MSc Alkalmazott Idegtudomány

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az agy az összes szerv közül a legbonyolultabb - minden nap többet megtudunk annak működéséről és arról, hogy ezeket az ismereteket hogyan lehet alkalmazni különböző körülmények között, ideértve az egyetemeket és az ipart.

Függetlenül attól, hogy van-e háttere az idegtudományban, vagy sem, ezt a kurzust testreszabhatja. Ha korlátozott ismeretei vannak az idegtudományban, akkor a neurológiai tudományok alapjaival kezdődik, hogy megértsék a fontos fogalmakat.

Ha már ismeri az idegtudomány alapjait, akkor lehetőséget kínálunk konkrét témák részletesebb feltárására, valamint modulok alkalmazására más tudományágakban, beleértve az üzletet, a marketingt és a pszichológiát, hogy tudásaikat a jövőbeli karrierjük során alkalmazhassuk.

Tanulnak majd klinikai és nem klinikai idegtudósok, nemzetközileg elismert kutatók, akik a terület fontos témáit vizsgálják, ideértve a tanulást és az emlékezetet, a neurodegenerációt, a pszichiátriai rendellenességeket, a fájdalmat és az érzéstelenítést.

Önnek lehetősége van arra is, hogy ezeket a témákat összekapcsolja a pszichológia, az üzleti és / vagy marketing szempontokkal (ezen területeken szakértők tanítják), lehetővé téve az idegtudományi ismeretek más irányba történő átvezetését. Ez a rugalmas megközelítés számos jövőbeli karriert készít fel.

A kurzus tanított alkotóeleme után kutatási projektet készít és készít. Ez laboratóriumi vagy ipari alapú kutatási projekt lesz akár Dundee-ben, akár a kereskedelmi vagy nonprofit partneri szervezetünk egyikében történő elhelyezéssel.

Belépési követelmények

Fokozat követelményei
A pályázóknak rendelkezniük kell vagy elvárniuk, hogy 2,1 vagy annál magasabb kitüntetéssel vagy azzal egyenértékű szakmai vagy külföldi képesítéssel rendelkezzenek a megfelelő tudományos tudományágban.

Angol nyelvi követelmények

  • IELTS (összesen) 6.5
  • Olvasás 5.5
  • Hallgatás 5.5
  • Beszélő 6.0
  • Írás 6.0

Jopwell / pexels

Karrier

A tanfolyam rugalmassága lehetővé teszi az idegtudományi ismeretek átvételét és a jövőbeni karrier útján történő alkalmazását.

A kutatólaboratóriumba vagy valamelyik kereskedelmi vagy nonprofit partneri szervezetünkbe történő elhelyezés lehetősége elősegíti a jövőbeni karrierjére alkalmazható átadható készségek fejlesztését, valamint megértheti ezen akadémiai vagy ipari szervezetek működését. .

Mivel az idegtudomány megértése számos környezetben előnyös, a tanfolyamon kifejlesztett készségekkel versenyelőnyhöz juthat a különféle ágazatokban alkalmazott pályázatok során. Például a fogyasztói vagy marketing idegtudomány egyre növekvő területe a toborzásnak.

Ha akadémiai úton kívánja továbbfejleszteni karrierjét, ez a kurzus kiváló lépés az idegtudományokkal kapcsolatos PhD program és további posztgraduális kutatások számára. Ez segíthet a karrier elérésében az akadémiai vagy ipari alapú kutatás területén.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Kevesebb