A Egészségtudományi Mester (MHS) az Egészségügyi Oktatásban Hogy felkészítse a meglévő egészségügyi szakembereket, hogy legyenek hatékony tanárok és vezetők, akik képesek különböző diákokat kiszolgálni az egészségügyi szervezetek és a kapcsolódó egészségügyi diploma programok.

Az MHS program célja, hogy kis csoportok oktatását biztosítsa 8 hét osztályon, egy témát egyszerre, amely lehetővé teszi a teljes munkaidőben dolgozó egészségügyi szakemberek számára, hogy teljes munkaidőben teljesítsék mesterfokozatukat. A kohorszok minden ősszel kezdődnek. A program teljesen online és aszinkron.

MHS felvételi kritériumok

Ahhoz, hogy jogosult legyen az MHS-programra, rendelkeznie kell: 1. Végzett diplomát és 2 év szakmai munkatapasztalatot egészségügyi környezetben. A szakmai tapasztalat magában foglalja, de nem kizárólagosan:

  • Egészségügyi adminisztráció
  • Egészségügyi információtechnológia
  • Foglalkozási terápia asszisztens
  • Légzőterápiás
  • Fizikai terapeuta asszisztens
  • Radiológiai technológus
  • Dentálhigiénikus

2.. Egy regionális szinten akkreditált felsőoktatási intézményben az elmúlt 60 órában a legutóbbi 60 órában a kumulatív értékpont átlag 2,75 vagy magasabb volt 4,0-es skálán. Semmilyen körülmények között nem nyújtható akadémiai hitelt az élettapasztalatokért.

3.. Engedélyezett / hitelesített egészségügyi szakemberek és dokumentáció.


Programunkat teljes mértékben akkreditálja a Felsőoktatási Bizottság.
A Washburn Egyetem számos országban képes távoktatási programokat kínálni a SARA-ban való tagságunkon keresztül - az Állami Engedélyezési Kölcsönösségi Megállapodások Országos Tanácsában. A SARA önkéntes megállapodás a tagállamok és az Egyesült Államok területein, amelyek összehasonlítható nemzeti szabványokat hoznak létre a posztszekunder távoktatási képzések és programok államközi kínálatához. A jelenlegi megállapodás szerint a Washburn jogosult minden országban programokat ajánlani, kivéve Kaliforniát, Floridát és Massachusetts-t, amelyek nem tagjai a SARA-nak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus Washburn University »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
21 - 42 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
513 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő