MBChB végzős bejegyzés természetesen orvosi és sebészeti

Általános információk

Program leírás

Amellett, hogy az öt éves orvostudomány és a sebészet MBChB program, mi van A négyéves MBChB hallgatókat az első fokú a élettudományi.

Figyelembe vesszük csak azok a pályázók, akik a program minősülő Home / EU.

Ajánlunk egy hároméves képzési program képzett fogorvosok számára, hogy folytassa a pályafutását és Szájsebészeti Klinika. További információ az a tanfolyam részletei lap (akkor válassza a "belépési követelmények).

Ez a négy év szak célja kifejezetten a diplomások és a kiváló lehetőség, hogy fejlesszék a készségek meg kell válnia egy orvos. Már a kezdetektől, megtapasztalhatja a gyakorlat az egészségügyi ellátás a közösség mellékleteként általános gyakorlat, amely lehetővé teszi, hogy megnézze a tanulmányok lefordítani a klinikai gyakorlatban.

Tudományosan képes a természetes hajlam a tudomány, akkor van egy erős érdeke az emberi dolgokban, aggodalommal tölti el a mások jólétéért, érzéke a kommunikáció és a vágy, hogy egy igazi különbség. Akkor is kell egy csomó hajtás befejezni az igényes végzettség. Az egész idő velünk, akkor kell kezelni, mint az egyén és mi ösztönzi, hogy fejlessze és fedezze fel a saját szakmai érdekeit.

2016-ban, az eredmények az Országos Hallgatói felmérés (NSS) kimutatta, hogy a 96% -a hallgatók elégedettek voltak az általános minőségét ezt a folyamatot.

A kérelmezők tájékoztatása végén az alapképzés kapja meg MB CHB (vagy azzal egyenértékű) fokozat, amely elsődleges orvosi minősítés (PMQ). Kezében egy PMQ feljogosítja ideiglenes bejegyzését a General Medical Council, amelyet csak annak elfogadását, hogy nincsenek alkalmasság Gyakorold félő, hogy szükség van venni. Előzetes regisztráció időben korlátozott, legfeljebb három év és 30 nap (1125 nap összesen). Ezen időszak után az ideiglenes bejegyzés általában lejár.

Ideiglenesen regisztrált orvosok csak gyakorolni jóváhagyott Foundation Year 1 hozzászólás: a törvény nem teszi lehetővé, ideiglenesen bejegyzett orvosok vállalják más típusú munkát. Ahhoz, hogy egy alapítvány év 1 hozzászólás akkor kell alkalmazni az utolsó évben a hallgatók természetesen az Egyesült Királyságban Alapítvány Programiroda kiválasztási rendszert, amely rendelkezésre bocsátja ezeket az álláshelyeket a diplomások a verseny alapján. Eddig minden a megfelelően képzett brit diplomások találtam egy helyet a Foundation Year 1 program, de ez nem lehet garantálni, ha például nem volt, hogy egy nagyobb számú pályamunka a nem brit diplomások.

A sikeres befejezése az Alapítvány év 1 program általában elért 12 hónapon belül, és jelzi a díjat egy Certificate of Experience. Majd lesz pályázhatnak teljes bejegyzés a General Medical Council. Be kell teljes regisztrációs licenccel gyakorolni felügyelet nélkül orvosi gyakorlatban az NHS vagy magánpraxis az Egyesült Királyságban.

Bár ez az információ jelenleg helyes, a diákok tisztában kell lenniük azzal, hogy a szabályozás ezen a területen változhat időről időre.

Van némi vita arról, hogy távolítsa el ideiglenes bejegyzését az újonnan képzett orvosok. Ha ez megtörténik, akkor az Egyesült Királyságban diplomások kapnak teljes regisztrációs amint sikeresen elvégeztek egy MB CHB (vagy azzal egyenértékű) fokozat. Meg kell jegyezni, hogy ez nagyon valószínű, hogy a brit diplomások továbbra is kell alkalmazni a képzési program hasonló a jelenlegi alapítványi program és hely ez a program nem lehet garantálni, hogy minden brit végzős.

