$close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Élelmiszermérnök Természettudományi Mester 2021/2022

Master of Science fok posztgraduális tanulmányi programok oda a diákok összpontosító tudományos vizsgálat egy adott témáról. A program rendszerint egy-három év alatt fejezik be, miután megszerezte a Bachelor of Science. Mi MSc Food Science? A cél a program célja, hogy felkészítsen az alapvető megértése a fizikai, kémiai, viselkedési és biológiai tudomány mögött megőr… Tovább

Master of Science fok posztgraduális tanulmányi programok oda a diákok összpontosító tudományos vizsgálat egy adott témáról. A program rendszerint egy-három év alatt fejezik be, miután megszerezte a Bachelor of Science.

Mi MSc Food Science? A cél a program célja, hogy felkészítsen az alapvető megértése a fizikai, kémiai, viselkedési és biológiai tudomány mögött megőrzése, feldolgozása, értékelése, hasznosítása, valamint az ellenőrzésre szánt élelmiszerek állami fogyasztás. Tanfolyamok változhat az egyetemek, de a legtöbb alapvető osztályok közé tartozik az élelmiszer-feldolgozás, kémiai és fizikai változások élelmiszer-, az ipari mikrobiológia, az élelmiszer-kémia és biokémia, élelmiszer érzékszervi tudomány, valamint a funkcionális tevékenységek és kölcsönhatások.

Előnyök diákok megszerezte a Master of Science tartalmaznak nagyobb hozzáférést biztosít lehetőséget az iparág tanulmány továbbfejlesztett kommunikációs képességek, a megnövekedett munkaköri feladatok és fizetést, és a hosszú távú hálózati képességek a diákokkal és társaik.

Az ára megszerezte a Master of Science függően változik a helyét az iskola, és a program hosszát. A diákok arra ösztönzik, hogy ellenőrizze az egyes egyetemek meghatározására beiratkozási díjak és költségek a várakozásokat.
Pályakezdő program lehet találni egy széles körű karrier az élelmiszeriparban olyan területeken, mint a kutatás és fejlesztés, a minőség-ellenőrzés, az értékesítés és marketing, a gyártás, a tudományos élet, illetve nemzetközi kormány. Lehetséges karrier lehetőségek közé biokémikus, az élelmiszer-biztonsági ellenőr, közegészségügyi tisztviselő, élelmiszer tudós, minőségbiztosítás manager, élelmiszer toxikológus, élelmiszer tudós, tudományos kutató, a technológia fejlesztő, természetes termékek kutató, és a gyárigazgató.Néhány élelmiszer-tudomány diplomás választja tovább képezzék magukat, és részt orvosi, jogi vagy fogászati ​​iskola.

Sok kényelmes és rugalmas nemzetközi lehetőségek léteznek a Master of Science program on-campus és online. A legtöbb egyetem kínál teljes és részmunkaidőben osztályok távoktatási modulok befogadására elfoglalt szakemberek. A kezdéshez keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Lithuanian University of Health Sciences
Kaunas, Litvánia

Az Élelmiszertudományok mesterképzés célja olyan képzett szakemberek képzése, akik képesek élelmiszer-kutatási eredmények felhasználására az élelmiszergyárakban, és olyan új t ... +

Az Élelmiszertudományok mesterképzés célja olyan képzett szakemberek képzése, akik képesek élelmiszer-kutatási eredmények felhasználására az élelmiszergyárakban, és olyan új termékeket fejlesztenek ki, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek és kielégítik az egészséges táplálkozás iránti igényüket. Ezen túlmenően a diplomások kompetenciákat szereznek az emberi erőforrás menedzsmentben, a termelési folyamat megszervezésében és a magabiztosságban a piac folyamatos megváltoztatásához való gyors önállósuláshoz. -
MSc
Nappali
2 év
Angol
szept. 2022
15 jún. 2022
Campus