$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Krems an der Donau Ausztriában 2022

A Doctor of Medicine rendkívül fejlett fokú, hogy azt hat év munkáját. Sok MD programok megkövetelik kombinált classwork, tudományos dolgozatok, és a gyakorlati klinikai gyakorlat igazolja a diákok például az orvosok.Ha arra gondolsz, hogy előmozdítja a nevelés egy olyan intézményben, ahol a tudományos kiválóság tartani, akkor Ausztriában kínálja a legjobb hely. Ezek az i… Tovább

A Doctor of Medicine rendkívül fejlett fokú, hogy azt hat év munkáját. Sok MD programok megkövetelik kombinált classwork, tudományos dolgozatok, és a gyakorlati klinikai gyakorlat igazolja a diákok például az orvosok.

Ha arra gondolsz, hogy előmozdítja a nevelés egy olyan intézményben, ahol a tudományos kiválóság tartani, akkor Ausztriában kínálja a legjobb hely. Ezek az intézmények a kutatás alapja tehát lehetővé teszi a diákokat, hogy ötleteket, hogy hogyan oldja meg valós problémákat.

Krems egy gyönyörű város Ausztriában. Mivel az ötödik legnagyobb, hogy adott otthont néhány említésre méltó oktatási központok, mint a Danube University Krems, IMC Fachhochschule Krems és sok más műszaki oktatási intézmények.

M.D.-k az Amerikai Egyesült Krems an der Donau Ausztriában

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Karl Landsteiner University of Health Sciences
Krems an der Donau, Ausztria

A Karl Landsteiner Egészségtudományi Egyetem először Ausztriában teljes körű, bolognai szintű orvosi diplomát kínál.

A Karl Landsteiner Egészségtudományi Egyetem először Ausztriában teljes körű, bolognai szintű orvosi diplomát kínál. -
M.D.
Nappali
6 év
Angol
okt. 2022
Campus