MBChB orvosi és sebészeti

Általános információk

Program leírás

A University of Birmingham megadja az első osztályú lehetőséget ki kell fejleszteni a készségek lesz orvos.

Tudományosan képes a természetes hajlam a tudomány, akkor van egy erős érdeke az emberi dolgokban, aggodalommal tölti el a mások jólétéért, érzéke a kommunikáció és a vágy, hogy egy igazi különbség. Akkor is kell egy csomó hajtás befejezni az igényes végzettség. Az egész idő velünk, akkor kell kezelni, mint az egyén és mi ösztönzi, hogy fejlessze és fedezze fel a saját szakmai érdekeit.

Az öt és fél millió ember a West Midlands területén, akkor tanulmányozza az ország legnagyobb egészségügyi régióban, mely különböző klinikai gyakorlatok. Ezek közül az egyik a Queen Elizabeth Hospital Birmingham, a szomszédban található a Medical School, amely 2010-ben megnyílt, és a state-of-the-art egészségügyi intézményekben. Ez azt jelenti, akkor rengeteg lehetőséget, hogy tapasztalatokat szerezzenek a sokféle orvosi tudományok, a tanulás, hogyan kell kezelni a betegek széles körében a különböző háttérrel és kultúrával. Már a kezdetektől, megtapasztalhatja a gyakorlat az egészségügyi ellátás a közösség egy kéthetente mellékletet általános gyakorlat, amely lehetővé teszi, hogy megnézze a tanulmányok lefordítani a klinikai gyakorlatban.

A képzés kórházakban, háziorvosi belül kerül sor, magasan szervezett akadémia szerkezetét. Heads Akadémiák a vezető tanácsadók és a háziorvosok, akik felelősek a Medical School azért, hogy megkapja a magas színvonalú képzés az egyes speciális.

Akkor is van lehetőség, hogy válasszon a több választható beépülő program, amely akkor veszi után a második, harmadik vagy negyedik tanév. Ezek lehetővé teszik, hogy vegyenek részt az új, laboratóriumi vagy közösségi alapú kutatómunka akár alap vagy alkalmazott orvosi kutatás.

2016-ban, az eredmények az Országos Hallgatói felmérés (NSS) azt mutatta, hogy 93% -a hallgatók elégedettek voltak a tanítást ezen a pályán.

A Birmingham orvostudomány és a sebészet során egy integrált moduláris alapú program célja, hogy Önnek az alapvető ismereteket és a háttér megkezdi a munkát a saját karrier célok.

Kimenetelét természetesen

Posztgraduális képzés alapja és azon túl

Végén az alapképzés kapja meg MBBS (vagy azzal egyenértékű) fokozat, amely elsődleges orvosi minősítés (PMQ). Kezében egy PMQ feljogosítja ideiglenes bejegyzését a General Medical Council, amelyet csak annak elfogadását, hogy nincsenek alkalmasság Gyakorold félő, hogy szükség van venni. Előzetes regisztráció időben korlátozott, legfeljebb három év és 30 nap (1125 nap összesen). Ezen időszak után az ideiglenes bejegyzés általában lejár.

Ideiglenesen regisztrált orvosok csak gyakorolni jóváhagyott Foundation Year 1 hozzászólás: a törvény nem teszi lehetővé, ideiglenesen bejegyzett orvosok vállalják más típusú munkát. Ahhoz, hogy egy alapítvány év 1 hozzászólás akkor kell alkalmazni az utolsó évben a alapképzés az Egyesült Királyságban Alapítvány Programiroda kiválasztási rendszert, amely rendelkezésre bocsátja ezeket az álláshelyeket a diplomások a verseny alapján. Minden megfelelően képzett brit diplomások találtam egy helyet a Foundation Year 1 program, de ez nem lehet garantálni, ha például nem volt, hogy egy nagyobb számú pályamunka a nem brit diplomások.

A sikeres befejezése az Alapítvány év 1 program általában elért 12 hónapon belül, és jelzi a díjat egy Certificate of Experience. Majd lesz pályázhatnak teljes bejegyzés a General Medical Council. Be kell teljes regisztrációs licenccel gyakorolni felügyelet nélkül orvosi gyakorlatban az NHS vagy magánpraxis az Egyesült Királyságban.

Bár ez az információ jelenleg helyes, a diákok tisztában kell lenniük azzal, hogy a szabályozás ezen a területen változhat időről időre.

