MRes az egészségügyben

Általános információk

Program leírás

Öt egymást követő évre (2015-2019) a világ első számú rangsorolt művészeti és design egyetemén, a QS World University Subject rangsorban.

A programról

Ez az egyedülálló interdiszciplináris program az RCA Design School of Design és a Helen Hamlyn Design Center kiegészítő szakértelmére, valamint a londoni Imperial College London orvostudományi karának és a Helix Központ egészségügyi szakértelmére támaszkodik a londoni Paddingtoni Kórházban.

Fejleszti a tudatosságot a tervezés szerepéről és értékéről az egészségügyi kihívások megoldásában, valamint a problémamegoldás multiprofesszionális perspektívájáról és a klinikai / tervezési együttműködés fontosságáról. A program számos kutatási technikát, eszközt és keretet használ a tervezés és az innováció területén, és olyan környezetet kínál, amelyben fejleszthetők a tervezés-alapú készségek az egészségügyi kihívás megoldásának gyors kutatására, szintetizálására és prototípusának kialakítására.Tim Allen

Belépési követelmények

A jelölteket teljes egészében érdeme alapján választják ki, és a pályázatokat a világ minden tájáról örömmel fogadják. A kiválasztási folyamat figyelembe veszi a kreativitást, a képzeletét és az innovációt, ahogyan azt a portfólió bemutatja, valamint azt a lehetőséget, hogy kihasználhassa a programot, és általánosságban el tudja érni a magas MA előírásokat.

MRes Healthcare

Utoljára frissítve November 2019

Az iskoláról

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Kevesebb