MSc Globális Közegészségügy

Általános információk

Program leírás

A tanfolyam áttekintése

A közegészségügyi tanulmányok ma már meghaladják a helyi és nemzeti dimenziókat, az emberek és közösségek világszerte globális megoldásokat igényelnek. Az MSc globális közegészségügyi tanfolyam követi a „gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” címszavakat, és válaszol az Egyesült Királyság közegészségügyi menetrendjére a globális közegészségügyi kontextusban. A program hallgatójaként különböző tudományos és szakmai háttérrel rendelkező hallgatókhoz csatlakozik, hogy interdiszciplináris megközelítést alkalmazzon a globális közegészségügy tanulmányozásához, amely tájékoztatja ismereteit és megértését a helyi, nemzeti és nemzetközi szinten működő, az egészséget és a a lakosság jólétét helyben és globálisan.

A kurzus központi szempontjai közé tartozik az interdiszciplináris és szakmaközi tanulás környezetének megteremtése a kutatás és az ösztöndíj beágyazásával a programon belül, a közegészségügy és az egészségügyi ágazat szélesebb körű érdekeltjeivel való kapcsolattartás fokozása, valamint a foglalkoztathatósági készségek fejlesztésének integrálása a tanfolyam egészére.

Tanfolyam követelmények

  • Szüksége lesz egy megfelelő kitüntetésre (minimum 2,2 vagy azzal egyenértékű képesítés).
  • Ha Ön nemzetközi hallgató (első diplomával rendelkezik egy nem Egyesült Királyságbeli felsőoktatási intézménytől), akkor bizonyítania kell az angol nyelvtudást is, kombinált 6,5 IELTS pontszámmal (vagy azzal egyenértékű).

Diákjaink

  • 15 300 hallgató - 75% nappali és 25% részmunkaidős
  • Több mint 80 különböző országból vonzunk hallgatókat, akik progresszív és inkluzív egyetemet hoznak létre
  • A végzett 10 fő között a nagy brit egyetemek között *
  • A magasan képzett munkát végző diplomások országos átlaga felett. **

* (A 3.000 vagy annál több diplomával rendelkező 102 felsőoktatási intézmény közül a 9., HESA: Diplomás eredmények 2020)

** (A Krisztus Egyházban végzettek csaknem kétharmada (65%) 15 hónappal a diploma megszerzése után magasan képzett diplomás szintű munkavállalásban dolgozik - 3% -kal magasabb az országos átlagnál).

Miért érdemes az Egyesült Királyságban tanulni?

  • Az Egyesült Királyságban a mesterképzések csak egyévesek, időt és pénzt takarítanak meg Önnek
  • A brit egyetemek foglalkoztathatósági fókuszban vannak, így könnyedén felvehetnek
  • Az Egyesült Királyság egyetemei kiváló hallgatói támogatást, oktatási módszereket és tantermi tapasztalatokat kínálnak
  • A tanulmány utáni munkavállalási engedély lehetővé teszi, hogy a diploma megszerzése után 2 évig tartózkodjon az Egyesült Királyságban.

140498_graduation.jpgCanterbury Christ Church University"}" />

Tanulók véleményei

AnthonyCanterbury Christ Church University"}" />

"Krisztus egyházi diplomám egy teljesen új világot nyitott meg, és inspirált arra, hogy megvizsgáljam valódi diplomámként rejlő lehetőségeimet. Most a jelenlegi szerepemen túlmutatok azon, hogy mit érhetek el személyesen és szakmailag".

alt = "Anthony

Krisztus egyház öregdiákja, jelenleg nyomozó nyomozó, a Fővárosi Rendőrség

„Nemzetközi hallgatónak lenni nehéz és félelmetes lehet, de a Krisztus Templom csodálatos támogatásával és meleg fogadtatásával minden rendben volt. Canterbury mindent magában foglal: művészet, történelem, kultúra és szórakozás ”.

Kristiyana

Előadóművészet hallgató.

140575_kristiyana.pngCanterbury Christ Church University"}" />

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University ... Tovább

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University started out as a teacher training college in the 1960s in response to a national shortage of teachers. Today we continue to shape our courses and research around critical social issues both nationally and globally. Inspired by our Church of England foundation, the University’s mission is to pursue excellence in higher education: transforming individuals, creating knowledge, enriching communities and building a sustainable future. Kevesebb
Canterbury , Gillingham + 1 Több Kevesebb