Van némi vita arról, hogy távolítsa el ideiglenes bejegyzését az újonnan képzett orvosok. Ha ez megtörténik, akkor az Egyesült Királyságban diplomások kapnak teljes regisztrációs amint sikeresen elvégeztek egy MBBS (vagy azzal egyenértékű) fokozat. Meg kell jegyezni, hogy ez nagyon valószínű, hogy a brit diplomások továbbra is kell alkalmazni a képzési program hasonló a jelenlegi alapítványi program és hely ez a program nem lehet garantálni, hogy minden brit végzős.

A GMC jelenleg bevezetését mérlegeli formális értékelését, hogy a brit orvosi diplomát kellene mennie ahhoz, hogy adható bejegyzés egy gyakorlásához szükséges engedélyt. Bár nem született végleges döntés születik arról, hogy vagy ha egy ilyen vizsga bevezetésre kerül a kérelmezők tisztában kell lenniük azzal, hogy a GMC előirányozza, hogy a jövőbeni generációi orvostanhallgatók szükség lehet átadni részei orvosi engedélyezési vizsgálat előtt a GMC megadja nekik bejegyzés egy gyakorlásához szükséges engedélyt.

Első és második évben

Az első két évben nagyrészt felvesszük modulokat a szerkezete és funkciója az emberi szervezetben. Most megtudhatod, hogy az egyes rendszer szabályozása és képes reagálni az igények a mindennapi élet, és hogyan érinti őket a betegség és az orvosi kezeléseket. Sok a anatómia tanult kiscsoportos ülések, beleértve a lényeges tapasztalat prosection.

Most megtudhatod, a pszichológia és a szociológia az egészség és betegség, és hogyan egészségének egész lakosság, valamint az egyes betegek értékelik. Azt is be kell vezetni, hogy néhány kulcsfontosságú kérdés az orvosbiológiai etikai, például a géntechnológia.

Minden évben, akkor fog költeni tíz napig a közösség háziorvosok és a betegek, amely összeköti a biológiai és viselkedésbeli elméleti tanulás klinikai helyzetekben a valódi betegek. Plusz, akkor lehetősége van arra, hogy kiválassza tanulmányi területen magad így folytatja témákat, amelyek érdeklik.

Harmadik év

Meg fog épülni a partner Oktató Kórház bízik, hogy fejlessze tovább az alapvető klinikai készségeket, hogy egy jó klinikai kórtörténet és vizsgálata a betegek, valamint a tanulás a kommunikációs készségek szükségesek a hatékony orvos-beteg kapcsolatok. Azt is megtudjuk, gyakori betegségek, és hogyan lehet diagnosztizálni és kezelni őket, és továbbra is az elméleti munka patológia, gyógyszertan, a közegészségügy és a járványtan. Kiváló közösségi alapú Medicine szál folytatódik, és akkor növeli a megértést a betegek hogyan kezelik az alapellátásban.

A negyedik és az ötödik évben

Most mozog-ra klinikai mellékleteket az orvosi, sebészeti és egyéb különlegességek, mint a kardiológia, neurológia, pszichiátria, Bone és ízületi betegségek, onkológia, fül-orr-gégész és perioperatív ápolás. Akkor is ezt további mellékleteket Szülészeti és Nőgyógyászati, gyermekgyógyászat és általános gyakorlat. Az utolsó évben, akkor képes lesz arra, hogy minden a tanulás és a készségek egymáshoz a akut betegségben beteg mellékletet, ahogy előkészíti válni orvos.

Szabadon választható vizsgálatok: Két hónap a tavaszi negyedik év számára allokált teljes idejű tanulmányokat a saját választása, vagy egy osztály a Medical School, vagy egy másik központ Nagy-Britanniában, vagy ahogy a hallgatók többsége úgy dönt, hogy nem, a külföldi . Dönthet úgy, hogy megszilárdítsa a tudás egy tárgy, amit már tanult, további tapasztalatot szerezhessen a klinikai gyakorlatban, esetleg vállalja a saját klinikai kutatási projekt.

Ezek egy válogatás a különböző helyeken, hogy diákjaink látogatott részeként választani.

