A kardiovaszkuláris tudományok központjában a kardiovaszkuláris homeosztázis alapját képező molekuláris, élettani és kóros folyamatokat vizsgálja meg az egészség és a betegség homeopátiájának alapját képező molekuláris, fiziológiai és patológiai folyamatokat.

A program kötelező tanított és kutatási elemeket tartalmaz. A tanított szempontok közé tartozik a kulcsfontosságú kutatási készségek, köztük a tudományos írás, az irodalom kritikus elemzése, a prezentációs készségek és a kulcsfontosságú kísérleti technikákkal foglalkozó kutatási eszközkészlet-képzés. Megvizsgálja a kardiovaszkuláris tudomány egy speciális modulját is annak biztosítása érdekében, hogy a terület minden aspektusának alapja legyen, és bemutassa azokat a témákat és kutatási kérdéseket, amelyeken a projekt alapul.

Miért kellene ezt a tanfolyamot tanulmányozni?

A Kardiovaszkuláris Tudományok Központja a Birminghami Egyetem kiválósági központja. A kutatás többségét a Biomedicinális Kutatóintézet, a Wellcome Trust Klinikai Kutatóegység, a Queen Elizabeth Kórház Birmingham és Birmingham City Kórház legmodernebb létesítményeiben végzik. A kutatási projektek lehetővé teszik, hogy egy új, új kutatást végző szív- és érrendszeri kutatócsoport tagja legyen.

modulok

A szív- és érrendszeri biológiai modul tanított előadásokból és Journal Clubs-ból áll, ahol továbbfejlesztheti a kutatási adatok kritikus elemzésében és bemutatásában rejlő képességeit. A kutatási projektet rendszeres oktatóprogramok támogatják a program vezetésével. Az összes tanított modul a tanfolyam első ciklusában fog futni.

  • Kutatási módszerek (távoktatás)
  • Szív- és érrendszeri biológia
  • Laboratóriumi kutatási módszerek elmélete
  • Kutatási projekt

A potenciális felügyeletekkel folytatott konzultációt követően kiválaszt egy 6 hónapos kutatási projektet, amely januárban kezdődik és július végén fejeződik be. A projekt általában laboratóriumi alapú, a kardiovaszkuláris intézet egyik kutatócsoportján belül.

Egy aktív kutatócsoport szerves tagjaként lehetőség nyílik arra, hogy érdemben járuljon hozzá a Birminghami folyamatos kardiovaszkuláris kutatásokhoz, és valódi betekintést nyújtson Önnek a kutatás elvégzéséhez.

Tanulás és tanítás

Az első ciklusban három, a kardiovaszkuláris biológiára, a kutatási módszerekre és a kutatási technikákra kiterjedő modulokat tanít. Ez idő alatt megtudhatja, hogy milyen kutatási projektek vannak, és kiválaszthatja a projektet. A második és harmadik feltételben (január-július) teljes munkaidőben fog dolgozni a laborban a kiválasztott projekten, és kutatási dolgozatot készít.

Belépési követelmények

Jó BSc-díjas oklevél, általában első vagy felső második osztály, tudományos tárgyban (pl. Biomedical Science, Biology, Biochemistry, stb.). Az egyetemi szabályozások mellett más egyenértékű képesítések és munkatapasztalatok is figyelembe vehetők.

Nemzetközi diákok:

Angol nyelvünk követelményeit két módon tudjuk kielégíteni:

  • az angol nyelvvizsga megfelelő szintű megtartásával
  • azáltal, hogy sikeresen elvégezte az egyik angol nyelvtanfolyamot a nemzetközi hallgatók számára
  • Angolul IELTS 7.0-ra (legalább 6,5-rel minden komponensben).
Program oktatási nyelve:
  • Angol

25 további kurzus University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Utoljára frissítve December 24, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
Price
7,650 GBP
(Főoldal / EU diákok), MSc £ 17,910 (Nemzetközi diákok).
Helyszínek szerint
Dátum szerint