Klinikai pszichológia Alapdiploma Vesd össze

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat. Diákok, akik tanulnak a klinikai pszichológia választhatnak, hogy összpontosítson egy adott koncentráció. Néhány k… Tovább

A főiskolai, ami egy egyetemi diploma, lehet szerzett főiskolák és egyetemek található szerte a világon. Az alapképzési diplomát kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok személyre szabott oktatásban, hogy összehangolják a jövőbeli célokat.

Diákok, akik tanulnak a klinikai pszichológia választhatnak, hogy összpontosítson egy adott koncentráció. Néhány közös területek specializáció a klinikai neuropszichológia, traumás stressz, kábítószer tanácsadás, az alapellátás pszichológia, gyermek és serdülő pszichológia, és a fejlett pszichoterápia.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel kapcsán Klinikai pszichológia Alapképzés Összevetése 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Utrecht University
Utrecht, Hollandia

A mester program Klinikai gyermekek és serdülőkori pszichológia, akkor megtanulják, hogyan alkalmazza a tudás a fejlődési pszichológia a klinikai gyakorlatban.

A mester program Klinikai gyermekek és serdülőkori pszichológia, akkor megtanulják, hogyan alkalmazza a tudás a fejlődési pszichológia a klinikai gyakorlatban. -
MSc
Nappali
Angol
szept. 2020
Campus