Képzés a kutatási

Mint orvos akkor várható, hogy up-to-date a legújabb fejlesztéseket a gyógyszert, de szükségünk van a klinikusok is vezető szerepet, hogy ezeket a kb. Ez a tanfolyam megadja neked a lehetőséget, hogy megtanulják a kutatási készségek, amelyek segítségével a karrierjét, hogy erősítse és fejlessze a klinikai gyakorlatban. Tudod fejleszteni ezeket a készségeket jelentős mélység alatt beiktatott programot.

interkaláris programok

Ha elérni egy jó szabvány vizsgálatokat érdemes kihasználni a kiváló szélessége nemzetközileg versenyképes kutatás a Medical School keresztül mélyreható tanulmányt választott téma egy évre. Számos különböző beépülő programok lehetőséget adnak az elért új kutatási munkát sem az alap vagy alkalmazott orvosi kutatás. Ez akkor történhet meg, miután a második, harmadik vagy negyedik tanév. Elérhető programok érintheti sem, laboratóriumi vagy közösségi alapú kutatás. Most megtudhatod, hogy elemezni és értelmezni az orvosi kutatási adatok és fontos, hogy vállalja a saját újszerű és jelentős kutatási projekt. A készségek, hogy ha megszerzi lehetővé teszi, hogy hozzájáruljanak a bizonyítékokon alapuló klinikai gyakorlatban. Ezután visszatér, hogy befejezze a MBChB programot.

Miért érdemes ezt az utat

Legnagyobb egészségügyi régióban, UK egy orvosi iskola: Az öt és fél millió ember a West Midlands területén, akkor tanulmányozza az ország legnagyobb egészségügyi régióban, a szomszédban a Queen Elizabeth Hospital Birmingham, ami azt jelenti, akkor rengeteg lehetőséget, hogy tapasztalatokat szerezzenek a különféle orvosi szakterületek és kezelésére sokféle páciens különböző hátterű és kultúrájú.

Korai klinikai és beteg kapcsolatot: Minden az első két évben a tanfolyam akkor tölteni 10 napot a közösség háziorvosok és a betegek, amely összeköti a biológiai és viselkedésbeli elméleti tanulás klinikai helyzetekben a valódi betegek. Ez megnöveli az utolsó három évben, amikor fogja tölteni kiterjedt időszakokban klinikai gyakorlatok a partner kórházakban.

Választható beiktatás: Lesz a lehetőséget, hogy válasszon több választható beépülő programok tanulmányai során. Ezek lehetőséget adnak arra, hogy vegyenek részt a regény kutatómunka akár alap- vagy alkalmazott orvosi kutatás, amely megtörténhet, miután a második, harmadik vagy negyedik tanév. Elérhető programok érintheti sem, laboratóriumi vagy közösségi alapú kutatás.

Felkészülés a klinikai gyakorlatba: A képzés kórházakban, háziorvosi belül kerül sor, magasan szervezett akadémia szerkezetét. Heads Akadémiák a vezető tanácsadók és a háziorvosok, akik felelősek a Medical School annak biztosítására, hogy minden diák megkapja kiváló képzést minden más különlegesség.

Kiváló Alumni: Sok MBChB orvostudomány és a sebészet diplomások mentek, hogy vezetők az adott területeken. Büszkék vagyunk arra, hogy azt mondják, hogy mi különbözteti és méltó öregdiák közé:

 • Charles George (MBChB, 1965) Elnök, Stroke Association
 • Jane Collins (MBChB, 1978; MD 1988) vezérigazgató, Marie Curie Cancer Care
 • Richard Horton (MBChB 1986, BSc, 1983; MD, 2008), szerkesztő, The Lancet
 • Rowan Hillson (MBChB, 1974) Nemzeti Klinikai igazgató Diabetes Főosztály Egészségügyi
 • Steve Field (MBChB, 1982) elnök, Royal College Háziorvosok
 • Peter Weissberg (MBChB, 1976), orvos igazgató, Brit Szívalapítvány
 • David Haslam (MBChB, 1972) elnöke a British Medical Association

Aktív MedSoc: A University of Birmingham úgy véljük, hogy a hallgatói élet ne legyen minden munkát, és bőven van az Ön számára, hogy vegyenek részt a mind a College és a University kívül a vizsgálatok. A testület saját Society néven MedSoc. MedSoc ernyőszervezete a tevékenységek széles skáláját, beleértve a sport-, társadalmi, zenei és karitatív - van valami mindenki számára.

Belépési követelmények

 • Száma A szintek szükséges: 3
 • Tipikus ajánlat: A * AA. A pályázóknak kell már előre AAA beleértve biológia és kémia (NB. Humánbiológiai elfogadható alternatívájaként biológia).
 • Általános tanulmányok: nem fogadják el. Kritikai gondolkodás szintén nem elfogadható. Egyéb, nem szabványos alanyok nem fogadható el. Kérjük, forduljon hozzánk tanácsért.

