Filter
M.D.
Észak Amerika A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

A Legjobb Részidős Fizioterápia M.D.-k 2019/2020 Észak Amerika

Egy MD, vagy orvos, egy tanulmányi eredmény, hogy évekig eltarthat iskolai szerezni. Ez csak egyszer jár a diákok megmutatták, hogy a tudás és tapasztalat szükséges praktizálni hozzáértő.

A fizioterápia az egészséges mozgás előmozdítása. A fizikoterapeuták segítenek a betegeknek a sérülések megelőzésében és rehabilitációjában a fizikai mozgékonyság helyreállításában és fenntartásában, a mobilitás növelésében, az erő növelésében és a teljes motorfunkció maximalizálásában. 

Az Amerikai Egyesült Államok található a kontinens Észak-Amerikában. Ez a harmadik legnagyobb ország mérete a világon. Ez egy viszonylag rövid története, mint a világ más nemzetek, az egyik a világ 's legnagyobb gazdasága, és a világ egyik ' s legváltozatosabb lakosság.

Részidős Fizioterápia Egészségügyi Tanulmányok Észak Amerika

Tovább Kevesebb

1 Találatok Fizioterápia, Észak Amerika

Utica College Online

Az online átmeneti Doctor of Physical Therapy program közvetlen pályát biztosít az engedélyezett fizikoterapeuták számára, hogy csak 16 hónap alatt szerezzék meg a DPT fo ... [+]

Az online átmeneti Doctor of Physical Therapy program közvetlen pályát biztosít az engedélyezett fizikoterapeuták számára, hogy csak 16 hónap alatt szerezzék meg a DPT fokozatot. A diákokat magasan képzett és tapasztalt klinikusok oktatják olyan fejlett területeken, mint a patofiziológia, a farmakológia és a diagnosztikai képalkotás. Az online, rugalmas tanterv kritikus gondolkodási készségeket biztosít és felkészíti a diplomásokat, hogy az autonóm szakemberek egy jól fejlődő társadalomban és a közvetlen hozzáférést biztosító egészségügyi környezetben boldoguljanak .

Az online post-professzionális (átmeneti) doktori fizikai terápiás programot úgy tervezték, hogy megfeleljen a hallgató igényes munkája és otthoni életének ütemezése, és rugalmas hozzáférést biztosít a legszebb tantervhez, amely bármikor elérhető. Az Egyesült Államokban élő engedéllyel rendelkező fizikai terapeuták beiratkozhatnak a BS / MS fizikoterápiás végzettségre. Az online tDPT tananyag számos témát lefed, többek között:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Utica
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
16 hónap
On-line
Bővebben magyarul