MBBCH az orvostudományban (Graduate Entry)

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A Graduate Belépés Medicine program egyedülálló Walesben, és az egyik csak egy maroknyi hasonló orvosi tanulmányi program az Egyesült Királyságban nyitott diplomások bármely fegyelem.

Ez a felgyorsult, négyéves orvosi diploma egy innovatív, integrált spirális tantervet követi, melynek célja, hogy tükrözze a klinikusok megközelítését a betegekhez és hogyan jelenik meg az orvosok.

A klinikai orvostan, a közegészségügy, a patológia, a terápia, az etika és a pszicho-szociális kérdések összefüggésében tanulmányozza az alapvető biomedikai tudományokat a betegek kezelésében.

A klinikai és kommunikációs készségekre fektetett figyelem mellett fejleszti ki a tudományos, gyakorlati és személyes tulajdonságokat az orvostudomány kompetenciájához és bizalmához.

Belépési interjúfolyamatunk úgy van kialakítva, hogy figyelembe vegye az orvoshoz szükséges ilyen tulajdonságokat, amint azt a "jó orvosi gyakorlat" is meghatározza, valamint a "Végeredmények a diplomások" eredményeinek teljesítésére. Összefoglalva:

 • Kommunikációs képességek
 • Problémamegoldó képesség
 • Nyomással szembeni nyomás
 • Insight és integritás
 • Szenvedély az orvossághoz / rugalmassághoz a sikerhez

Miért van az orvostudomány (Graduate Entry) Swansea-ban?

Swansea University Orvosi Iskolája irigylésre méltó hírnévvel rendelkezik, az Egyesült Királyság harmadik helyezettje és a legmagasabb Walesben (Guardian University Guide Subject Table 2019). Ez az első az Egyesült Királyságban a kutatási környezet és a második a kutatási minőség tekintetében.

Körülbelül 100 teret tartalmazó kicsi orvosi iskola vagyunk, így a tanári munkatársakkal való kiterjedt kapcsolattartásban részesülnek, és az első félévtől kezdve kapcsolatba lépnek a betegekkel.

Az orvostudomány (Graduate Entry) tapasztalat

A tanulmányai előrehaladtával magas szintű strukturált klinikai kapcsolat lesz, amely a következő területeket fedezi le:

 • Klinikai gyakornokok, beleértve egy hetes ápolási gyakorlatot
 • Junior Asszisztencia
 • Speciális mellékletek, beleértve az akut műtétet, az akut gyógyszert, a nők egészségi állapotát, a gyermekegészségügyet, a mentális egészséget, az orvosi és sebészi specialitásokat és a sérülékenységet.
 • Közösségi alapú tanulás
 • Senior asszisztencia, az F1 orvosok árnyékolása
 • választási

Orvostudomány (Graduate Entry) Foglalkoztatási lehetőségek

A kurzus sikeres elvégzésével a Swansea University MBBCh Medicine Swansea University , amely lehetővé teszi, hogy egy klinikai környezetben az Alapítvány 1 felé haladjon.

Belépési követelmények

Ahhoz, hogy jogosultak legyenek a Graduate Entry Medicine felvételére, a tervezett beiratkozás évének július 31-ig el kell érnie, vagy várhatóan elérnie kell a következő (vagy azzal egyenértékű)

 • akár egy felső másodperc (2.1) vagy egy első osztályú fokozat bármelyik alanyban
 • vagy egy érdem vagy megkülönböztetés (egyenértékű a 2.1 vagy az első) egy integrált egyetemi mester fokozatot
 • vagy egy alsó második (2.2) PLUS a posztgraduális Masters vagy PhD
 • GCSE matematika és angol nyelv a C vagy annál magasabb osztályban
 • IELTS 7.0, legfeljebb 7,0 beszélő és 6,5 olvasás, olvasás és írás (minden jelölt nem angol nyelvű országokban)

Az Egyesült Királyságon kívüli országokban odaítélt fokozat elfogadható, ha az Egyesült Királyság rendszerének díjazása megegyezik. Ha több mint egy egyetemi diploma van, akkor a legutóbbi fokozat eredményét veszik figyelembe.

GAMSAT

 • A felvétel előtt be kell ülnie a GAMSAT-nak. A GAMSAT egy professzionálisan tervezett szelekciós teszt az orvosi egyetemek számára, akik végzős belépési programokat kínálnak.
 • El kell érnie a minimális GAMSAT pontszámot 50, és legalább 50-et a 3. Papírban (érvelés a biológiai és fizikai tudományokban) annak érdekében, hogy figyelembe lehessen venni.
 • Az interjúkat felajánlják azoknak a pályázóknak, akik megfelelnek a GAMSAT átfogó pontszámának, melyet évente meg kell határozni, miután minden eredményt megkaptak.

A Graduate Entry Medicine nem nyitott:

 • Azok a pályázók, akik korábban orvosi diplomát szereztek.
 • Transzferek más orvosi tanfolyamokról.

1225-DJI_0003Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University a 2019-es Whatuni Student Choice Awards-on öt év alatt másodszor is az év egyetemének ítélték. A Swansea University az Év Egyetemének koronázása mellett az első helyet szerezte meg a Nemzetközi kategóriában, és a posztgraduális, valamint a Tanfolyam és az oktatók kategóriában az első három helyet szerezte meg. A Whatuni Student Choice Awards díját teljes egészében a hallgatók szavazzák meg, több mint 41 000 véleményt és megjegyzést több mint 160 brit intézmény küldött be.

A tekintélyes Guardian University Guide 2021-ben az Egyesült Királyságban a 24. helyet foglaljuk el, és három év alatt másodszor nyertük el az év walesi egyetem címet, ezzel megerősítve pozíciónkat Wales vezető felsőoktatási intézményeként.

Tanulóinkat helyezzük a középpontba. Ennek eredményeként arany minősítést értünk el, a lehető legmagasabb besorolást a nemzeti tanítási kiválósági és hallgatói eredmények keretrendszerében (TEF), és az Egyesült Királyságban a 6. helyen állunk a diákok elégedettségét tekintve a 2020-as nemzeti hallgatói felmérésben.

Lenyűgöző vízparti egyetemeink tesznek kívánatos helyszínt a világ minden tájáról érkező hallgatók és munkatársak számára, és multikulturális közösségünk globális perspektívát kínál, lehetővé téve azoknak, akik csatlakoznak hozzánk, készségeket és ismereteket fejleszthetnek, amelyek sikeres és gazdagító karriert eredményeznek számukra.

Utoljára frissítve dec. 2020

Az iskoláról

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Tovább

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Kevesebb