Filter
MSc
Magyarország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egészségügyi MSc-k Magyarországon 2019/2020

A Master of Science diplomát nyerhető a diákok, akik első befejezett főiskolai program hasonló területen. MSc jellemzően körülbelül két év nappali tagozatos képzés keresni.

Magyarország tenger nélküli ország Közép-Európában. Nem található a Kárpát-medencében és a határos Szlovákia az északi, Ukrajnában és Romániában a keleti, Szerbiában és Horvátországban a déli, Szlovénia a délnyugati és Ausztriában a nyugati.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Egészségügyi MSc-k Magyarországon 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Eötvös Loránd University

Ez a program magában foglalja a természettudományok, a technológiai tudományok és a humán tudományok különböző tudományos területeit is. A kutatások középpontjában a kogn ... [+]

Ez a program a természettudományok, a technológiai és a humán tudományok különböző tudományterületeit is bevonja. A vizsgálatok középpontjában a kogníció jelenségei - észlelés, figyelem, emlékezet, érvelés, gondolkodás és viselkedés - állnak interdiszciplináris szempontból: antropológia, mesterséges intelligencia, biológia, nyelvészet, idegtudomány, filozófia és pszichológia hozzájárultak annak fejlődéséhez, alapvető tudományágak. Egy ilyen megközelítés relevanciáját támasztja alá a tudásalapú társadalom építésének állandó szükségessége.

Útvonalak / specializációk:

A tudomány kognitív modelljeiKognitív neurológiaA program ereje... [-]
Magyarország V. kerület
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul