HEALTHCARESTUDIES

A Legjobb Online Egészségügyi MA-k az Amerikai Egyesült Riedlingen Németországban 2021

A mester fokozat vagy MA, egy igen speciális oktatási program, amely lehetőséget ad a diákok egy alapos oktatást a választott területen. Sok diák dönt, hogy teljes a diplomáját, hogy javítsák az esélyeit egy jól fizető és versenyképes karrierjét.

Online tanulás, vagy e-learning az a folyamat, hogy megtanulják a különböző médiumok, hogy szállít szöveg, hang, kép, animáció, és a streaming video. Létezik sok e-learning folyamatok diffúz tudás és tanulni határok nélkül.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

A mintegy 10.000 lakos, Riedlingen egy kisváros a kerület Biberach az állam Baden-Württemberg, Németország. Ez a város, hogy fekszik a turisztikai tematikus út - Felső-sváb barokk úton.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Online Egészségügyi Bölcsészettudományi Mester az Amerikai Egyesült Riedlingen Németországban 2021

1 Találatok Master, Riedlingen, On-line Filter

Tanulmány Health Care Management, Master of Arts

SRH FernHochschule Riedlingen
MA
<
Részidős
<
4 félévek
Angol
On-line

Az egészségügyi ellátás változik. Ragadja meg az alkalmat, és jogosult tanulmányozása révén Health Care Management a Fernhochschule Riedlingen a ...

Tovább