő és a mesterfok biztosítja az OU kutatási és fejlesztési platformot, és felkészíti az OU egyetemi, ipari, kormányzati és egészségügyi nemzetközi karrierre.

A mesterprogramban történő tanítás interaktív, a tanárok és a hallgatók közötti aktív párbeszéd útján. Tanárai aktív kutatók, akik jelenlegi kutatásaikat az osztályterembe veszik. A program az elméleti ismeretek és az egyéni gyakorlati ismeretek alkalmazására összpontosít annak érdekében, hogy az elméletet a kísérleti orvostudomány és a választott profil-specializáció kontextuális megértésére fordítsa. A programot az Orvostudományi Iskola kínálja, és az oktatás nyelve angol.

Az MSc program második évében az y OU kiválasztja a profilok egyikét, amelyet az Orvostudományi Iskolában jól megalapozott kutatási környezet működtet: kardiovaszkuláris kutatóközpont, gyulladásos reakció és fertőzésérzékenységi központ (iRiSC) és táplálkozás, bél és agy kölcsönhatások. Kutatóközpont (NGBI). A profilon belüli speciális kurzusmunkán kívül a y OU átfogó egyéni MSc fokozatú projektet folytat egy választott profil-specifikus témában.

Mint hallgatója a Kísérleti Orvostudomány Mesterképzésének, y OU személyes mentori programot kínálnak. Ennek célja, hogy segítse az OU fejlődését a program egészében, a jelenlegi és jövőbeli célok, kilátások és karrier-tervezés meghatározása szempontjából.

Különleges belépési követelmények

Biológiai Orvostudomány, Bachelor of Biomedical Laboratory Science, Bachelor of Biomedicina, Orvostudományi Master vagy Állatorvostudományi Master. Alternatív megoldásként egy legalább 180 kreditből álló első ciklus képesítés, amelyből legalább 90 kredit a biomedicina, az orvosbiológiai laboratóriumi tudomány, a biológia vagy az orvostudomány egyik fő területének szakirányú tanulmánya. A kérelmezőnek rendelkeznie kell a svéd középiskola „English 6” vagy „English B” nyelvtanfolyamának megfelelő képesítéssel is.

Képesítések (fokozat)

Mesterképzés / Tudomány Master [120 kredit]

Karrier

Ez a Master 's program felkészíti a hallgatók kutatási karrierje az egyetemeken és a gyógyszeripar, orvosbiológiai, biotechnikai és az egészségügyi ágazat.

További információ

A jelentkezési időszak október 16-tól január 15-ig tart.

Költség és díjak

Első részlet: 74250 SEK, teljes díj: 297000 SEK

Ha y OU polgárjoguk Európai Unió (EU) vagy az Európai Gazdasági Térség (EGT) ország, vagy Svájcban, y OU nem kell fizetni alkalmazás vagy tandíj.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, ... Tovább

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, technology, health care, medicine, education, music and sport science. The university offers 800 courses, 60 undergraduate programmes and 30 postgraduate programmes. Kevesebb