Tanfolyam áttekintése

Tanulmányozza a sok egymással összefüggő tényezőt, amelyek hatással vannak a csecsemő, a gyermek és a család egészségére, a gyermek közegészségügyről szóló mester fokozatunkkal.

Meg fogja vizsgálni a 0–11 éves gyermekekkel kapcsolatos jelenlegi közegészségügyi politika alátámasztására szolgáló bizonyítékokat az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten, beleértve a perinatális egészséget, a táplálkozást és az oltásokat.

Tanulmányai integrált megközelítést alkalmaznak, amely magában foglalja a gyermekek hosszú távú oktatási és érzelmi fejlődését befolyásoló biológiai, pszichológiai és társadalmi hatásokat, valamint az ezeket támogató közegészségügyi politikákat és beavatkozásokat.

Tanulmányai során finomítani fogja a kritikus kutatási és elemzési készségeket, amelyeket a munkáltatók értékelnek, és fejleszteni fogja a professzionális reflektív gyakorlati technikákat.

Miért a gyermek közegészségügy Swansea-ban?

Az emberi és egészségtudományi kollégiumunk alapján sokféle oktatási és kutatási környezetben részesül, számos lehetőséget kínálva arra, hogy tudományterületeken keresztül kapcsolatot létesítsen.

A legújabb, 2014–2021-es kutatási kiválósági keretrendszer szerint a főiskolán végzett kutatások több mint 75% -a nemzetközi vagy világvezető minőségű volt.

Szoros kapcsolatban állunk a szakmai gyakorlattal és az akadémiai kutatóhálózatokkal Európában és a világ minden tájáról, így tanulásukat a legfrissebb szakpolitikai és gyakorlati fejlemények tükrözik.

Gyermeke közegészségügyi tapasztalata

Tudományos munkatársaink számos kutatási területen tevékenykednek, beleértve a közegészségügyet, a pszichológiát, a szociológiát, a szülésznőt és a gyermekápolást, páratlan keveréket kínálva az akadémiai kiválóság és a jelenlegi szakpolitikai és gyakorlati ismeretek terén.

Csatlakozni fog egy olyan egyetemhez, amely az Egyesült Királyságban első helyen áll a posztgraduális hallgatók elégedettsége szempontjából (What Uni 2017).

Gyermek közegészségügyi karrier

A gyermek közegészségügyi posztgraduális képesítése számos karrierlehetőséget nyit meg a köz-, magán- és harmadik szektorban, ideértve:

 • Gyermekek és fiatalok szolgáltatásai
 • Kutatás
 • Helyi, nemzeti és nemzetközi politikafejlesztés
 • Oktatás
 • Táplálás

Belépési követelmények

A kurzusra való jelentkezéshez a következőkre lesz szüksége:

 • Az Egyesült Királyság 2,2 (vagy annál magasabb) diplomája egy kapcsolódó tudományágban (például ápolás, szülésznő, gyermekkori tanulmányok, oktatás, pszichológia, szociológia, mentális egészség)
 • Ha nincs egyetemi diploma, akkor jelentős releváns szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie (a felvételi oktató felméri a tapasztalatok megfelelőségét a programhoz viszonyítva)
 • Arra is felkérést kaphatnak, hogy vegyenek részt egy interjún, és be kell vonniuk a nyilvánosságra hozatali és korlátozási szolgáltatás (DBS) ellenőrzését (korábban Bűnügyi Nyilvántartási Iroda vagy CRB, Check).

Nemzetközi pályázók

 • Angol nyelvre vonatkozó követelmények: A program megkezdése előtt rendelkeznie kell legalább IELTS 6.5-zel, legalább 6.0-val minden domainben, vagy egyetemi engedéllyel.

Karrier és foglalkoztathatóság

Karrier és foglalkoztathatóság A Swansea Foglalkoztatási Akadémia (SEA) segíteni fog Önnek a karriered minden szakaszában, amely segíti a fényes jövő építését.

Karrier-támogatási szolgáltatásaink:

 • Foglalkoztathatósági workshopok, munkáltatók megbeszélései, megrendezett rendezvények és karrier vásárok
 • Egyéni tanácsadás és útmutatás a szakmailag képzett karrier tanácsadók részéről
 • Segítségnyújtás állásajánlatok, gyakornokok, munkalehetőségek és önkéntességi lehetőségek megtalálásában
 • Az információforrásokhoz való hozzáférés a karrier-menedzsment témakörök széles skáláján
 • Finanszírozás a hallgatói szakmai lehetőségek és a Student Society / Club események támogatására.

Segítséget és tanácsadást nyújtunk a Swansea University Alumni számára akár két évvel a diploma megszerzése után is.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

10 további kurzus Swansea University »

Utoljára frissítve Szeptember 3, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
15,200 GBP
Egyesült Királyság / EU: 7200 GBP. Nemzetközi: 15 200 GBP. (Teljes idő)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date