Minden pályázó:

 • hez elfogadható tudományos képesítések (lásd alább) és
 • üljön az Egyesült Királyság Klinikai alkalmassági teszt (UKCAT) és
 • részt vesz az interjú, ha meghívott.

Információk International (köztük az EU) a pályázók biztosított a nemzetközi szekció.

A nemzetközi diákok:

Angol nyelvi követelmények

A pályázóknak kell kiváló írásbeli és szóbeli angol. Felhívjuk figyelmét, hogy az egyetem standard angol nyelvi követelmények minimumkövetelmények, amely lehet emelni a versenyt. A minimum, az angol nyelv IELTS, például legyen 7.0 minden alkatrész.

Európai Unió kérelmezők

Számos tényező, amely meghatározza díj minősülnek, de az uniós polgárok tekinthető "hazai" diákok költségtérítéses célokra (lásd alább). Mivel nagy-britanniai székhelyű pályázók kerülnek kiválasztásra az eredmények alapján az egyes, két nemzeti képesítési (például A szintek és GCSEs), hazai / EU felperesek az Egyesült Királyságon kívül kell nyújtania vizsgálat alapú képesítések, amelyek egyenértékűek az e. Néhány példa az alábbi:

Ír érettségi bizonyítvány

Minimális fokozatú A hat tantárgyból biológia, kémia, angol és matematika, hogy tartalmazza minőségű A1 biológia és kémia. Ugyanez az előírás a Junior Certificate.

európai érettségi

Összpontszáma 85%, de legalább 85% -os, a tudomány, amely tartalmazza Kémia és biológia teljes lehetőségeket. Bizonyíték megfelelnek ennek a szabványnak meg kell adni az ideiglenes eredményeket.

Elvárjuk, hogy a képesítések nem átfogó jellegű, és nyerik a teljesítmény értékelése a formális, országos vizsgák. Az irányítás, a következő képesítések nem elfogadható a saját, anélkül, például A-szintet. Ezek közé tartoznak: az osztrák érettségi; Bolgár Diploma; Francia érettségi (beleértve OIB); Német Abitur; Görög (beleértve a ciprusi) Apolytirion; Olasz esame di Stato; Litván Brandos Atestats; Hollandia "Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs" (VWO) Diploma; Lengyel Matura; Portugál Diploma de Ensino secundario; Román érettségi; Spanyol Título de Graduado en Educación Secundaria Obligatoria (ESO) és Título de Bachiller; Svéd Slutbetyg från Gymnasieskolan (érettségi bizonyítvány).

Nemzetközi Érettségi

 • Magasabb szinten: 766 Kémia és Biológia és egy másik jóváhagyni (bármilyen sorrendben)
 • Leányvállalati szinten: A tárgyak tartalmaznia kell angol és matematika, ha nem kínálják a magasabb szintű (matematika Studies elfogadható).
 • Legalább 32 pontot el kell érni
 • Meg kell adnia eredményei akár a Közel-éves program, vagy elfogadható GCSE-egyenértékű képesítést. MYP eredményeket szereznek az alábbiak szerint equivalencies hogy GCSEs: 7 = A *; 6 = A; 5 = B. minimum 5 kellett elérni a tudomány, angol és matematika

Nemzetközi pályázók

Van akár 28 helyen áll a diákok, akik értékelik a nemzetközi költségtérítéses célra. További információk a díj állapotát, látogasson www.ukcisa.org.uk. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben kétségek a díj állapotát (például, ha egy brit állampolgár, EU-n kívüli), az egyetem fogja vizsgálni a díj állapotát, mielőtt az alkalmazás számára a gyógyszer tekinthető. Ha a díjat állapot nem határozható időben akkor eleshetnek a lehetőséget az interjúra.

Az iskolai végzettség vagy egyenlőnek kell lennie A Levels. Igyekszünk, hogy legyen rugalmas azok nemzetközi pályázók tanuló oktatási rendszer képzettség nélkül egyenértékű érettségi. De el kell ismerni, hogy nehéz, hogy hatékonyan ítélete tudományos potenciál alapján megjósolt fokozat egyedül. Iskolai eredmények meg kell adni az abszolút minimum.

Utoljára frissítve szept. 2016

Az iskoláról

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Tovább

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Kevesebb