Ezen kívül a GMC jelenleg fontolgatja, hogy vezessenek be egy hivatalos értékelést, hogy minden orvos kellene átadni ahhoz, hogy megkapják a teljes regisztráció. Habár nem születik határozat a tekintetben, hogy ha egy ilyen vizsga bevezetésre kerül a kérelmezők tisztában kell lenniük azzal, hogy a GMC előirányozza, hogy a jövőbeni generációi orvostanhallgatók kell átadni részeit egy új brit Medical Licensing értékelés előtt GMC megadja nekik Regisztráció a Licence to Gyakorold.

Első év - 1. szakasz Klinikai orientációja

Ez a szakasz kezdődik a program, amelyek a biológiai tudományok, anatómia és az orvostudomány a társadalomban, mert akkor fedezte kevés ilyen képest a tudás az élet más természettudományos tárgyak. Majd dolgozni a probléma-alapú esettanulmányok részeként oktató felügyelt csoport mintegy nyolc tanuló, veletek, amely minden szempontból az esettanulmányok. A problémák vannak csoportosítva négy hathetes témájú blokkok amely az alapvető tudomány, anatómia (beleértve a prosection), az etika, a gyógyszert a társadalomban, és magatartástudományi, és ezeket a szempontokat integrálni az egyes esettanulmányok.

A második év - 2. szakasz Klinikai tapasztalatok

Meg fog épülni az azonos Oktató Kórház bízik abban, hogy a jelenleg tanít a harmadik év során a hallgatók az ötéves MBChB kiadások az első félévben az egyik tanítási Trust és forgó másik a második. Azt is csatlakozzon a ötéves MBChB hallgatók a klinikai tudomány előadások, gyógyszertan oktatás és speciális tanulmányi modulok a közegészségügy és a járványtan. Ezen kívül, mint a GEC hallgató akkor is egy kis eleme eset-alapú tanulás, hogy további alapvető és magatartástudományi képzés.

A diákok a Szájsebészeti képzési program kezdi meg tanulmányait ebben a szakaszban.

A harmadik és negyedik év

Most mozog-ra klinikai csatolt mellékletekkel orvosi, sebészeti és egyéb speciális tárgyak, mint például Kardiológia, Neurológia, Pszichiátria, Bone és ízületi betegségek, onkológia, fül-orr-gégész és perioperatív ápolás. Akkor is ezt a mellékleteket Szülészeti és Nőgyógyászati, gyermekgyógyászat és általános gyakorlat. Az utolsó évben, akkor képes lesz arra, hogy minden a tanulás és a készségek egymáshoz a akut betegségben beteg mellékletet, ahogy előkészíti válni orvos.

Miért érdemes ezt az utat

Az öt és fél millió ember a West Midlands területén, akkor tanulmányozza az ország legnagyobb egészségügyi régióban. Azáltal, Birmingham, akkor is előnyös egy interdiszciplináris programot tanítják neves tudósok, akiknek szakértelme ível teljes szélességében gyógyszert. Meg fogja találni kiváló tanulási források és a tanuló-központú, részvételen stílus a tanulás, valamint a lehetőséget, hogy összpontosítson a tanulmány a kiválasztott érdekek és karrier célok.

Az orvostudomány és a sebészet program előnyeit lényegesen a nagyon aktív kutatási környezet Birminghamben. A College of orvosi és fogorvosi tudományok, amelyek az orvosi iskola része, van egy kutatási jövedelme meghaladja az £ 50 millió évente, több nagy központok területekre összpontosít, hogy az élvonalban az orvostudomány, beleértve a rákot, a cukorbetegség, őssejt biológia, immunitás és a gyulladásos betegség, fertőzés, szív-és érrendszeri tudomány és az öregedés.

