423 MSc Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024

MSc Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024Filter
    • Washington, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    20 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Legyen egy táplálkozási tanácsadó az online mesterképzésben a táplálkozás oktatásban. Hagyj örökséget a közösségeden belül! Az Amerikai Egyetem táplálkozási oktatásának online mesterképzése olyan fejlett ismereteket és készségeket biztosít, amelyek segítik a mások életét pozitívan befolyásolni a táplálkozási tudatosság, a közösségi programok és a folyamatos oktatás révén.

    • Online USA

    Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    A Johns Hopkins Advanced Academic Programok Online Egyetemes Genomikai és Egészségtudományi Mesterje felkészíti az elméleti tudást és a multidiszciplináris készségeket, hogy megfeleljen a feltörekvő terület tudományos, kutatási és iparági igényeinek. Ez a 10 fogásos program egy átfogó tananyagot kínál, amely magában foglalja a bioinformatika, a biotudomány, a szabályozó tudomány, a politika és az etika körét.

    • Pensacola, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    24 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Nyugat-Floridai Egyetem CCNE által akkreditált online Nursing Education MSN-je mélyen belemerül az oktatási stratégiákba és a tanterv-tervezési készségeibe, amelyek felkészítik a hallgatókat a jövő ápolói oktatói iránti nagy igények kielégítésére. Az UWF aszinkron programja lehetővé teszi az ápolók számára, hogy bárhol elvégezzék tanfolyami munkájukat, és mindössze 24 hónap alatt diplomát szerezzenek.

    • South Orange, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    Töltse ki a mentális egészségügy sürgős szükségességét egy online MSN-vel a Seton Hall pszichiátriai / mentálhigiénés nővérgyógyász szakán. Készüljön fel a pszichiátriai rendellenességek felmérésére, diagnosztizálására és kezelésére egész életük során, mint elsődleges szolgáltató. 3 év múlva érettségizett, készen áll az ANCC pszichiátriai-mentális egészségügyi ápoló testületének tanúsítására. Tudjon meg többet.

    • Charlotte, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Queens online Master of Science in Nursing program célja, hogy az ápolókat interdiszciplináris, együttműködő ápolási vezetőkké alakítsa. A diákok a programon belüli tudományos / szerepet betöltő pályákon túlmenően a szaktudás mellett szaktudást szereznek az ápolási elmélet, a kutatás, az informatika és az egészségügyi politika terén. A nővér oktatói tanulók megismerik a tantervfejlesztést, a tanítási stratégiákat és a diákok és a programok értékelésének módszereit. A diplomások felkészültek az akadémiai vagy klinikai környezetben történő tanításra.

    • Fairfield, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Fel kell gyorsítani a vezető szerepet egy keresett hitelesítővel. Három szakirányt kínál a Klinikai Nővér Vezetés, Nursing Management

    • Marshall, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Tegye meg a következő lépést ápolói karrierjében Southwest Minnesota State University online Master of Science in Nursing: Nurse Educator programjával. Ez a kétéves diploma olyan regisztrált ápolók számára készült, akik készen állnak a szakmai előmenetelre a folyamatos tanulás révén. Teljes és részmunkaidős lehetőségek állnak rendelkezésre, így az életedhez illő formátumban tanulhatsz. SMSU online MSN-je jelenleg akkreditációt kér az Ápolási Oktatási Akkreditációs Bizottságtól.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Tanítsa meg az ápolók következő generációját. A Rivier Egyetem ACEN által akkreditált online MSN in Nursing Education diplomája felkészíti Önt az ápolói oktatás és a jövőbeni betegellátás minőségének biztosítására. A diplomás készen áll az NLN vizsgára, és készüljön fel az oktatói szerepre különféle személyes és online környezetben.

    • Utica, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    16 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Az Utica College CCNE által akkreditált online MS-t kínál az ápolási vezetésben (NL).

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    16 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A King University CCNE által akkreditált online MSN-je felkészíti Önt egy vezető pozícióra az ápolói karrierjében. Az átfogó online kurzusok rugalmasságát az Ön által választott koncentrációval (oktatás vagy adminisztráció) kombinálva gyakorlati tapasztalatokra tesz szert, miközben elősegíti a kapcsolatokat a társaival és az oktatókkal.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    15 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Carlowi Egyetemen szerzett CCNE által akkreditált online MSN ápolóképzés és vezetői diploma felkészíti a hallgatókat arra, hogy különféle szerepkörökben változást előidézők legyenek. A robusztus tanterv és a tapasztalt oktatók kihívást jelentenek a tanulóknak, hogy javítsák az egészségügyi ellátás minőségét és befolyásolják a jövő ápolóinak tudását. A Sisters of Mercy értékeire épülő programunk szolgáltatásorientált tudományos munkát biztosít. Mindössze 15 hónapon belül szerezzen diplomát két, a carlowi MSN-re jellemző koncentrációs területen.

    • Scranton, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Ismerje meg az egészségügyi információs rendszerek, szoftverek és adatbázisok fejlesztését és karbantartását az egészségügyi szervezetek számára. Az online informatika az egészségügyi informatikában képességeket nyújt arra, hogy megalapozott, adatközpontú döntéseket hozzon, amelyek a betegek egészségét az ellátásuk középpontjában tartják. Kiválaszthatja az opcionális Data Analytics szakterületet, hogy megszerezze a technikai hozzáértést az egészségügyi ellátás javítására vonatkozó betekintéshez. Ez magában foglalja a bonyolult egészségügyi adatok bányászását is, hogy feltárja az ellátás megerősítésének módjait a lakosság körében.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    • Gainesville, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    • Lisle, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Dual MSN / MBA megszerzése a bencés egyetemen segít abban, hogy olyan vezetői vezetővé váljon, aki ügyesen irányítja az egészségügyi személyzetet és az egész szervezetet elkerülhetetlen, de kiszámíthatatlan változásokon keresztül.