Filter
MSc
India A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egészségügyi Természettudományi Mesterek Indiában 2019/2020

A Master of Science diplomát, ami oda a diákok, akik szigorú tanfolyam és képzés a főiskola vagy egyetem. Kereseti MSc segíthet a diákok javítja az elhelyezkedési kilátások, és olyan szintű tapasztalat, hogy fellebbez a potenciális munkaadók. 

Megtaláltam a déli részén az ázsiai, az Indiai Köztársaság a második legnépesebb ország a világon, mintegy 1270000000 ember. India négy fajta egyetemek Central Egyetemek, állami egyetemek ítélt, Egyetem és magánegyetemek amely több mint 550 intézmény.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel Egészségügyi MSc-k Indiában 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Sharda University

Ez a teljes munkaidőben program, amely előadásokat, gyakorlatokat, bemutatókat, számítógépes ismeretek, személyiségfejlesztés, a dokumentáció és a gyakorlati képzés / int ... [+]

Master of Science - Clinical Research

Ez a teljes munkaidőben program, amely előadásokat, gyakorlatokat, bemutatókat, számítógépes ismeretek, személyiségfejlesztés, a dokumentáció és a gyakorlati képzés / internship.The multidiszciplináris tanterv fogja magában modulok kapcsolódó kurzust a:

Alapvető és para orvosi tudományok, biostatisztika Speciális számítógépes oktatás, a klinikai kutatást Általános epidemiológia Különböző típusú epidemiológiai vizsgálatok Kutatási terv Kutatásmódszertan Etikai felülvizsgálati eljárás Etika a klinikai kutatás Etika a különleges feltételek, mint a szervátültetés Vakcina kísérletek és vizsgálatok genetika Kábítószer-fejlesztési Kábítószer-biztonsági Kábítószer-szabályozási ügyek Farmakovigilancia, előlegek klinikai vizsgálatokban Klinikai vizsgálatok a gyakorlatban Jelentés és felülvizsgálat klinikai vizsgálatok Trial tervek A helyes klinikai gyakorlat Kábítószer-menedzsment, adatok ellenőrzése és elemzése, az orvosi írásban, orvosi marketing Első év Anatómia Élettan Patológia mikrobiológia Általános farmakológia Klinikai Kutató Szisztémás Farmakológiai Elemi Biostatisztika Hos. Orientációs program PDP / Számítógép oktatás Oktatási Látogatás Második év Klinikai Kutató Alkalmazott gyógyszertan Alkalmazott Biostatisztika Hos. Orientációs program Oktatási Látogatás Képzés / szakmai / értekezés Alkalmasság ... [-]
India Nagy-Noida
Július 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul