HEALTHCARESTUDIES

A Legjobb 2 Online Természettudományi Mester Hollandiában 2021

A Master of Science egy speciális tanulmányi program, amely lehet keresni körülbelül két év. Sok iskola kínál online vagy részmunkaidős MSc programokat, hogy elfoglalt tanulók tovább képezzék magukat oly módon, hogy kényelmes számukra.

Az Atlanti-óceánon, a vita az online kurzusok és lehetséges, hogy a felsőoktatás átalakítása óta dúl egy ideje. A tanfolyamok felépítése a heti online konferenciák, kommunikáció a kurzus és tanulók zajlik egy virtuális tanulási környezetben. Az online kurzusok célja, hogy illeszkedjen körül a naptárat, akkor elérheti a kurzus, amikor ez alkalmas az Ön számára.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Online Egészségügyi Természettudományi Mesterek Hollandiában 2021

2 Találatok Master, Hollandia, On-line Filter

Mester Epidemiológiai Posztgraduális

Utrecht University
MSc
szept. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;10 félévek
Angol
Campus
On-line

Az MSc Epidemiológia Posztgraduális és MSc Epidemiológia Posztgraduális Online, akkor megvizsgálja az eloszlást és determinánsok az egészség és a morbiditás az egyes populáció ...

Tovább

Mester Epidemiológiai Posztgraduális Online

Utrecht University
MSc
szept. 2021
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;5 év
Angol
On-line

Az MSc Epidemiológiai programok célja, hogy széles körű ismeretekkel és gyakorlati ismeretekkel gazdagítsák a hallgatókat a beteg-központú kutatás tervezésében, megvalósításáb ...

Tovább