Tanfolyam áttekintése

Az Egyesült Királyságban minden második emberben rák alakul ki életében. Ahogy a rákkezelés tovább javul, egyre több beteg él túl, és rehabilitációs kezeléseket végeznek a gyógyulás elősegítése érdekében. Ez a program posztgraduális képzést és oktatást biztosít a jelenlegi egészségügyi szakembereknek és azoknak, akik a fejlődő területen szeretnének dolgozni.

Tanulja ezt a kurzust a Hull-ban, és élvezni fogja a szoros kapcsolatokat számos közösséggel és az egészségügyi munkaadókkal. Ezek kiváló lehetőségeket kínálnak a szakmai gyakorlatokra, hogy készségeiket valós környezetben alkalmazzák. Az egyetem együttműködik a City Healthcare Partnership-rel, amely rehabilitációs programokat működtet Hullban és a East Riding-ben. Lehetősége van részt venni egy nagy kutatásban, a szakértő által felülvizsgált folyóiratokban való publikálásban és a rák-rehabilitáció fegyelemére vonatkozó bizonyíték-adatbázis kidolgozásában.

Mit tanulsz?

Core modulok

Minden modul rendelkezésre állása függ, és ez a lista bármikor megváltozhat.

  • Rák és módosítható kockázatok
  • Kutatási módszerek
  • A testmozgás rehabilitációjának alapvető elemei
  • Az egészség és a betegség pszichológiája
  • Szakmai gyakorlat és klinikai gyakorlat
  • Klinikai testmozgás tesztelés, receptkészítés és programozás
  • Kutatási kutatás

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

A jövőbeni kilátások

A foglalkoztathatóság e program kiemelt hangsúlya. Megszerezheti a tudományág szempontjából releváns elméleti és gyakorlati ismereteket, valamint lehetőséget kap a megszerzett tudományos ismeretek valós életben történő alkalmazására.

Az Egyesült Királyságban jelenleg nincsenek más MSc rák rehabilitációs tanfolyamok. Az egyedülálló lehetőségekkel, amelyeket ez a program nyújt, a diploma megszerzése után gyorsan előre léphet a gyorsan fejlődő térségben.

A lehetséges jövőbeli karrierek között szerepelhet a rehabilitációs és testgyakorlati orvos az NHS-ben vagy a magán egészségügyben, életmód-tanácsadó, személyi edző, valamint a felsőoktatási és továbbképzési személyzet.

Fedezze fel a virtuális túrát

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Belépési követelmények

Legalább 2,2 kitüntetés vagy azzal egyenértékű oklevél egy adott témában (sport- és testmozgástudomány, ápolás, sportterápia, fizioterápia, közegészségügy vagy orvostudomány). Miután elindította a programot, az iskola az ön nevében továbbfejlesztett közzétételi és korlátozási szolgáltatás (DBS) ellenőrzést fog végrehajtani. Sikeres továbbfejlesztett DBS-ellenőrzés szükséges ahhoz, hogy részt vegyen a klinikai gyakorlaton, amely a második félév kötelező része. Ezért csak akkor kell jelentkeznie erre a programra, ha biztos abban, hogy a továbbfejlesztett DBS-ellenőrzés kielégítő lesz, és azzal a tudattal, hogy nem tudja befejezni a programot, ha nem.

Nemzetközi diákok

Ha a tanuláshoz 4. szintű hallgató vízumot igényel, vagy ha anyanyelve nem angol, akkor be kell nyújtania elfogadható bizonyítékát angol nyelvtudásának szintjéről.

Ez a kurzus megköveteli a felsőoktatási IELTS 6.5 átfogó készítését, mindegyik készségben 6,0-tal.

Ha angol nyelve jelenleg nem éri el az egyetem által a programra előírt szabványt, akkor érdeklődik az egyik angol nyelvtanfolyamunk iránt.

Ha további információt szeretne kapni erről a programról a University of Hull kérjük, töltse ki az űrlapot és olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus University of Hull »

Utoljára frissítve Október 13, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
16,600 GBP
Kezdőlap / EU: 7 500 £ - nemzetközi: 16 600 £. Felhívjuk figyelmét, hogy a feltüntetett díjak a 2019/20. A 2020/21 díját még nem erősítették meg, és emelkedhetnek.
Deadline
aug. 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
End Date
szept. 2021
Jelentkezési határidő
aug. 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
aug. 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
End Date
szept. 2021

Through These Doors - Allam Medical Building - University of Hull