Az elmúlt Research Assessment Exercise (RAE 2008) sok kutatás minősítést kapott a nemzetközileg kiváló és a világ vezető, a legtöbb a maradék pedig nemzetközileg elismert. Figyelemre méltó, hogy Birmingham már az első Cancer Research UK Centre, és nevezték a vezető daganatos tanulmányok központja kívül Londonban, a második csak az Institute of Cancer Research (RAE 2008).

Belépési követelmények

Figyelembe vesszük, általában azok a pályázók, akik egy életet diplomát a kérelem benyújtásának időpontjában. Mi rangsorolják felperesek szerint a minőségét eredmény mértékét, előnyben részesítve azokat, amelyek 1. osztály jel, de azt is elvárják, hogy fontolja meg, akik eredményt ért el, a felső végén a 2: 1 tartományban.

Középfokú végzettség alkalmaznak hátrányos megkülönböztetést a kérelmezők között. Különösen azt várjuk nagyon jó eredményeket a Science, angol és matematika. Mint egy útmutató a A küszöbszint követelmények BBB, de ezeken az évfolyamokon lehet emelni a versenyt. A hang tudásbázist kémia elengedhetetlen, akár egy szinten vagy más előre egyetemi vizsgák, illetve a tartalmát a szak. Amennyiben a legmagasabb minősítést angol vagy matematika van GCSE, A osztályú általában szükséges.

Btec: Btec Extended Diploma, diploma és leányvállalat Diploma nem fogadta el akarjuk, hogy a diákok kezdeni a pályát jól ismeri a biológiai folyamatok, a sejt funkciók és sejt kölcsönhatásokat. A fok tekintünk általában alkalmasak:

 • Biokémia / Orvosi Biokémiai Intézet
 • orvosbiológiai tudomány
 • fogászat
 • Humán biológia / élettan / Farmakológiai
 • gyógyszertár
 • Fizioterápia
 • Pszichológia (Brit Pszichológiai Társaság akkreditált program)

Sok más fok is alkalmasak lehetnek, de eltérések a különböző képzési program előírja, hogy minden programot meg kell vizsgálni egyenként (azaz tananyag értékelték). Ezek tartalmazzák:

 • A legtöbb biológiai tudományok fokozatot
 • Ápolástan
 • Sport Tudomány / Sport Tanulmányok

MBChB program és Szájsebészeti Klinika pályázóknak

Kínálunk körülbelül öt vagy hat helyen egy három éves képzést képzett fogorvosok, akik szeretnék folytatni a pályafutását és Szájsebészeti Klinika és akik elérték vagy várhatóan elérni MJDF vagy többfunkciós eszközként. Ellentétben a teljes diplomás belépési természetesen nemzetközi pályázók is tekinthető, de előnyben részesülnek azok a pályázók, akik jelentős és bizonyított klinikai gyakorlatban az Egyesült Királyságban utáni érettségi. Fontos, hogy bizonyítani elkötelezettségét a karrier és Szájsebészeti Klinika.

A pályázóknak rendelkezniük kell alkalmazni a 2. év bejegyzés a Graduate-bejegyzés során (A101), amelyet el kell tüntetni a UCAS alkalmazás. A helyek száma ezen a programon függ a rendelkezésre álló klinikai gyakorlatok.

További információ:

Nem használunk semmilyen további felvételi tesztet, mint a UKCAT vagy GAMSAT.

A pályázóknak kell megadnunk az összes képzettségük az érintett rész a UCAS formában. A hiányos jelentkezéseket nem veszik figyelembe.

A jelentkezőknek, akik vállalkozás magasabb fok várható, hogy elvégezte az összes komponenst az értékelési folyamat (ideértve az átvevő hivatalos jóváhagyása korrekciókat a doktori értekezés) megkezdése előtt a tanfolyam.

A nagyobb fokú vagy másodfokú nem váltja a fenti követelményeknek. Ha egynél több egyetemi szak vizsgálták, az eredmény az első lesz a fő szempont (akkor is, ha egy nem megfelelő tárgy).

Előnyt élveznek azok a pályázók, akik bizonyos fokú egy brit székhelyű intézmény, mert a bizonytalanság egyenértékűségének értékelése során fokos tengerentúlon intézmények.

