MR-ek a molekuláris tudomány és a mérnöki munka területén

Általános információk

Program leírás

A molekuláris tudomány és a mérnöki tudományok széles körű szakembereinek egyre nagyobb igény van. Az iparágaknak és a kutatási ügynökségeknek képzett tudósokra és mérnökökre van szükségük ahhoz, hogy hatékonyan és zökkenőmentesen működjenek együtt az előttük álló kihívások kezelése érdekében.

A Molekuláris Tudomány és Mérnöki Intézet egyedülálló kutatási mesterképzést indított a hallgatók interdiszciplináris együttműködési kutatásainak képzésére ezen a feltörekvő és izgalmas területen.

A molekuláris tudomány megértésének gyors fejlődése lehetővé teszi számunkra, hogy példátlan pontossággal készítsünk, mérjünk és modellezzünk anyagokat. Ez nagyszerű lehetőséget kínál jobb anyagok és molekuláris rendszerek tervezésére a társadalom előtt álló nagy kihívásokra való válaszként.

Ez az egyéves, teljes munkaidős MRes kurzus biztosítja a molekuláris tudomány és a mérnöki tudomány szisztematikus megértését, valamint a térség jelenlegi kihívásainak és kutatásának kritikus ismereteit.

Az MRes célja a tudományos és mérnöki háttérrel rendelkező diplomások széles körű bevonása, fejlett integrációs készségek biztosítása, valamint a több skála megértése érdekében, a molekuláris interakcióktól egész rendszerekig.

Az együttműködés beágyazódik a kurzusba integrált tanfolyamok és kiterjesztett kutatási projektek révén: vállalkozik ipari gyakorlatokkal, hogy magas szintű perspektívát szerezzen a kutatási kihívásról és annak hátteréről.

Ezt egy három hónapos kutatási projekt követi az Imperialban, amelyet különféle osztályok két akadémikusa szorosan felügyel.

Szerkezet

A bemutatott modulok a folyó tanévre vonatkoznak, és a belépési évtől függően változhatnak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kurzus tantervét jelenleg felülvizsgálják egy egyetemi szintű folyamat részeként, egy szabványosított moduláris felépítés bevezetése céljából. Ennek eredményeként a kurzus tartalma és értékelési struktúrája megváltozhat az Ön belépési évében. Ezért azt javasoljuk, hogy ellenőrizze ezt a kurzus oldalt a jelentkezés véglegesítése és benyújtása előtt, mivel arra törekszünk, hogy ezt az oldalt frissítsük, amint a változásokat az Akadémia megerősíti.

Tudjon meg többet azokról a korlátozott körülményekről, amelyek között szükség lehet változtatásokra a kurzusokon vagy azokkal kapcsolatban, a változtatások típusáról és arról, hogy hogyan fogunk mondani neked az elvégzett változásokról.

Bevezető elemek

Ezek az elemek biztosítják az integrált tanterv széles ismeretkészletét.

 • A molekuláris technika alapjai
 • A molekuláris tudomány alapja

Speciális alapmodulok

 • Mérés - elemzés és jellemzés
 • Előállítás - Polimer rendszerek szintézise
 • Gyártási folyamat
 • Molekuláris rendszerek tervezése
 • Több skálájú modellezés - megértés, megjelenítés és előrejelzés

Kutatási projektek

A kutatási projektek képezik az MRes program szívét. Minden projekt két részből áll: egy integrált együttműködési ipari elhelyezésből (3 hónap), és a projekt folytatása az Imperial College kutatólaboratóriumaiban. A projekteket két különféle tudományágból származó két császári tudós és egy ipari partner közösen felügyeli.

129010_photo-1532187863486-abf9dbad1b69.jpgLouis Reed / Unsplash

Tanítás és értékelés

Tanítás

 • Csoportos gyakorlatok
 • Vezetett gyakorlati órák és laboratóriumi munka
 • Egyéni kutatási projektek
 • előadások
 • On-line csoportok / megbeszélések
 • On-line előadási anyagok
 • Előadások
 • Kutatási projekt (amelyet ipari partnerekkel együtt felügyelhetnek)
 • oktatóanyagok

Értékelés

 • Tervezés rövid
 • Egyéni szóbeli előadások
 • Laboratóriumi értékelések
 • Irodalmi áttekintés és projektjavaslat
 • Gyártási projekt
 • Mini projektek
 • Poszter bemutatása
 • Problémalapok
 • Előrehaladási jelentések
 • Kutatási cikk
 • Írásos vizsga

Kurzus menetrend

Csatlakozási utasításokat kap a ciklus kezdete előtt. A kurzusra a tanév első napjától (október első hétfője) léphet be.

