MS a farmakológia és a toxikológia területén

Általános információk

Program leírás

Program összefoglalása

Szerezz Master of Science (MS) fokozatot Farmakológiai és Toxikológiai Egyetem Tudományok, és a jel integrálásával elmélet úttörő kísérleteket határain tudomány. Használja ki a vezető kutatók, a korszerű létesítmények és a kis osztálylétszámok egyedülálló keverékét.

144492_USciences_PharmTox-MS

Miért válassza a Tudományegyetemet?

 1. A tanfolyamon és a laboratóriumi rotációk során úttörő kutatást folytat váll-vállig a szakértői karral.
 2. Kutatási eredményeit helyi és országos tudományos összejöveteleken ismerteti.
 3. Az elmúlt öt évben diplomáink 100% -os munkaközvetítést igényelnek.
 4. A kis osztályméretek ösztönzik a személyes figyelmet.
 5. Csatlakozzon szakértői karunkhoz intramuralis szemináriumokon és hetente megjelenő Journal Club-on.
 6. A 250 orvosi létesítmény veszi körül, és az összes amerikai gyógyszergyár 75% -ának két órán belül az USciences áll a biotechnológiai és egészségtudományi ipar középpontjában.
 7. Sok vállalattal és szervezettel fennálló hosszú távú kapcsolataink gyakorlati lehetőségeket és munkalehetőségeket kínálnak Önnek.

Karrier eredmények

A gyakorlati felkészülés ideális jelölt lesz az egyetemi, a magánipar vagy a közszolgálati karrier számára.

akadémikusok

A farmakológiai és toxikológiai MS fokozat befejeztével minden hallgató képes lesz a következőket végrehajtani:

 • Végezzen kísérleteket szabványos írott laboratóriumi protokollok felhasználásával.
 • Kísérletekből és publikációkból származó adatok elemzése és értelmezése.
 • Tervezési kísérletek egy kérdés kivizsgálására.
 • A laboratóriumi eredményeket szóban, szemináriumi formában és írásban, kéziratban közölje.
 • Adott esetben védje meg a szakdolgozatot vagy disszertációt nyilvános fórumon.

A posztgraduális képzés hangsúlyozza a biokémia, a sejt- és molekuláris biológia, a fiziológia, a farmakológia, a toxikológia, a statisztika és a kísérleti tervezés integrációját. Az elméleti és módszertani szempontokat az ezeken a területeken folyó jelenlegi kutatási szakirodalom összefüggésében vizsgálják. A hallgatók önálló kutatási projektet javasolnak, fejlesztenek és hajtanak végre egy kar tanácsadó bizottságának irányításával, és megvédik a diplomamunkájukat a diplomásokból és más szakértő tudósokból álló vizsgabizottság előtt.

A farmakológiai és toxikológiai kar jelenlegi kutatási területei magukban foglalják a rákfarmakológiát, a gyógyszerek és az xenobiotikumok toxicitásának metabolizmusát és sejtmechanizmusait, a rákos sejtek mozgékonyságát és jelátvitelét, valamint a kardiovaszkuláris farmakológiát és a neurofarmakológiát.

Felvételi követelmények

 • főiskolai diploma
 • Három referencia
 • A főiskolai és posztgraduális iskolai munka hivatalos átirata. A nemzetközi pályázóknak a WES-en keresztül be kell nyújtaniuk az összes korábbi fokozatról tanfolyamról tanfolyamra átírt értékelést.
 • Személyes kijelentés
 • A GRE pontszám 2021-re választható
 • Az angol nyelvtudás igazolása a nemzetközi pályázók számára

A részletes pályázati követelmények és határidők itt találhatók .

Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon: + 1-888-996-8747

E-mail: graduate@usciences.edu

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... Tovább

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Kevesebb