Klinikai képzési tudósok

Általános információk

Program leírás

Klinikai képzési tudósok

Az RVC klinikai trénereinek szakemberei fejlesztik a speciális szintű kutatói készségeket és a klinikai tapasztalatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a kiválasztott területük tetejére emelkedjenek. A gyakornokok (Junior Clinical Training Scholars) és a rezidensek (Senior Clinical Training Scholars) a világszínvonalú oktatói munkatársak mellett dolgoznak, és hozzáférést kapnak az akadémia kórházainak sokszínűségéhez, a klinikai problémamegoldás és a betegek kezelésének minden aspektusával szemben.

Sok tudós is időt tölt az egyéb diagnosztikai laboratóriumok vagy klinikai központok elhelyezésére, hogy kibővítsék tapasztalataikat.

Az RVC Klinikai Képzési Ösztöndíjak képzett állatorvosok. A diplomások felkészültek a szakképzettséghez szükséges készségekkel és megfelelő expozícióval rendelkeznek a klinikai és diagnosztikai esetekhez. A Senior Clinical Training Scholars regisztrál egy mesterképzésre, az MVetMed-re.

Az ösztöndíjakat az Ösztöndíjak elérhető oldalán minden évben januárban és februárban hirdetik, és az Állatorvosi nyilvántartásban is hirdetik.

Az interjúk február végétől márciusig tartanak, az egyéni képzési programtól függően. Az SCTS programok július első hétfőjén kezdődnek, és a JCTS programok július második hétfőjén kezdődnek.

Utoljára frissítve dec. 2017

Az iskoláról

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to bec ... Tovább

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to become practising veterinarians, animal scientists, veterinary nurses and leaders in industry and government. Kevesebb