A menetrend online elérhető lesz - erre egy linket kap a tanfolyam megkezdése előtt. A tanítási óra hétfőtől péntekig 9–6.

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel ez egy posztgraduális diploma, a kurzus program a hallgatói ünnepek alatt folytatódik. Ez egy 12 hónapos tanfolyam, október elejétől szeptember végéig tart.

Belépési követelmények

Szeretettel várjuk a hallgatókat a világ minden tájáról, és minden jelentkezőt egyéni alapon veszünk figyelembe.

Minimális tudományos követelmény

Minimális követelményünk egy 2,1 fokos mérnöki vagy fizikai tudomány.

Nemzetközi képesítések

Nemzetközi képesítések széles skáláját is elfogadjuk.

A fenti tudományos követelmény azokra a jelentkezőkre vonatkozik, akik brit képesítéssel rendelkeznek vagy dolgoznak.

Útmutatásért olvassa el az országindexet, bár kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt felsorolt szabványok a minimumak a Főiskolára történő belépéshez, nem pedig kifejezetten a Tanszékhez.

Ha bármilyen kérdése van a felvételi lehetőségekkel és a megszerezhető vagy jelenleg tanuló képesítéshez szükséges szabványokkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a megfelelő felvételi csoporttal.

Angol nyelv követelmény (minden jelentkező)

A jelölteknek igazolniuk kell az angol nyelv ismeretének minimális szintjét a főiskolai felvételhez.

A tanfolyamra történő felvételhez meg kell felelnie a megfelelő angol nyelvű képesítéssel a szokásos főiskolai követelményeknek. Az e követelmény teljesítéséhez szükséges minimumfokozat részleteit lásd a posztgraduális hallgatók angol nyelvű követelményeiben.

Tandíj és finanszírozás

A fizetendő tandíj mértéke a díj státusán alapul, amelyet az Egyesült Királyság kormányának jogszabályai alapján értékelünk.

Tandíj (otthoni és uniós hallgatók)

2020-as bejegyzés

Évente 14 000 font

A díjakat a kollégiumba való belépés éve, és nem a tanulmány éve számítja fel.

Eltérő rendelkezés hiányában az egy évet meghaladó tanfolyamok hallgatói díjai évente az inflációhoz kapcsolódó összeggel növekednek, ideértve a moduláris programokat részmunkaidőben részt vevő hallgatókat is. Az alkalmazott infláció mértéke a kiskereskedelmi árindex (RPI) értéke annak a naptári évnek az áprilisában, amelyben az akadémiai ülés megkezdõdik, pl. Az RPI értéke 2020 áprilisában vonatkozik a 2020–2021 tanév díjaira.

Tandíj (tengerentúli és szigeti hallgatók)

2020-as bejegyzés

Évi 32 500 font

A díjakat a kollégiumba való belépés éve, és nem a tanulmány éve számítja fel.

Eltérő rendelkezés hiányában az egy évet meghaladó tanfolyamok hallgatói díjai évente az inflációhoz kapcsolódó összeggel növekednek, ideértve a moduláris programokat részmunkaidőben részt vevő hallgatókat is. Az alkalmazott infláció mértéke a kiskereskedelmi árindex (RPI) értéke annak a naptári évnek az áprilisában, amelyben az akadémiai ülés megkezdõdik, pl. Az RPI értéke 2020 áprilisában vonatkozik a 2020–2021 tanév díjaira.

Karrier

A molekuláris tudomány és mérnöki kutatóink célja, hogy a tudományos és mérnöki háttérrel rendelkező kivételes diplomások széles körét bevonják, akik izgatottak, hogy együttműködési, interdiszciplináris kutatásokban folytassanak alkalmazott természetüket. Ez fel fogja adni az alapvető és alkalmazott készségek PhD vagy karrier az iparban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... Tovább

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Kevesebb