Kettős mesterképzés ápolói vezetői és egészségügyi adminisztrációról

Általános információk

Program leírás

Dupla mesterképzést szerezzen ápolás és üzlet területén: MSN / MBA vagy MSN / MSM

A kibővített vezetői szerepeket kereső ápolók számára készült, megfizethető ápolói és üzleti diplomát szerzett mesterképzés két lehetőséget kínál: Egészségügyi adminisztráció MBA-val rendelkező MSN-je vagy Menedzsment Master of Science-szel rendelkező MSN (Healthcare Administration koncentráció).

A CCNE által akkreditált MSN képzési program igazodik karrier céljaihoz

Válassza ki a céljaihoz legjobban illeszkedő MSN tanulmányi programot. Minden fokozat magában foglalja a mester szintű ápolói tanfolyamok magját, amelyek felkészítik Önt a haladó gyakorlatra. Az MSN / MBA program kvantitatívabb megközelítéssel rendelkezik, pénzügyi, gazdasági és jogi szempontokat is beépít a tantervbe. Az MSN / MSM hangsúlyozza a vezetést, a változásmenedzsmentet és a döntéshozatalt.

A Dual Degree MSN megsokszorozza a karrierlehetőségeket

Az MBA-val vagy MSM-mel rendelkező MSN felkészíti Önt arra, hogy az egészségügyi személyzetet és szervezeteket végigvezesse a mai egészségügyi rendszer kihívásain. Vállaljon vezetői vagy vezetői feladatokat, fedezze fel a döntéshozatalt vagy az érdekképviseletet, és gyarapítsa szaktudását az ápolást érintő pénzügyi és szabályozási kérdésekben. Ezek az ápolói diplomák sok ajtót nyitnak.

A rugalmas MSN / MBA vagy MSM program megfelel az életednek és a költségvetésednek

A WilmU MSN / MBA vagy MSM program egyesíti a szigorú tudósokat páratlan rugalmassággal és megfizethetőséggel. Teljesítse programját személyesen, vagy 100% -ban online a 7 hetes blokkórákon keresztül. A WilmU alacsony, államon belüli tandíja minden hallgató számára elérhető, függetlenül lakóhelyétől.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Wilmington University is your gateway to academic and professional success in the health care field! Programs within the College of Health Professions are unique in that we offer ONLY degree completio ... Tovább

Wilmington University is your gateway to academic and professional success in the health care field! Programs within the College of Health Professions are unique in that we offer ONLY degree completion programs for RNs. Initial preparation to become a Registered Nurse is not offered. We respect your prior learning and therefore have a liberal transfer credit policy. Because we serve working professionals, we offer flexible schedules that enable you to balance the challenges of work, personal, and educational commitments. Kevesebb