MSc / PgD / PgC fogászati technika (távoktatás)

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

A program speciális fogorvosi képzést nyújt a fogtechnikában.

Cardiff Metropolitan University nél nincs szükség jelen programra, mivel távoktatás útján kerül sor. Ez szükségessé teszi a diákok számára, hogy szélessávú csatlakozással rendelkező PC-n keresztül videokonferenciát kapjanak. Minden modulon heti ülések fognak lenni. A diákok várhatóan legalább 6 órányi gyakorlati munkát végeznek hetente laboratóriumi / munkahelyükön az egész tanév során.

Tanfolyam tartalom

60 kredit teljesítése minden szakaszban szükséges. A Tanúsítvány és Diploma szinteken a diákok egy kiválasztott szakterületen tanulnak modulokat, amelyek magukban foglalhatnak rögzített fogpótlást (megőrzés), eltávolítható protézist (fogpótlást) és fogszabályozást. Például a modulcímek közé tartoznak a komplex komplett és részleges fogpótlások, precíziós csatolások, implantátumok, fix és myofunkciós ortodontikus készülékek.

Számos munkaalapú tanulási modul létezik, amelyek esettanulmányokat, személyes és portfóliófejlesztést tartalmaznak. Kutatási modulok is rendelkezésre állnak, hogy szükség esetén előkészítsék a Mesterek jelölőit. Ezen a szinten egy kutatási projektet és egy publikálható cikket kell készíteni. A kutatási témát a hallgató és a kiosztott felügyelő között állapítják meg.

Tanulás

A program részvétele videokonferencián keresztül történik. Ez szükségessé teszi a diákok számára, hogy szélessávú csatlakozással hozzáférjenek a számítógéphez vagy az internetkompatibilis készülékhez. Nincs szükség a campusra.

Értékelés

A tanúsítvány- és diplomamodulokat gyakorlati és elméleti vizsgálatok, írásbeli vagy gyakorlati feladatok vagy ezek kombinációja alapján értékelik. A mesterkomponens (2. rész) egy 60 kredit értékű kutatási projektet értékel.

A foglalkoztathatóság

A képesítések lehetővé teszik a Senior Dental Technician posztjára és az egészségügyi szolgálatra való felvételt (az MT0 3 / A4C sáv 6-os vagy annál magasabb szintjén). A programok sikeres lezárása lehetővé tenné a magánszektorban tevékenykedők számára is, hogy az igényesebb munkát elvégezhessék, és ezzel magasabb jövedelmezőséggel rendelkezzenek.

Belépési követelmények

A programok speciális jellegéből adódóan a fogtechnika kezdeti minősítése szükséges. A pályázóknak jó fogadalmi besorolást kell biztosítaniuk (1. vagy 2.: 1) fogászati technológiával. A kivételes belépési kérelmeket egyéni alapon kell megvizsgálni. Az ilyen pályázóknak be kell mutatniuk, hogy képesek lesznek a program előnyeiből, és bizonyítékot szolgáltatnak a korábbi tanulás elismerése révén.

Nemzetközi pályázók
A nem angol nyelvű hallgatóknak bizonyosságot kell nyújtaniuk legalább egy IELTS 6.5 szabványnak vagy azzal egyenértékűnek. Az angol nyelvtudás és az angol nyelvtudás részletes ismertetéséhez látogasson el a nemzetközi oldalakra.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Tovább

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Kevesebb