MSc Sport

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam részletei

Ez volt az elsõ kurzus, amelyet a Sport és Edzés Táplálkozási Nyilvántartás (SENr), a képzett sport és a táplálkozási gyakorlat nemzeti nyilvántartása akkreditált. Tanulmányi szempontból kihívást jelentő, szakmailag releváns és a bizonyítékokon alapuló gyakorlattal alátámasztva a táplálkozásnak a sportra és a testmozgásra vonatkozó tanulmányozására összpontosít.

A sport és a testmozgás multidiszciplináris aspektusainak alapos ismerete, és befejezése után pályázhat a SENr-re.

Függetlenül attól, hogy nagy teljesítményű sportban vagy a testmozgás, a testmozgás és a jó egészségi gyakorlatok előmozdításában törekszünk a lakosság vagy a konkrét közösségek körében, a táplálkozási műhelyek és az alkalmazott ülések lehetőséget nyújtanak gyakorlati készségeinek fejlesztésére és alkalmazására a szakértelem. Ha szeretnél gyakorlati tapasztalatokat szerezni az egyetemi tanulmányaid mellett, akkor pályázhat egy alkalmazottra egy alkalmazott sporttudományi környezetben, az elit sportolókkal egy regisztrált SENr szakember irányítása alatt.

A tanfolyam előnyei

Egyetemünket a sport és a testmozgás területén vezető szerepet tölt be. Kutatásaink minősége nyilvánvaló a 2014-ben befejezett kutatási értékelési gyakorlatban a sporttal kapcsolatos tanulmányokban elért kiemelkedő eredményekben, melyben Leeds Beckett az ország második helyezett a sport és a tudomány, a szabadidő és a turizmus területén.

A kiemelkedő sport- és mozgáskutatási kutatásaink nagy része megtámadja a tanított moduljainkat, amelyek lehetőséget biztosítanak a sport és a tudomány és a tudományok (élettan, táplálkozás, biomechanika és pszichológia) területén dolgozó vagy tervezett munkára, hogy fejlesszék tudományos és szakmai készségek, szakértelem és tudás.

Belépési követelmények

A pályázóknak vagy legalább egy második osztályú kitüntetéssel kell rendelkezniük a Sport szomszéd témájában

Angol nyelvi követelmény: IELTS 6.5, amely nem rendelkezik 6.0-es vagy azzal egyenértékű képesítéssel. Az egyetem kiváló támogatást nyújt bármely olyan pályázónak, aki további angol nyelvtanfolyamot igényelhet.

ÉRINTETT KÉRELMEZŐK

Egyetemünk fogadja az érett pályázók pályázatait, akik akadémiai potenciált mutatnak. Általában bizonyíték van a közelmúltbeli tanulmányokról, például egy hozzáférési kurzus befejezéséről, bár a legutóbbi releváns munkatapasztalat is figyelembe vehető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes szakmai kurzusainknak minden pályázónak be kell tartania a megadott belépési feltételeket, és ebben az esetben a munkatapasztalat nem tekinthető helyben.

Ha ezen az útvonalon szeretne pályázni, olvassa el az előzetes felkészülési politikánk egyetemi elismerését.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyetemünk minden pályázójának meg kell felelnie az általános angol nyelvű GCSE C vagy azzal egyenértékű követelménynek, ennek változatai szerepelnek az egyéni beutazási követelményeken.

Job Prospektusok

A kvalifikáció jó helyzetben marad, és számos szerepet folytat. A sport- és fitnesz-iparban, a vezető sporttáplálkozási programokban a professzionális csapatok és az elit sportolók számára lehetett dolgozni, vagy a nemzeti irányító testületek vagy más sportszervezetek lehettek. Ön is jól felkészült arra, hogy szakirányú kutatásokat folytasson és magasabb fokozatot folytasson.

  • Sport Nutritionist
  • Egészség és fitness edző
  • Élelmiszertechnológus
  • Egészséges táplálkozási koordinátor

Karrier tanácsadás

Megbízott munkakörök és karrier csapatunk szakértői tanácsot és számos erőforrást kínál, amelyek segítenek Önnek a munkalehetőség és a munkakeresés kiválasztásában. Függetlenül attól, hogy Ön az első vagy utolsó évében van, beszélhet a Karrier Hivatal munkatársaival, akik felajánlhatják Önnek, hogy írjon egy önéletrajzot munkakeresés céljából.

modulok

Core modulok

Ergogén gyakorlatok

Végrehajtásakor képes lesz arra, hogy kortárs kutatásokat hajtson végre az étkezési manipulációs stratégiák és a specifikus ergogén segédanyagok / étrend-kiegészítők közötti metabolizmus, sportteljesítmény és egészség komplex kölcsönhatások és kapcsolatok feltárására.

Mérés

A sport- és mozgássérültség mérésére és értékelésére szolgáló eszközök és technikák ismerete, megértése és kritikai tudatossága lesz. Ez a modul lehetővé teszi Önnek, hogy dolgozzon ki egy személyes CPD tervet, és kritikusan tükrözze a mérési és értékelési folyamatot a sportban és a testmozgás során.

Fiziológia

A metabolizmus és az endokrin reakciók kritikus megértését végzi a különböző típusú gyakorlatokhoz, az időutazáshoz és a képzési lehetőségekhez, valamint az alkalmazkodáshoz. Ez elősegíti a laboratóriumi adatgyűjtési készségek fejlesztését is.

Sport

Jó elméleti megértést szerezni a jelenlegi sporttáplálkozásból, amely ahhoz szükséges, hogy jó sportolóként és gyakorló szakembergé váljatok, tanulmányozva a táplálkozási stratégiák kidolgozásához szükséges táplálkozás általános elveit, koncepcióit és alapjait.

Kutatás

Ez a modul felkészíti Önt arra, hogy megismerje a sporthoz szükséges készségeket és tapasztalatokat, és számos professzionális környezetben gyakorolja a tudósokat.

Kutatási módszerek

Ez a modul a kutatási projektek tervezésére koncentrál, mint a kérdések megválaszolásának és a "valódi világ" problémáinak megbízható és érvényes módon történő megoldására.

Fõbb ​​független tanulmány

Az akadémikus tagjának felügyelete alatt elvégezheti az Ön által választott kutatási projektet. Ideális esetben célul tűzte ki a publikálható minőségi kutatásokat.

díjak

UK

Nemzetközi 2018/19

A 2018/19-ben belépő diákok számára a tandíj az évre 11500 £. A fizetendő összeg az adott tanfolyam minden évében ezen a szinten van rögzítve.

Felszerelés

Health Science Labs

Többmilliós fontosságú egészségügyi laboratóriumaink és új vendéglátó laboratóriumunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzenek a legmodernebb berendezésekkel.

Könyvtár

Könyvtárunk napi 24 órában, a hét minden napján, az év minden napján nyitva áll, amely hozzáférést biztosít szakkönyvekhez és folyóiratokhoz, taneszközökhöz, számítógépekhez, multimédiás eszközökhöz és médiaeszközök bérléséhez. Könyvtárunk digitális forrásainak több tízezer könyvét, ideértve az e-könyveket, a folyóiratokat és az adatbázisokat, elérhetővé válik az Ön számára egy időben és helyen.

Sportlehetőségek

"2004 óta jártam edzésre, és a létesítmények nagyszerűek." - Jessica Ennis, olimpiai aranyérmes

Utoljára frissítve feb. 2018

Az iskoláról

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Kevesebb