MSc Ipari Gyógyszerészet

Általános információk

Program leírás

MSc Ipari Gyógyszerészet

118497_pharmindustrial.jpg

A Queen's University Belfast dinamikus új MSc programot fejlesztett ki a globális gyógyszeripar karrierjét keresők számára. Az új ipari mesterképzés az ipari gyógyszerészetben a szakképzettséggel és készségekkel rendelkező szakemberek számára készít elő egy 1,2 milliárd dollár értékű iparág foglalkoztatásához szükséges szakértelemmel és készségekkel.

Az ipari gyógyszerek fontos szerepet játszanak az új gyógyszerek kifejlesztésében, validálásában és gyártásában, biztosítva azok biztonságát és minőségét, és az MSc diplomások képesek lesznek igénybe venni a foglalkoztatási lehetőségeket a gyógyszerfejlesztés minden szakaszában.

MIÉRT KIRÁLYNŐ?

A Queen's Gyógyszertár Iskola kiváló hírnevet szerzett magának, és mind a tanítás, mind a kutatás területén magas rangú.

Az iskola aktív kutatási területei a kábítószer-szállítás és a biomateriális anyagok, a fertőzések és az antimikrobiális rezisztencia, a nanomedicinák és a bioterápiák, valamint a gyógyszerészeti anyagok és a gyógyszerkészítmények.

Ezeket a kurzusokat a Belfast Queen's University iskolai gyógyszertárában tanítják, amely a világ 100 legjobbjai közé sorolható, és több évig az Egyesült Királyság egyik legjobb gyógyszerészeti iskolájának minősül. A diákok tanulni fognak a tudományos tudományok élvonalában álló tudományos személyzetből, és az iparági partnerekkel való együttműködés az MSc hallgatókat az ágazatban folytatott jövőbeli karrierre való felkészülés céljából.

MILYEN TÖRTÉNŐ EZT A TANÁCS EGYEDI?

A diákoknak lehetőségük lesz arra, hogy a program keretében részt vegyenek a stratégiai menedzsment és a vezetés terén a CMI 7-es szintű tanúsítványon. Ez egy opcionális komponens, és a tanfolyam költségét (£ 995) kell teljesítenie.

TANFOLYAM RÉSZLETEI

Az MSc program áll 6 tanított modulok célja, hogy magasan képzett diplomások folyamatos gyártási tudomány és a technológia. Magában foglalja a vezető gyógyszeripari cégek igényeit kielégítő speciális tartalmakat, mivel új termékeket fejlesztenek ki és élvonalbeli kutatást és fejlesztést végeznek.

A modulok a következők:

Gyógyszeripari termékek jellemzésének módszerei

Gyógyszerkészítmény

MSc Kutatási Projekt

Gyógyszergyártás

Projektmenedzsment

Minőségbiztosítás

Kutatási módszerek

KUTATÁSI PROJEKT

A gyógyszeripar területén a módszertan alapú és a problémamegoldó szakértelem fejlesztése

ÉRTÉKELÉS

A kurzus a mesterképzéshez kapcsolódó értékelési módszereket alkalmazza. Az értékelések a következők: szóbeli

TANULÁS ÉS TANÍTÁS

Olyan tanulási tapasztalatokat biztosítunk, amelyek lehetővé teszik diákjaink számára, hogy a témakör szakértőivel vegyenek részt, olyan attribútumokat és perspektívákat alakítsanak ki, amelyek az élethez és a globális társadalomban való munkához szükségesek, és innovatív technológiákat és világszínvonalú könyvtárat használnak, amely növeli a fejlődésüket. független, egész életen át tartó tanulók.

A reggeli és délutáni órák kombinációjánál példák a tanfolyam tanulási lehetőségeire az előadások, a gyakorlati laboratóriumi tapasztalatok, az önirányított tanulmányok és a felügyelt kutatási munka a foglalkoztathatóság fokozása érdekében.

64451_medic-hospital-laboratory-medical-40559.jpeg

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

Általában egy 2.1-es kitüntetési fokozat vagy azzal egyenértékű képesítés, amely elfogadható a Kémia, Gyógyszerészet, Gyógyszerészeti Tudományok, Vegyészmérnöki és szorosan kapcsolódó témában. A Gyógyszertár Iskola fenntartja magának a jogot, hogy meghallgassa a pályázókat, vagy megvizsgálja a korábbi képesítéseik tartalmát, hogy biztosítsa a programba való belépést.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK NEMZETKÖZI TANULÓKHOZ

A nemzetközi hallgatók (akik számára az angol nem az első nyelvük) képesnek kell lennie arra, hogy bizonyítsák angol nyelvtudásukat annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassák tanulmányaikat. Az EGT-n kívüli állampolgároknak szintén be kell tartaniuk az angol vizsga- és bevándorlási (UKVI) bevándorlási követelményeket az angol nyelv számára vízumkötelezettség céljából. Az IELTS * pontszám 6,5, legalább 6,0 komponensenként vagy az Egyetem számára elfogadható megfelelő képesítéssel (* az elmúlt 2 évben) kell bizonyítania.

Ha a programba való belépés előtt javítania kell az angol nyelvtudását, partnereink

Az INTO Queen's University Belfast számos angol nyelvtanfolyamot kínál. Ezek az intenzív és rugalmas tanfolyamok célja, hogy javítsák az angol nyelvtudásukat a programba való belépéshez.

KARRIER KILÁTÁSOK

A kurzus diplomái számos területen képesek pályafutást folytatni, például:

· Gyógyszeripar (pl. R

· Akadémia (kutatás és oktatás)

· Kormányzati szervek, mint például a kábítószer-engedélyező hatóságok

· Egészségügyi

·Tudományos kutatás

DÍJAK

Számos finanszírozási és ösztöndíj lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik tanulmányozzák a Queen's tanulmányait.

Posztgraduális kölcsönök

A Gazdasági Minisztérium 5 500 GBP összegű tandíjköltséget nyújt NI / EU diák számára a posztgraduális tanulmányokhoz.

A posztgraduális hitelrendszer az Egyesült Királyságban legfeljebb 10 609 GBP összegű kormány által támogatott hallgatói hiteleket kínál minden tárgykörben tanított és kutatási mesterképzésekhez. A kritériumok, a jogosultság, a visszafizetés és a pályázati információk a brit kormány honlapján érhetők el.

Nemzetközi ösztöndíjak

A nemzetközi diákok ösztöndíjaira vonatkozó információ a következő címen érhető el: http: // www. QUB .ac.uk / Nemzetközi / Nemzetközi diákok / Nemzetközi-ösztöndíjak /.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Tovább

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Kevesebb