Közegészségügyi Mester - LIU Brooklyn

Általános információk

Program leírás

Ról ről

A Közegészségtudományi Mester (MPH) egy szakképzett diplomás program az egyének számára, akik képzést és tapasztalatot keresnek az alkalmazott közegészségügyben. Ez a 42 kredit program jól beágyazódik a helyi közegészségügyi közösségbe, ahol szoros munkakapcsolat van a közösségi szervezetekkel és a kormányzati szervekkel. A program célja, hogy kielégítse a képzett általános közegészségügyi szakemberek növekvő igényét, és sokféle és kifizetődő karrierlehetőséget eredményez, és előkészíti a hallgatókat egy MPH generalista tudásával és készségeivel. A programba való felvétel iránt érdeklődő jelölteknek akkreditált kollégiumot vagy egyetemet kell kapniuk, és meg kell felelniük a felvételi kritériumoknak.

A közegészségügy a közösségek (családok, szomszédok, csoportok) és a globális népesség egészének védelmét és javítását szolgáló tudomány és művészet. Naponta több millió ember szerte a világon megelőzhető sérüléseket, vagy akut és krónikus betegségeket, amelyek életminőség és gyakran szükségtelen halált eredményeznek. A közegészségügyi szakemberek segítenek megakadályozni a betegségeket, a fogyatékosságot és az idő előtti halálozást a globális egészségügyi problémák leküzdésével és az egészséges életmód ösztönzésével a kutatás, a politika, az oktatási programok, a programok fejlesztése és igazgatása, valamint az egészségügyi ellátáshoz való jobb hozzáférés révén.

A LIU Közegészségügyi Programja a közegészségügyi szakemberek, vezetők és vezetők számára a Brooklynban és a Nagy-New York-i térségben vezető szerepet tölt be. Munkatársaink a méltányos egészségügyi rendszereket, infrastruktúrát, környezetet és életmódbeli változásokat kívánják elérni egészségügyi oktatás, érdekképviselet és kommunikáció révén. A diplomások folyamatosan válnak a közegészségügyi munkaerő jelöltjei közé a rendszerek, az infrastruktúra, a politika, a környezetvédelem és az életmód megváltoztatására irányuló stratégiák tervezése, végrehajtása és értékelése céljából, hogy javítsák Brooklyn egészségi állapotát, csökkentve és elkerülve az egészségügyi egyenlőtlenségeket.

Küldetés és jövőkép

Küldetésünk: A LIU Brooklyn MPH programjának célja, hogy javítsa az egészségügyi rendszereket, az infrastruktúrát és a munkaerőt oly módon, hogy csökkentse a Brooklyn-i New York város és a szélesebb nemzeti és globális közösség egészségügyi egyenlőtlenségeit a kulturálisan illetékes közegészségügyi szakemberek és tudósok következő generációjának oktatása.

Vizsgálatunk: LIU MPH Általános diplomás diplomások lesz a közegészségügyi munkaerő jelöltek választás tervezése, végrehajtása és értékelése rendszerek, infrastruktúra, politika, a környezetvédelmi és életmód változtatás stratégiák javítása Brooklyn egészségi állapotát, és csökkenti és elkerülni a jövőbeni egészségügyi egyenlőtlenségek. A LIU MPH a Brooklynban, NY-ben, Nagy-New York-i területen és világszerte vezető közegészségügyi szakemberek, vezetők és vezetők helyi akadémiai forrása lesz.

A fent említett program-küldetés megoldása érdekében a LIU Brooklyn MPH Programja karának, adminisztrációjának, hallgatóinak és munkatársainak a következő programozási célok szerint működnek:

 • 1. cél: Oktatás - Egyetemi végzettséggel oktatják az alkalmazott közegészségügyi képzést és tapasztalatot oktató személyeket, akik a helyi és globális környezetben a magatartási tudományok, az epidemiológia, a biostatisztika, a környezetegészségügy és az egészségügyi szolgáltatások közigazgatásának közegészségügyi tudományaira összpontosítanak.
 • 2. cél: Kutatás - A népegészségügyi gyakorlat előmozdítása népesség-alapú tudományos kutatás és egészségügyi problémák és közegészségügyi kérdések, valamint a helyi, állami, szövetségi és nemzetközi partnerségekkel való együttműködésen keresztül.
 • 3. cél: Szolgáltatás - Brooklyn és a tágabb helyi és globális közösség egészségi állapotának javítása révén a kari és a diákok aktív részvétele az együttműködésben, az oktatásban, az érdekérvényesítésben és a szolgáltatásban.

Mi a közegészség? A 10 alapvető egészségügyi szolgáltatás

A 10 alapvető egészségügyi szolgáltatás leírja azokat a közegészségügyi tevékenységeket, amelyeket minden közösségnek vállalnia kell:

 • Az egészségügyi állapot ellenőrzése a közösségi egészségügyi problémák azonosítása és megoldása érdekében
 • Diagnosztizálni és kivizsgálni az egészségügyi problémákat és az egészségügyi kockázatokat a közösségben
 • Tájékoztassa, oktatja és felhatalmazza az embereket az egészségügyi problémákról
 • A közösségi partnerségek mobilizálása és az egészségügyi problémák azonosítása és megoldása
 • Olyan politikák és tervek kidolgozása, amelyek támogatják az egyéni és közösségi egészségügyi erőfeszítéseket
 • Az egészség védelmét és a biztonságot biztosító törvények és előírások érvényesítése
 • Kapcsolja össze az embereket a szükséges személyi egészségügyi szolgáltatásokkal és biztosítsa az egészségügyi ellátás nyújtását, ha másként nem érhető el
 • Biztosítsa az illetékes állami és személyes egészségügyi dolgozókat
 • Értékelje a személyes és lakossági egészségügyi szolgáltatások hatékonyságát, elérhetőségét és minőségét
 • Kutatás az új ismeretek és az innovatív megoldások egészségügyi problémák
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Tovább

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Kevesebb
New York , Brookville + 1 Több Kevesebb