Közegészségügyi Mester

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Szent Mária missziója, hogy szolgálja az alulteljesített és javító jólétet, életre kel a közegészségügyi mester programunkban. Ez a kétéves, 100 százalékos online diploma közegészségügyi szakemberként készít fel sikert.

A közegészségügyi szakemberek által kialakított tantervet megtanulják, közvetlenül megtanulják az oktatókat, akik gyakorolnak ezen a területen, és speciális, mélyreható terepmunkát végeznek a különböző valós környezetben.

Ölelje át az életváltó munkát a közegészségügyben, és előmozdítsa a wellness egészét.

Gyors tények

 • Tanulási formátum: 100% online
 • Ideje befejezni: Két év
 • Összes tanfolyam és kredit: 17 kurzus, 42 kredit
 • Közös munkahelyek: epidemiológus, környezeti tudós, egészségügyi oktató, dietetikus és táplálkozási szakértő, biostatisztikus
 • Teljes becsült költség: 27 300 USD (650 dollár hitelenként)
 • GRE pontszám nem szükséges az alkalmazáshoz

A program kiemeli

 • A közegészségügyi szakértők alkotják. A közegészségügyi szakemberek hozzájárultak ehhez a mesterképzési programhoz, hogy biztosítsák, hogy ez a lehető leghatékonyabb legyen az új közegészségügyi szakemberekre. Élvezheted az évtizedes tapasztalatukat.
 • Ólom a területen. Az MPH tanterv több mint az elméletre épül; a társadalmi igazságosságot, az egészségügyi egyenlőséget és a vezetést összekapcsolja, hogy sikerüljön. Felkészült arra, hogy megtörje a határokat és a vezetést a közegészségügy területén.
 • Gyakorló oktatók. A közegészségügyben mindennapi munkát végző oktatókkal együtt fognak dolgozni. Ők biztosítják a sikerességet, és átadják a legmodernebb és releváns betekintést a területről.
 • Speciális helyszíni tapasztalat. Térjen túl az osztályteremben a terepmunkával a közösségben, az epidemiológiától a biostatisztikáig és a mentális egészségig. Kiválaszthat egy olyan szervezetet, amelyre szüksége van a készségekre és a tudásra, kezelje a sürgető közegészségügyi problémát, és megtanulja, hogy valós környezetben gyakoroljon.
 • A közegészségügyi előírásokhoz igazodva. Ezt a programot az egész országra kiterjedő közegészségügyi előírásoknak megfelelően tervezték. Biztosított egy olyan magas színvonalú oktatást, amely felkészíti a sikert ebben a fontos területen.
 • Lasalliai küldetés. A Szent Mária egy Lasalliai Katolikus Egyetem, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza, és minőségi oktatáson, közösségi gazdagodáson és mindenkinek való tiszteleten alapul.

A program eredményei

Ennek a programnak a végeztével:

 1. Határozza meg a közösség vagy a potenciális közösség és annak alcsoportjainak jelenlétét a megfelelő helyalapú közegészségügyi kezdeményezések biztosítása érdekében.
 2. Az egészségügyi egyenlőség előmozdítása kulturálisan kompetens, közösségi szintű kommunikációs és elkötelezettségi tervek révén.
 3. Integrálja a közegészségügyi magatartást az elméletek, a beavatkozások és a stratégiák megváltoztatására a közösségi elkötelezettségbe, szervezésbe és a tájékoztatásba.
 4. Kritikus gondolkodásmódot használ a közösségi szintű viselkedés és az egészségügyi változások értékelésére, elemzésére és jelentésére, mivel a politika, a programozás és az érdekképviseleti tevékenységekre vonatkozik.
 5. Alkalmazza az etikai vezetői készségeket a befogadó és tiszteletteljes együttműködés érdekében.

A programra vonatkozóan számos alapvető eredményt is definiáltunk, ideértve a szakpolitikai, vezetői, kommunikációs, tervezési és menedzsment készségeket, valamint a bizonyítékokon alapuló megközelítéseket.

Magas jövedelmű, nagy hatású karrier

A Saint Mary-től készen áll a befolyásos karrierre, amely elősegíti a jólétet és javítja az emberek életminőségét világszerte. Íme néhány példa a karrierre, amit folytathatsz:

 • Epidemiológus: 69.660 USD éves jövedelem
 • Környezeti tudós: 69 400 dollár éves jövedelem
 • Egészségügyi oktató: 45.360 dollár éves jövedelem
 • Dietetikus és táplálkozási szakértő: 59.410 $ éves jövedelem

Forrás: US Bureau of Labor Statistics, 2018. május.

Pénzügyi segély

A Szent Mária Tanulói Pénzügyi Szolgáltató Irodája elkötelezett amellett, hogy a diákok és családjaik rendelkezésére bocsássa a szükséges információkat a pénzügyi támogatás folyamatának megismeréséhez és megértéséhez. A FAFSA kitöltésekor jegyezze fel a szövetségi azonosítónkat: 002380

Felvételi követelmények

 • Előfeltételek: emberi biológia, mennyiségi módszerek vagy alapstatisztika (a GM630 mennyiségi módszerek által teljesíthető)
 • Bachelor's Degree: Baccalaureate fokozat (bármilyen fegyelem) egy nemzeti akkreditált főiskolától vagy egyetemtől. A hivatalos átiratok minden egyes intézménynél szükségesek
 • Minimális GPA: A pályázóknak legalább 2,75 főnek kell lenniük az összesített besorolási fokozat átlagával (GPA).
 • Résumé vagy Curriculum Vitae
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At Saint Mary's University of Minnesota, we take pride in offering online graduate degrees designed to complement the schedules of working adults like you.

At Saint Mary's University of Minnesota, we take pride in offering online graduate degrees designed to complement the schedules of working adults like you. Kevesebb