Read the Official Description

Master Közegészségügyi - Járványügyi

A Master in Public Health - Disease Control (MCM) egy nemzetközi kurzus időtartama tíz hónap az egészségügyi szakemberek a megelőzés és a betegségek elleni védekezésre, vagy a reproduktív egészségügyi programok országokban alacsony és közepes jövedelemmel. A tanári kar az MCA segíteni akar javítani járványvédelmi támogatásával programot vezetők elsődleges céljaik azaz megfogalmazásában ellenőrzési politika és a végrehajtás és az értékelés nyomon követési program.

Ehhez a tanfolyam nem csak támaszkodik a szakértelem LMI tanárok a területeken a trópusi betegségek, a reproduktív egészség és az egészségügyi rendszerek megerősítése, hanem a gazdag cseréje tapasztalatait a diákok különböző részein a világ. Ezen kívül része a tanfolyam követi minden résztvevő a Master in Public Health - Politika és menedzsment az egészségügyi rendszerek orientáció. A kurzus felváltva angolul és franciául.

Gólok

Az általános célkitűzései MCM származik elemzése "ideális" profil vezetője a program.

A tanfolyam ideje alatt a résztvevők meg kell szereznie:

  • ismeretek és készségek kialakítása stratégiák járványvédelmi és egészségügyi politika, a bizonyítékok alapján
  • képes kezelni és értékelni a kölcsönhatás ellenőrzési program és az egészségügyi rendszer
  • készségek megvalósítása és értékelése a járványvédelmi vagy reproduktív egészségügyi programok
  • kommunikációs és tárgyalási készség
  • kötelezettségvállalás egészségügyi alapuló orvosi etika és az emberi jogokat.


Tanmenet

A kurzus áll egy alaptantervet, egy választható modul, valamint egy értekezés. Az alaptanterv három részből áll:

  • Kvantitatív és kvalitatív módszerek elemzésére egészségügyi problémák és az egészségügyi beavatkozások,
  • Közegészségügyi, a program irányítása, a nemzetközi egészségügyi politika és a kölcsönhatás többcélú egészségügyi programok és szolgáltatások,
  • Kutatási és eszközök javítása kutatási készségek és a kommunikáció.


Befejezése után a központi tanterv, a diákok közül választhatnak két lehetőség van: reproduktív egészség és Trópusi Betegségek. Minden ilyen lehetőséget áttekintette a tudományos bizonyítékok és feltárja, hogyan tudjuk lefordítani ezt a bizonyítékot egy ellenőrzési stratégiát helyzetnek megfelelő. Mindkét lehetőség is nyitva áll a külső résztvevők rövid távú képzést.

Végül minden tanuló írjon egy értekezés a releváns kérdés járványvédelmi vagy reproduktív egészség a saját szakmai kontextusban.

A tanulási módszerek és támogatja a résztvevők

A MCM alapul képzési módszerek felnőttek és ezért hangsúlyozza a részvételi megközelítés. A tapasztalatcsere egyik sarokköve a tanfolyam. Tanítási módszerek közé tartozik az interaktív előadások, szemináriumok, gyakorlati feladatok, beszélgetés ülések és az egyéni és csoportos munkát. A hangsúly a esettanulmányok középpontjában a design és értékelése programokat.

Tagjai a tantestület az IMT azok tapasztalatokra fő alkotói. Ezen kívül, egy csoport több mint 50 szakember egyéb felsőoktatási intézmények, nemzetközi szervezetek és a nemzeti járványvédelmi programok várják, hogy megosszák szakértelmüket. Az egész képzés, a résztvevők kapnak tanulmányi támogatást a koordinátor a kurzus.

Örökös tanulási attitűd segíti alatt és a tanfolyam után. Az Alumni Hálózat serkenti közötti kapcsolatokat az egykori résztvevők a tanfolyam és a tanárok ITM továbbra is rendelkezésre áll a tudományos tanácsadás.

Értékelési és diploma

Az értékelés a résztvevők négy elemből áll. Relatív súlya a végső pontszám az alábbiak szerint: 45% Tesztek, értékelése általános készségek (szóbeli kommunikációs készség, részvétel a vitában és team munka) 15%, a szándéknyilatkozat és záróvizsga (Defense A memória és a szigorlatot megelőzően egy nemzetközi zsűri) egyaránt súlya 20%.

A mesterképzésre Közegészségügyi - Járványügyi irányultság alapján ítélik oda résztvevők, akik sikeresen teljesítették négy teszt. A résztvevők, akik nem felelnek meg a követelményeknek érettségi oklevelet kapnak a részvétel.

A képzés időtartama és hitelek

Az MCM kezdődik szeptember elején és a végén, július közepén.
Az MCM egy terhelés 1800 óra képviseli 60 kredit.

Kritériumokat a felvételi

Birtokosai egyetemi diplomák orvosi és egyéb egészségügyi tudomány (min. 240 kredit vagy 4 év) lehet alkalmazni. Legalább két éves releváns szakmai tapasztalat szükséges.

A jó parancs az oktatás nyelve (francia vagy angol szerint a session) van szükség. A pályázóknak az országokban, ahol a tanfolyam nyelve nem a hivatalos nyelv, igazolnia kell, hogy a nyelvtudás egy igazolást valamely hivatalos nyelvén Intézet (pl A francia szövetség, TOEFL, IELTS, ...). A résztvevők a francia tanfolyam is köteles gondoskodni a tanúsító igazolást, hogy megértsék az angol tudományos írás.

Adjon meg egy bejegyzési kérelem az online regisztrációs eszköz. Ha bármilyen kérdése van ezzel az eszközzel, vagy Ön nem a lehetőséget, hogy küldje el jelentkezését az interneten, lépjen kapcsolatba a tanfolyam adminisztráció a nyomtatható formában. A pályázóknak be kell nyújtaniuk kérelmüket legkésőbb január 15.

Kérjük, küldje el a jelentkezési lapot megfelelően kitöltve, mint egyes szakaszok nagyon fontos a kiválasztási folyamat. A pályázókat tájékoztatni kell a döntést a felvételi bizottság a lehető leghamarabb. A sikeres pályázók kapnak egy hivatalos levelet a bevezetést.

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by Institute of Tropical Medicine »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1800 Óra
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date