Minden jelöltek, akik ajánlatokat kapni fog kérdeztek meg.

Érett pályázók: Az iskola üdvözli alkalmazások jelentkezők, akik diplomát a néhány évvel korábban, de figyelembe veszi a hosszú és posztgraduális képzési amelyet el kell végezni. Ezen kívül, azt várjuk, hogy nem több, mint négy év telt el, mivel jelentős és megfelelő képesítést.

Enyhítő körülmények: Mi lehet rugalmas az útvonalat, hogy elérjük a tanulmányi követelmények, de nem csökkenti a küszöbértékeket. Figyelembe vesszük csak nagyon súlyos életesemények előforduló fontos szakaszát az oktatás területén; mint a hiánya az oktatás egy jelentős ideig a betegség vagy váratlan halála egy közeli családtag. Megvitatását követően és átvételét független bizonyítékok, akkor lehet, például, úgy a pályázók, akik tanulmányozzák A szintek több mint 3 év. Felhívjuk figyelmét, hogy az enyhítő körülményeket alatt vizsgaidőszak kell mutatni az érintett vizsgálati testülete (ke) megfontolásra. Nem fogjuk vizsgálni további mérséklése tekintetében vizsga eredmények azon túl, amit a vizsgabizottság úgy ítélte meg, hogy alkalmasak.

Adjon fokos tevékenység: Mi előnyben részesítik a kérelmezők, akik befejezték a fokozatot. A kérelemben meg kell hagyni minket nem kétséges, hogy lesz / vettek részt teljes mértékben a jelentős aktivitást, mivel érettségi. Nem várható az összes meg tapasztalatait a közvetlenül kapcsolódó gyógyszert, de az egészségügyi bevonásával kell folyik.

Ismétlés gyógyszer alkalmazása: Nem fogjuk vizsgálni akinek kérelmét a Birmingham orvosira korábban elutasítottuk alábbi interjú. Ellenkező esetben, meg fogja vizsgálni azokat a kérelmező gyógyszert egy másik alkalommal.

Re-ül fokozat: Ezek nem tekinthetők (kivéve, lásd enyhítő körülmények)

Transzfer a másik szak: Nem gondoljuk, hogy a kérelmezők, akik jelenleg tanul, vagy korábban orvosi tanulmányokat.

Nem egyetemi ajánlatot követelmények

Minden elfogadott jelölt lesz szükség, hogy töltsenek ki egy egészségügyi nyilatkozatot formában, és vannak olyanok is a kapcsolatot egy foglalkozás-egészségügyi orvosnak adott esetben.

A brit kormány egészségügyi hatóságok megkövetelik, hogy minden orvostanhallgatók árnyékolni kell annak biztosítása érdekében, hogy azok nem hordozza a hepatitis B vírus. Minden pályázó, aki elfogadja az ajánlatot kell tennie:

 • Vállalja szűrővizsgálat vérvizsgálat Hepatitis B
 • Ha negatív, akkor meg kell kezdeni a kurzus az immunizálás.
 • Ezt követően hitelesített bizonyítékok ilyen.
 • A leendő hallgatók erősen ajánlott, hogy a vérvizsgálat időben.

A brit kormány egészségügyi hatóságok azt javasolják, hogy az összes orvostanhallgatók kell ajánlani szűrés számos vérrel terjedő vírusok (hepatitis C és a humán immunhiány vírus, valamint a hepatitisz B). Meg kell hívni arra, hogy minden egészségügyi dolgozó, aki fertőzött ezekkel vírusok (vagy aki nem tudja igazolni, hogy nem fertőzött) nem tudja vállalni az expozíció hajlamos eljárások során képzett (amelyek a meghatározás szerint "azok az invazív eljárások alkalmazása, ahol a veszélye, hogy kárt a munkavállaló vezethet az expozíció a beteg nyitott szöveteknek a vér a munkás. "). A MBChB pálya Birmingham egy non-expozíció-hason eljárás során, így a tanulók a Hep C és / vagy HIV nem tükrözik semmilyen veszélyt a betegekre folyamán. Ezért a diákok, akik pozitív vagy visszautasítja a felajánlást egy vérvizsgálatot fog továbbra is megengedett, hogy továbbra is a programot. Bár, orvostanhallgatók végezhetnek expozíció hajlamos eljárások önkéntes alapon (pl során választható). Ha ez az eset áll fenn, a hallgatók kötelesek kell szűrni.

