HEALTHCARESTUDIES

Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Houston az Amerikai Egyesült Államokban 2021

A Doctor of Medicine egy doktori szintű fokú, hogy azt legalább hatéves tanulmányi, kutatási és gyakorlati feladatok keresni. Ahhoz, hogy egy MD, a diákok ki kell töltenie az orvosi iskolában, majd egy szakmai és egy rezidens egy általános kórházban vagy speciális klinikán.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Szerepel a legnagyobb városa az állam Texas és a negyedik legnagyobb országos népességét tekintve, Houston város híres a hatalmas és egyedi skyline hogy határozza meg. Amellett, hogy több mint 2 millió ember lakik itt, a város négy állami egyetem határain belül. Ez nem tartalmazza a nagyobb számú magán felsőoktatási intézmények.

M.D.-k az Amerikai Egyesült Houston az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Akupunktúra Mestere

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Mester
M.D.
<
Nappali
<
4 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A cél az Akupunktúra Mestere

Tovább

A fogsebészet doktora

University of Texas Health Science Center at Houston School of Dentistry
M.D.
szept. 2021
Angol
Campus

Az UTHealth Fogorvosi Iskola (UTSD) a texasi orvosi központban (TMC) található, a világ legnagyobb orvosi komplexumában, 48 tagintézménnyel, amelyek a legmagasabb színvonalú b ...

Tovább