MSc rák rehabilitáció

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

Az Egyesült Királyságban minden második emberben rák alakul ki életében. Ahogy a rákkezelés tovább javul, egyre több beteg él túl, és rehabilitációs kezeléseket végeznek a gyógyulás elősegítése érdekében. Ez a program posztgraduális képzést és oktatást biztosít a jelenlegi egészségügyi szakembereknek és azoknak, akik a fejlődő területen szeretnének dolgozni.

Tanulja ezt a kurzust a Hull-ban, és élvezni fogja a szoros kapcsolatokat számos közösséggel és az egészségügyi munkaadókkal. Ezek kiváló lehetőségeket kínálnak a szakmai gyakorlatokra, hogy készségeiket valós környezetben alkalmazzák. Az egyetem együttműködik a City Healthcare Partnership-rel, amely rehabilitációs programokat működtet Hullban és a East Riding-ben. Lehetősége van részt venni egy nagy kutatásban, a szakértő által felülvizsgált folyóiratokban való publikálásban és a rák-rehabilitáció fegyelemére vonatkozó bizonyíték-adatbázis kidolgozásában.

Mit tanulsz?

Core modulok

Minden modul rendelkezésre állása függ, és ez a lista bármikor megváltozhat.

  • Rák és módosítható kockázatok
  • Kutatási módszerek
  • A testmozgás rehabilitációjának alapvető elemei
  • Az egészség és a betegség pszichológiája
  • Szakmai gyakorlat és klinikai gyakorlat
  • Klinikai testmozgás tesztelés, receptkészítés és programozás
  • Kutatási kutatás

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

A jövőbeni kilátások

A foglalkoztathatóság e program kiemelt hangsúlya. Megszerezheti a tudományág szempontjából releváns elméleti és gyakorlati ismereteket, valamint lehetőséget kap a megszerzett tudományos ismeretek valós életben történő alkalmazására.

Az Egyesült Királyságban jelenleg nincsenek más MSc rák rehabilitációs tanfolyamok. Az egyedülálló lehetőségekkel, amelyeket ez a program nyújt, a diploma megszerzése után gyorsan előre léphet a gyorsan fejlődő térségben.

A lehetséges jövőbeli karrierek között szerepelhet a rehabilitációs és testgyakorlati orvos az NHS-ben vagy a magán egészségügyben, életmód-tanácsadó, személyi edző, valamint a felsőoktatási és továbbképzési személyzet.

Fedezze fel a virtuális túrát

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Belépési követelmények

Legalább 2,2 kitüntetés vagy azzal egyenértékű oklevél egy adott témában (sport- és testmozgástudomány, ápolás, sportterápia, fizioterápia, közegészségügy vagy orvostudomány). Miután elindította a programot, az iskola az ön nevében továbbfejlesztett közzétételi és korlátozási szolgáltatás (DBS) ellenőrzést fog végrehajtani. Sikeres továbbfejlesztett DBS-ellenőrzés szükséges ahhoz, hogy részt vegyen a klinikai gyakorlaton, amely a második félév kötelező része. Ezért csak akkor kell jelentkeznie erre a programra, ha biztos abban, hogy a továbbfejlesztett DBS-ellenőrzés kielégítő lesz, és azzal a tudattal, hogy nem tudja befejezni a programot, ha nem.

Nemzetközi diákok

Ha a tanuláshoz 4. szintű hallgató vízumot igényel, vagy ha anyanyelve nem angol, akkor be kell nyújtania elfogadható bizonyítékát angol nyelvtudásának szintjéről.

Ez a kurzus megköveteli a felsőoktatási IELTS 6.5 átfogó készítését, mindegyik készségben 6,0-tal.

Ha angol nyelve jelenleg nem éri el az egyetem által a programra előírt szabványt, akkor érdeklődik az egyik angol nyelvtanfolyamunk iránt.

Ha további információt szeretne kapni erről a programról a University of Hull kérjük, töltse ki az űrlapot és olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Tovább

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Kevesebb