A testület az orvosi és fogorvosi Sciences megtéríti a hallgatók pénzügyi nehézségeket, legfeljebb £ 200 a költségek a védőoltásokat. Ha Ön jogosult a díjat keretében a Nemzeti Ösztöndíj Program (azaz jogosultak legalább az egyik az állami ellátások kapcsolódó ingyenes étkeztetés jogosultsági minősíthető Care Leaver vagy a háztartások jövedelme £ 16.190 vagy annál kevesebb), akkor javasolt megszerezni bevételek bármilyen egészségügyi ellenőrzések, amit kellett fizetni. Ha kezdődik tanulmány a University of Birmingham, akkor majd alkalmazza visszatérítésre College, akár a költségek 200 £.

A hallgatók kötelesek a teljes sikeres Disclosure és Korlátozó Szolgálat (DBS) ellenőrzés előtt felvételi program.

Minden diák köteles aláírni a alkalmasság Gyakorold magatartási kódex a belépést megelőzően, amelynek részleteit fogják továbbítani egy levélnek.

Orvosi diákok várhatóan részt vesz a teljes tanfolyam, amely tartalmaz néhány esti és hétvégi munkát.

Lehetőségek a jelöltek a fogyatékos

Veszünk egy pozitív képet, amit a fogyatékkal élő jelölteket lehet elérni, mint a jövőbeni egészségügyi szakemberek és komolyan venni a kötelezettséget, hogy ésszerű átalakításokat, hogy minden fogyatékos tanulók sikeresen fejezik be tanulmányaikat. Minden pályázó fogják értékelni bezárólag az interjú alapján a fent ismertetett feltételeknek, tekintet nélkül a fogyatékosság. Minden diák, beleértve a fogyatékkal élőket, képesnek kell lennie, hogy megfeleljen a kompetencia megállapított küszöbértékeket a GMC. Ha kijelentik fogyatékosság mi meghívjuk Önt, hogy működjön együtt velünk, hogy vizsgálja meg, hogy hogyan lehetne támogatni a tanulmányait.

A nemzetközi diákok:

Ez a teljes 4 éves képzés nyitva áll a ház / EU-s diákok csak.

A pályázóknak kell kiváló írásbeli és szóbeli angol. Összhangban a vonatkozó követelményeket az Egyesült Királyságban, általában elvárjuk A osztályú angolul érettségivel (vagy azzal egyenértékű). Felhívjuk figyelmét, hogy az egyetem a standard angol nyelvi követelmények minimumkövetelmények, amelyek valószínűleg emelni a versenyt.

Attól függően, hogy a kiválasztott tanfolyam, akkor is érdekelt egyik alapítvány utak, melyeket speciálisan strukturált programokat a nemzetközi diákok, akiknek képesítések nem engedélyezett közvetlen belépés brit egyetemeken.

A foglalkoztathatóság

Ha végzett a saját MBChB, és befejezte a két alapítvány év, akkor abban a helyzetben, hogy alkalmazni a bejegyzéseket a saját választott szakirány. A legtöbb a mi diplomások, ezek a kórházi és háziorvosi állások az NHS, de vannak még lehetőségek a laboratóriumi alapú tudományágak, mint a patológia, vagy a kutatásban. Egyes orvosok beköltözik több kereskedelmi területeken, mint a gyógyszeripar, a politika, vagy orvosi újságírás és a média. Bármelyik irányba úgy dönt, hogy menjen, a képzés itt ad egy első osztályú ugródeszka.

Utoljára frissítve szept. 2016

Az iskoláról

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Tovább

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Kevesebb