Master of Health Science

Általános információk

Program leírás

A Egészségtudományi Mester (MHS) az Egészségügyi Oktatásban Hogy felkészítse a meglévő egészségügyi szakembereket, hogy legyenek hatékony tanárok és vezetők, akik képesek különböző diákokat kiszolgálni az egészségügyi szervezetek és a kapcsolódó egészségügyi diploma programok.

Az MHS program célja, hogy kis csoportok oktatását biztosítsa 8 hét osztályon, egy témát egyszerre, amely lehetővé teszi a teljes munkaidőben dolgozó egészségügyi szakemberek számára, hogy teljes munkaidőben teljesítsék mesterfokozatukat. A kohorszok minden ősszel kezdődnek. A program teljesen online és aszinkron.

MHS felvételi kritériumok

Ahhoz, hogy jogosult legyen az MHS-programra, rendelkeznie kell: 1. Végzett diplomát és 2 év szakmai munkatapasztalatot egészségügyi környezetben. A szakmai tapasztalat magában foglalja, de nem kizárólagosan:

  • Egészségügyi adminisztráció
  • Egészségügyi információtechnológia
  • Foglalkozási terápia asszisztens
  • Légzőterápiás
  • Fizikai terapeuta asszisztens
  • Radiológiai technológus
  • Dentálhigiénikus

2.. Egy regionális szinten akkreditált felsőoktatási intézményben az elmúlt 60 órában a legutóbbi 60 órában a kumulatív értékpont átlag 2,75 vagy magasabb volt 4,0-es skálán. Semmilyen körülmények között nem nyújtható akadémiai hitelt az élettapasztalatokért.

3.. Engedélyezett / hitelesített egészségügyi szakemberek és dokumentáció.


Programunkat teljes mértékben akkreditálja a Felsőoktatási Bizottság.
A Washburn Egyetem számos országban képes távoktatási programokat kínálni a SARA-ban való tagságunkon keresztül - az Állami Engedélyezési Kölcsönösségi Megállapodások Országos Tanácsában. A SARA önkéntes megállapodás a tagállamok és az Egyesült Államok területein, amelyek összehasonlítható nemzeti szabványokat hoznak létre a posztszekunder távoktatási képzések és programok államközi kínálatához. A jelenlegi megállapodás szerint a Washburn jogosult minden országban programokat ajánlani, kivéve Kaliforniát, Floridát és Massachusetts-t, amelyek nem tagjai a SARA-nak.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bach ... Tovább

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bachelor's, master's, doctor of nursing practice and juris doctor degrees. Kevesebb