Read the Official Description

Master of Healthcare Leadership

Figyelembe véve az egészségügyi reformra való összpontosítást, a farmakológia, a technológia és az egészségügyi ellátás gyors előrehaladását, az egészségügyi szervezetek vezetése kihívást jelentő és folyamatosan változó feladat. A mai egészségügyi szervezeteknek olyan adminisztrátorokra van szükségük, akik nem csak az egészségügyi ellátás jelenlegi összetevőit kezelik, hanem új irányba vezessék az egészségügyi szektort.

A Master of Healthcare Leadership (MHL) program a diákoknak kizárólagos lehetőséget biztosít a szervezeti, jogi, pénzügyi, politikai és vezetői elemek az egészségügyben.

A Park Egyetem Egészségügyi Vezetési Programja egyedülálló tantervet kínál, amely kifejezetten a személyes célok és a karrier igényeinek kielégítésére szolgál. A szakmai gyakorlat teljesítése az egészségügyi rendszergazdával a versenyképes előnyt biztosítja a különböző egészségügyi szervezetekben betöltött igazgatási pozíciókban. A programot az Észak-Közép-Egyesület / Felsőoktatási Bizottság akkreditálja, és az Egészségügyi Igazgatóság (AUPHA) egyetemi tanárának társult tagja .Az MHL program végzősei széles körű karrierlehetőségekkel rendelkeznek, beleértve a kórházakat, a hosszú távú gondozási rendszereket és az egészségügyi tanácsadó szervezeteket, a nonprofit egészségügyi szövetségeket, a közegészségügyi adminisztrációt, a kormányzati egészségügyi intézményeket és a közösségi egészségügyi intézményeket.

Felvételi követelmények

Minden kérelmezőnek rendelkeznie kell egy főiskolai diplomát egy regionális akkreditált Egyesült Államok felsőoktatási intézménye, illetve négy év teljes munkaidős főiskolai munka egy akkreditált nemzetközi intézmény.

A felvételhez szükséges minimális egyetemi fokozat-átlag (GPA) 3,00 egy 4,00 skálán. A 2,75 és 3,0 közötti GPA-val rendelkező hallgatók beléptethetőnek tekinthetők, ha elfogadják a GRE vagy GMAT pontszámokat az alkalmazás napjától számított öt éven belül, vagy megfelelnek a programvezető mérlegelési jogkörébe tartozó egyéb követelményeknek. Bizonyos körülmények között próbaidős státus adható azoknak, akik nem felelnek meg a minimális felvételi követelményeknek. A mesterfokozatú pályázóknak nem kell pontszámot benyújtaniuk a GRE vagy a GMAT-on .

A felvételt visszavonhatják, ha lényegesen helytelen információk alapján vagy a releváns tények elhagyásán alapulnak, amelyek - amennyiben a felvétel idején ismeretesek - elutasítást eredményeztek volna.

A pályázati eljárás befejezéséhez a pályázóknak a következő dokumentumokat kell benyújtaniuk a Doktori Iskola elé, kivéve, ha a szakpolitika másképpen jelzi:

  • Egy alkalmazás egyetemi felvételi.
  • A nevezési díj.
  • Egy hivatalos átirata a főiskolai diplomát küldeni a Graduate School által a kibocsátó intézmény.
  • A GRE vagy a GMAT alkalmassági részének hivatalos feljegyzése, amelyik a megfelelő, és ha szükséges, a tesztügynökség közvetlenül a Graduate School-ba küldött.
  • Három levél ajánlást küldött a Graduate School olyan embereknek, akik igazolhatják a hallgató képesítését, érdekeit és tehetségét, mint például a munkaadók, a korábbi professzorok vagy az egészségügyi szakemberek.
  • Egy felvételi esszé, amely részletezi, hogy az MHL fokozat lehetővé teszi majd a pályázó számára, hogy elérje a választott karriert, polgári és szakmai célokat.
Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Park University »

This course is On-line, Campus based
Start Date
szept. 2019
Price
455 USD
kreditenként óra
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline